Migros'ta yıllık sporun yıldızı 3.399 lira şu an. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (342. sayfa)

-
-
Galatasarayliyim. tod / bein connect ( web ,cep ,tablet ,Android TV) takımımın maçlarını izlemek için hesap ortakligi ariyorum. Düşünen olursa ve boşluk varsa dm den yazabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam özetlerde soluk. Mesela Chealsea maçının özetine bakın leş gibi.
Bugün manu - arsenal maçını izledim dediğiniz gibi renkler canlı değil.
beIN 3 kanalında genel bir sıkıntı var sanırım. Ama bizim millete 480p de yayın verseler sıkıntı yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beinconnect'e ortak araniyor. GS bende.
Tod teklif gelmiş temel paket 49 TL x 12 ay onu aldım. Uydu baglatmistim ama bu da çok ucuz olunca aldım:)
-
mh ara sor. 1 yıllık sporun yıldızı paketi 1200 e bedava. ıp tv daha pahalı sakın kaçırma. almazsan ben alayım :D
-
Uydu aboneliginde iptal talebi verildikten sonra ve birkaç aramadan sonra gelen teklif oluyor genelde
4k yayınlandığı için böyle olabilir diyorlar diğer forumlarda
TV nin HDR olması gerekliymiş sanırım
Biraz saçma hocam. Herkeste 4k olmayabilir.
Müşteri h.bağlanamıyorum ki hep telesekreter. Robot koymuşlar sürekli ona bas şuna bas. Var mı bi yolu bunlarla görüşmenin
Baskasinin tc ile arayin, kendi hesabiniz ile mh ne baglamiyor.
Size özelmesaj yolllanamiyor @emsenmehmet isterseniz telegram yazın bu gönderi altına veya bana direk mesaj yollayin telegram adresiniquote:
Orijinalden alıntı: sivasi bey
Galatasarayliyim. tod / bein connect ( web ,cep ,tablet ,Android TV) takımımın maçlarını izlemek için hesap ortakligi ariyorum. Düşünen olursa ve boşluk varsa dm den yazabilirsiniz
Ulaştım hiç bişi bildikleri yok. Öyle bi kampanya yok diyorlar bu fiyata olmaz diyorlar. Diyorum uygulama girince çıkıyor hala reddediyor. En son dedi destek@digitürk mail atın ekran görüntüsüyle beraber onlara sorun . Öyle yaptım bakalım cvp verecekler mi
2 senelik dört kişilik Grubumuz vardı diğer arkadaş tek basina Alinca mecburen ayrildik.
Galatasarayliyim. tod / bein connect ( web ,cep ,tablet ,Android TV) takımımın maçlarını izlemek için hesap ortakligi ariyorum. Düşünen olursa ve boşluk varsa telegram @Semih34
Dostlar,beinconnect e giriş yapıyorum,ama ne flimler,ne maçlar seyredilmiyor,sürekli Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. (SA-61957037) hatası alıyorum.Uydu cihazı açık filan değil.Çerezleri silip yeniden denedim düzelmiyor.
-
Bunların 1080P 6000 yazdığı yayın 720P upscaledir.
Aksini savunan varsa şirket elemanıdır net ..
Inat tv devam..
1 TL vermeyin bunlara
-
Yüksek bitrate yapmak bu kadar zor olmamalı 4K OLED tvde çamur gibi görüntü veriyor . Pişman oldum aldığıma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
... hocam bunlar ...
Birazdan şirket elemanları gelir kaç kaç..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzp_2013 -- 18 Ağustos 2025; 22:20:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X