Şimdi Ara

Bekar kalıp yalnız ölmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galiba böyle biri olacağım. 1+1 daire Birde bmw 1.16d arabam olsun yeter (araba güncellenecek tabiki). Onun dışında 1.92,5 boyunda kalem gibi adamım kilo falanda almıyorum genetik olarak.

• Müstakil bir ev, Ford F150 ve yalnızlığı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek korktuğum ölünce leşin 1 hafta sonra anlaşılacak.
  • Hocam sınav işi ne oldu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evlenip boşanıp yıllarca nafaka ödeyeceğeni ya da daha kötüsü bir çocuğun olup da onu mağdur edeceğine bekar kalıp tek yaşa daha iyi. Her şeyde bir hayır vardır. Elbette uygununu bulursan evlilik daha hayırlıdır:)
  • Müstakil, büyük bahçeli bir ev; bir adet golden; bir de en ucuzundan araba. Bunlara sahip olsam mutlu olurum

• geleceğim böyle gibi benim

tipik loser bir tayfadan değilim benle ilgilenen kızlar filan oldu ancak nedense bekar ve yalnız kalmayı çok seviyorum ilişkilerden çok iş ve hobilemle ilgilenmek daha fazla zevk veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnız yaşamakmı,evlenmek mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anam babam öldüğü vakit ben de yaşıyor olursam her şeyimi satıp küçük bir kasabada kendime ev yaptırıp ya da istediğim tarz bir ev alıp orada yaşayacağım. Bir de Egea olsa yeter. Dahasına lüzum yok.

Evliliğe gelince muhtemelen evlenmem ama akşamlık ilişki yaşamaya başlamam gerek. Elimle elimle bir yere kadar. 75 yaşımda ölsem benden iyisi olmaz. Yaş 27+ şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.