Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The Ghost , sake_16 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
6.858
Cevap
214
Favori
635.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fark etmez hocam. Bir an önce ekibi kurmak icin uygun yazdım fiyatı dikkat ederseniz. Bende bugünkü maçtan önce hızlıca aldim. Smarttv özellikli. Smarttv özelliğini de zaten sadece babamlara gidince kullanacağım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Evet Philips android tv ye de geldi.

Arkadaşlar Android tv için smart tv özellikli +10 TL lik paketi mi almak gerekiyor? Diğeri çalışmıyor mu?

Bir diğer sorum ise bende uydu aboneliği var. Kendi hesabım ile uygulamaya login olduğumda filmler, diziler açılıyor fakat canlı tv yok. Canlı tv sadece bein connect aboneleri için mi var ?

• Misafir_Terliği kullanıcısına yanıt
    Phılıps tv de de yok. Uydu abonesi misiniz? Ben uydu abonesıyım ve bu hesabım ile giriş yaptığımda çıkmıyor.

• okttay kullanıcısına yanıt
    Evet uydu.
  • Misafir_Terliği kullanıcısına yanıt
    Uydu üyelerine kapatılmış olabilir diye düşünüyorum. Deneme 30 günlük beinconnect.com.tr aboneliği açıp test edeceğim.

Ben silip eski sürüm APK yükledim. Belki yeni güncellemede gelebilir.
  • Az önce Apple tv’den uygulamayı indirdim.
    4.Nesil olmasına rağmen canlı yayın açılmıyor.
    Mobil uygulamadan izleyebilirsin sadece diyor.Halbuki müşteri temsilcisi 4.nesil olmak kaydıyla canlı yayın(tv yayınları ya da maç) izleyebileceğini söylemişti.
    Acaba apple tv’yi fabrika ayarlarına alıp tekrar mı yüklesem bilemedim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu aboneliğim ile canlı tv yi kullanamıyordum. Android tv de çalışmaz diye hata verdi uygulama. Beinconnect.com.tr den yeni 1 aylık deneme eğlence paketi aboneliği açtım. Yeni hesap ile oturum açınca Canlı tv çalışıyor. Uydu üyeliklere sınırlama getirmişler.

Evet mevcut uydu abonelik lerini kullananlar beın connect üzerinde canlı tv kısmında kısıtlama var... Canlı yayın kanallar HD kalitesindemi aceba?

• Digiturk play daha iyiydi , daha sezonun ilk maçı smart uygulaması yayını açarken 2-3 kere hata verip yayını açmadı. Açtıkdan sonrada kanal degiştirmeye korktum tekrar açılmayacak diye. Görüntü kalitesi beni memnun etti

• Satın alınmış olan Bein Connect (Süper Lig ve Avrupa Kupası) paketi ortaklığı için ilgilenen Trabzonspor taraftarı arkadaş, (0507 403 6156) numaralı telefonuma WhatsApp'dan yazabilir.

Esenlikler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlakçı -- 12 Eylül 2020; 9:47:4 >
    Canlı tv özelliği sadece internet aracılığı ile izlenen platform üyeliklerine açık. Kutulu aboneler smarttv de canlı yayın izleyemiyor.

• BEIN Connect Super Lig Sezonluk Paketi

2020/21 sezonundaki tüm maçlar!
    Web, Cep, Tablet, Smart TV

550 TL

TFF 1. Lig
    ŞAMPİYONLAR LİGİ dahil

Kendi hesabınızda kullanabilirsiniz.

Son 4 adet kaldı

• Satın alınan aboneliklerde aynı anda kaç ekrana izin veriyor sistem? Tüm aboneliklerde 1 ekran özelliği mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Evet Philips android tv ye de geldi.

Arkadaşlar Android tv için smart tv özellikli +10 TL lik paketi mi almak gerekiyor? Diğeri çalışmıyor mu?

Bir diğer sorum ise bende uydu aboneliği var. Kendi hesabım ile uygulamaya login olduğumda filmler, diziler açılıyor fakat canlı tv yok. Canlı tv sadece bein connect aboneleri için mi var ?
    Teşekkürler hocam yani market denilen yerden mi indirecek? Aratmak mı gerekir? Çok bilmiyorum da.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Promosyon kodu mu ?

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Evet marketten aratıyorsunuz. Bein connect adı ile görünüyor artık.

• wwwkral05 W kullanıcısına yanıt
    Uyduya göre kalite kesinlikle daha düşük. Benim uydu 1080i görüntü veriyor uygulamadan daha net ve güzel görüntüsü.
    Ama izlenir mi bence kesinlikle izlenir. İstediğin şekilde yayını geri alma. Tv rehberini açıp geçmişteki istediğin yayını seçip direk izlemeye başlama bence aradaki görüntü kalitesini göz ardı ettirecektir.

• Biraz önce reklamına denk geldim. Sezonuluk paket 54 TL diyor. Aklıma takılan bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim.

Ortaklaşa girilebiliyor mu bu pakete, konuda bir kaç mesaj gördüm öyle.
    Gecikme oluyor mu? oluyorsa ne kadar oluyor?
    20 mbps yeterli midir?
  • Kewellll kullanıcısına yanıt
    Birçokları o şekilde ortaklaşa alıyor efendim.

0-30 sn arası gecikme oluyor, alt katta ya da üstte TV dijitürk yoksa problem olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.