Arkadaşlar en uygun tod üyeligini nerden alabilirim yeni üyelik |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (340. sayfa)

-
-
Aynı teklif bana da yapıldı hocam. Siz kullanmaya başladınız mı? Ayrıca kampanya başalngıç ve bitiş tarihi arasında neden 1 ay var 1 yıllık olması gerekmiyor mu. Birde 1200tl yi tek seferde mi ödüyoruz şu an 550 TL ye Digitürk İnternet kullanıyorum direkt o faturanın üstüne eklenmesi gerekmiyor mu neden tekrar kartla ödeme isteniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam benim de dikkatimi çekti, önceki sayfalarda da bir arkadaş duyurusunu yapmıştı. Nispeten daha iyi başladı bu sezon.
-
Ben almadım. Çünkü sadece uydu seçeneği var. Ben 7-8 yıldır uydu cihazı kullanmıyorum. O yüzden işime yaramaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikamet ettiğimiz binada Merkezi sistem olduğu zaman, tekrardan anten kurulumu yapılması gerekiyor mu? Ziraat bankasının kampanyası ile üyelik başlatmak istiyorum, lakin Merkezi sistemden dolayı bir sıkıntı çıkar izleyemem diye çekiniyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Kampanya 18.08.2025 tarihinde bitiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Digiturk aradı, geçen sene aldığım ve bitmek üzere olan Sporun Yıldızı BeinConnect dijital üyeliğimi ayda 449-TL'ye yenilemeyi teklif etti.
Şimdilik ücret nedeniyle kabul etmedim.
Daha düşük fiyat da teklif edilmedi.
-
449 TL yüksek bir teklif olmuş. Bence de bekleyin. Çünkü daha düşük tekliflerle aboneliğinizi devam ettirmek isteyecekler.
Ziraat kart kampanyasından beinconnect üyeliği almak isteyen arkadaşlar
kampanya sayfasındaki linkten formu doldurup (tc kimlik vs isteyen) sonrasında Digiturk ün göndermiş olduğu sayfadan kolayca ödemelerini yapıp yayınlarını izlemeye başlayabilirler işlemler kolay kendiniz halledebiliyorsunuz
www.bankkart.com.tr
Digiturk Sporun Yıldızı Aylık 299 TL + 1.000 TL Bankkart Lira | Diğer Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkarthttps://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalar/digiturk-sporun-yildizi-aylik-299-tl-1000-tl-bankkart-lira -
Gün Galatasaray maçının akıcılığı uydu yayınından çok daha iyidi. Bu sene gerçek anlamda iyileştirme mevcut tod görüntü kalitesinde.
Sezonun bitmesine 2_3 hafta kala 299 tl aldim aylik milleti kandiriyorlar sadece
SMS GELMIYOR BASVURU SONRASI
-
Geçen yıl tod da beinsports1 kanalı çamur gibiydi. Bu yıl ziraat kampanyası ile beinconnect ten izliyorum. Arada kalite olarak çok fark var. Beinconnect geçen yıl da böyle miydi bilmiyorum ama şu an sanki TRT spor A spor izliyormuşum gibi akıcı ve görüntü kalitesi bayağı tatmin edici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 16 Ağustos 2025; 19:51:44 >
hocam ziraat kampanyasındaki üyelik süreci nasıl oldu. formu doldurup beni arayın dedikten sonra arayıp bilgi mi verdiler, yoksa sms ile mi döndü tüm süreç?
-
doğrudur bizde en uyguna nasıl alırız onunla ilgileniyoruz puan yattıktan sonra aylık 215 e geliyor.
5 dk içinde geldi bana
hemen yukarıda yazmışım ama okumamışsın :)
-
Hocam bu sene trendyol ve ziraat kampanyaları ile bireysel alıcıya ciddi anlamda önem verdi beIN.
Yıllardır 720p çamur gibi yayın verdiler. Bu sene 1080p 6000 kbps.
Bu sene ticari yayın fiyatlarına fahiş zam yaptılar. Yüzde 400 zamdan bahsediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim gibi bireysel kullanıcı için kaliteyi yükseltmeleri çok iyi oldu aslında birkaç yıldır beklenen bir adımdı. Ama ticari yayınlara bu kadar zam koyacaklar ise gerçekten aşırı olmuş, bu zamlar birçok işletmeyi zor durumda bırakabilir.
Katılıyorum hocam.
İşletme sahipleri ile haberler yapıldı. İşletme sahipliri haklı olarak isyanda.
-
İşletme sahipleri isyan etmesin de ne yapsın. Zaten her şeyin maliyeti artıyor hatta katlanmış durumda, üstüne bir de böyle fahiş zamlar gelirse onlar için işin içinden çıkmak imkânsız hale gelmeye başlar. Şu şartlarda ayakta kalabilmek için onlar da artacak giderleri müşterilere yansıtacak, iki ucu keskin değnek maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 17 Ağustos 2025; 12:26:57 >
Benim üyelik bugün sona eriyor.
Hala 299-TL teklif edilmedi :)
Ziraat kredi kartı da yok.
Beinconnect için ne önerirsiniz?
-
Beşiktaş için ortak yerimi var. 1000tl. Şartlar genel. Derbileri ev sahibi izler. İlgilenenler Özel mesaj atabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X