Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.172
Cevap
171
Favori
580.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam maalesef sistem tamamen fiyasko

Bakın şunu söyliyim. Uydu aboneliklerini kaybetmemek için senelerce akıllı cihazlar için uygulama çıkarmadılar. Çünkü uydu aboneliklerinden Ciddi paralar kazanıyorlardı. Ama gelişen teknoloji yüzünden artık mecbur kaldıkları için bu uygulamaları çıkardılar. Fakat yine çakallıkları devam ediyor. Uydu abonesi olan Üyeler canlı TV izleyemiyor. Web üyeliği de açmalarına izin verilmiyor çünkü mevcut abonelikleri zaten var. Tek seçenek başkasının adına üyelik açmak. Tüm bunları bırakın alt yapıları felaket.2020 yılında 720 P dizi seyrettiriyorlar. Netflix kalitesine alışmış biri için bu platformdan dizi veya film seyretmek adeta işkence. Hadi diyeceğim uydu aboneliği daha iyi seyrettirse oradan seyredelim öyle bir olay da yok orası da rezalet.

Bakın uydu abonelikleri için nasıl bir gelir kaynakları olduğunu şöyle özetliyim. Plus kutuların aylık kiralama bedeli 20 tl. Senelik 240 TL yapar. Mesela ben on senelik Üyeyim benden sadece uydudan kazandıkları para 2400 tl. Bu kutunun maliyeti onlara 300 tl olsa 2100 tl kazançları var. Şimdi uydu aboneliğinden ben internet aboneliğine geçsem bu gelirden mahrum kalacaklar. Sadece bir kişiden kazandıkları para bu. Bildiğim kadarıyla 2.500.000 kişinin üzerinde aboneleri var. Sadece 1 milyon kişi de plus kutu olsa. On senelik gelir kayıpları 2.400.000.000Tl eder. Bu parayı dolar bazında 325 milyon dolara denk geliyor. Türk futboluna senelik dolar olarak 500.000.000 Ödüyorlar. Tabi kurlar da son dönemde ki artış yüzünden indirim yapıldı ve ödedikleri rakamlarda 400 milyon $’a denk düşmeye başladı. Şimdi sadece kutu üyeliklerinden on senede kazandıkları para bir senelik futbola ödedikleri yayın lisansı parasını çıkartıyor. Sadece uydu kutusu satmanın nasıl önemli bir gelir kalemi olduğunu buradan anlayabiliriz.

Türkiye’de kurların son yıllardaki yükselişi hepimizin bildiği bir konu. Digitürkün abone sayısı ise BTK verilerine göre 2016 yılından bu yana düşüyor. Yeni gelir modelleri oluşturulamıyorlar. Son dönemde mesela dizilerdeki kayıpları hepimizin bildiği bir konu. Neredeyse bütün popüler olan dizileri kaldırdılar yani kısaca yayın haklarını kaybettiler. Gelirlerdeki düşüklük sebebiyle de maalesef alt yapıya da yatırım yapmıyorlar.

Uydu denilen olay benim tahminimce maksimum 5-10 sene içersinde tamamen tarihe karışacak. Hatta ve hatta televizyon denilen olayın da çehresi tamamen değişecek. Bugünkü bildiğimiz anlayışla televizyon kanalları olmayacak. Netflix‘in Türkiye’deki başarısı sanırım bunu bize en iyi kanıtlayacak örnektir. Bakın Netflix‘in en son açıklanan Türkiye’deki abone sayısı 1.700.000 kişi. Yani digiturk den sadece 800.000 abone gerideler. Digiturk bir yerde kafasını öne eğerek artık düşünmeye başlaması gerekiyor. İnsanlar artık sadece futbol seyretmek istemiyor. Bunun haricinde dizi ve filmlerde çok önemli bir yere sahip. Zaten bu platformların ne kadar önemli olduğunu Acun Ilıcalı da anladı ve son dönemde dijital bir platform kurmak için harekete geçti. Aslında bu konuda söylenecek çok şey daha var ancak konuyu bölmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 12 Eylül 2020; 14:19:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• efendim demene gerek yok
    burası sandığın kadar saygılı insanlarin olduğu mecra degil. saygili insanlar var ama cok değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, maalesef dünya para verip de, yüksek kalite yayın alamamak üzücü ancak alternatif platform olmayınca, bu işi fırsata dönüştürüyorlar.

Neftlix platformunu geçtiğimiz yıl kullandım ancak internetteki illegal film paylaşımı yapılan sitelerin çok gerisindeydiler; izlemek istediğim bir filmi Neftlix'te bulamıyorsunuz çünkü satın yayını için anlaşılmamış ancak kaçak internet yayın sitelerinde izliyordum, bilmiyorum geçen sene öyleydi.

Sadece futbol izlenmediği konusunda haklısınız!
    F1 izlemek için SSport Plus, Galatasaray'ı izlemek için Bein Connect'ı satın alıyorum, herhalde dizi ya da film ile işim olsa bir de Neftlix alacaktım. Bu iş, herhesin bildiği gibi bir noktada kapitalizmin mahsulü ancak bunu tek platformda izletirsen rekabette tercih edilen şirket olabilirsin.

• Merhaba,

Ben Galatasaray'lı olarak ortak pakete varım.

• Arkadaşlar aranızdan birinden tek maçlık satın almada ya da sizlerle bir pakete ortak olmada yasal olarak bir sakınca var mı? Ona göre ben de almayı düşünüyorum.

• Kewellll kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 30-50 saniye geriden geliyor yayınlar. 10 mgbt internet ile sorunsuz izlersin. Alacaksan smart tv destekli olan paketi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Uyduya göre kalite kesinlikle daha düşük. Benim uydu 1080i görüntü veriyor uygulamadan daha net ve güzel görüntüsü.
    Ama izlenir mi bence kesinlikle izlenir. İstediğin şekilde yayını geri alma. Tv rehberini açıp geçmişteki istediğin yayını seçip direk izlemeye başlama bence aradaki görüntü kalitesini göz ardı ettirecektir.
    Şimdi Digiturk ile görüştüm. Tüm ekranlarda ve cihazlarda en fazla 720p görüntü veriyormuş. Canlı yayında da, kataloglarındaki film ve dizilerde de bu durum aynıymış.

Ayrıca Tüm paketlerde eş zamanlı sadece 1 ekran izleme desteği var.

• Gecen senelerde digitürkplay üzerinden sınırsız smart TV üzerinden aynı anda izlemeye sistem izin veriyordu. Bu sene bu açığı kapatmak için digitürkplay kapatılarak beinconnecte gecirmisler

• beinconmecr pişmanlıktır 45 saniye geriden ne izlicem alcaksınız kutu alın korsan yayınlar daha hızlı

• TS olarak bende varım

• 0532 501 01 61
  • FB,GS ve TS den oluşan ekibimize bjk li arkadaş arıyoruz.

• Galatasaray - Gazianetep
    Beinconnect bulunur

• Fenerbahçeliyim, grup arıyorum. Henüz grupsuz arkadaşlar da ulaşabilir yeni ortak grup kurabiliriz.

• Fb - Ts - Gs olan grubumuza Bjk arıyoruz. Tüm arkadaşlar güvenilir.

Smart TV - Avrupa maçları dahil...

GRUP TAMAMLANDI... Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonufuk -- 13 Eylül 2020; 15:1:52 >
  • Arkadaşlar telefonda mx player izlerken tvye nasıl aktarabiliriz görüntüyü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 13 Eylül 2020; 11:57:21 >
  • Smart tvli alirsak goruntu 1080 olmuyormu..... 10 tl niye fazla veriyoruz.... bende mi box var kurarim ona takarim tvye seyrederim... 720 p yi bedavaya veren bi dunya uygulama var onlara devam edicez herhalde bu senede

• beinconnect ile smart tvde sorun yaşıyorum.İçerik tv tarafından desteklenmiyor diye hata veriyor. Trtyi açarken bile aynı hatayı veriyor. Nadiren açabiliyorum ama uzun sürmüyor. Böyle sıkıntıyla karşılaşan var mı acaba ?
    beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssalman67 -- 12 Eylül 2020; 18:42:34 >
  • ssalman67 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Genel bir sorun olabilir. Tv modeli nedir

• Beko.Yazılım güncellemeside yaptım sorun devam ediyor.Şimdi gs maç öncesini açtım.Yaklaşık 40 sn izledim yine ekran dönmeye başladı.bilgisayardan sorunsuz izliyorum.smart tvden izleyemedim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssalman67 -- 12 Eylül 2020; 19:38:36 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.