Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.893
Cevap
212
Favori
638.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç tod üyelik almadım. Biraz önce android telefona indirdim, üye olmadan fiyat gör dedim sadece aylık 449 liralık fiyat çıktı yıllık fiyat bile çıkmadı, bu 129 liralık teklif i nasıl alabilirim?

Fenerbahçe maçlarını Tv'den ve bilgisayardan izlemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan değil sitesinden girip bakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Genelde eskiden paket alıp kullanıp tekrar yenileme yapmamış hesaplara çıkıyor bu teklif, hiç paket almamış ama birkaç yıl önce açılmış hesaplara çıkan da olmuş Hatta bugün birkaç kişi yeni hesap açıp teklif aldığını da söylüyordu yani neye göre çıkıyor bu teklifler tam belli değil, bir üyelik açıp şansınızı deneyin.

Bana 2 yıl önce kullanıp paket yenilemediğim hesabımda geldi teklif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Haziran 2024; 21:24:59 >
  • emrep41 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Siteye üye oldum baktım, sezonluk süperdolu paket diyor , tüm maçlar, filmler diziler var 249 lira diyor, bir de aylık palet çıkıyor taraftar paketi çıkmıyor.

Aynı paket sizlerde kaç lira? Sadece taraftar paketini neden göremiyorum,bilginiz var mı?

Hocam yeni üyelik başlatın.veri izinlerini hepsini açık yapın.Telefon yada laptop dan tod ordan da hesabıma tıklayın güncel uygun teklifler orda oluyor.

• TOD görüntü kalitesi neden bu kadar rezil. 2K yayın yok. 1080 bile veremiyor. Kalitesiz 1080 kanalları var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En kaliteli yayın 720p ve 3k bit rate şeklinde, diğer kanallar daha da vasat. Zaman ilerledikçe teknolojik olarak geri gidiyoruz galiba

• byJuck kullanıcısına yanıt
    1080 pixel smart tv üyeliğinde yayını yokki todun. Burda bir çok kez yazıldı yayınlar 720 pixel diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 6 Haziran 2024; 20:51:53 >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Yok olduğu yazılabilir de yani bunu kabul edip oturuyorsanız tamam.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım ayağa mı kalkalım :) Mal bu işte, ister al ister alma :) Adamlar yıllardır bu yayını yapıyor ve yine de satıyor

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Evet katılıyorum kalite iyi değil ama iptv'lerle rezil olmaktansa hiç yoktan iyidir.beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Sağlam iptv bulursan emin ol bir daha tod almazsın.

orjinal 4k

1080 hd 50 fps

Ticari yayın 3-5 saniye uydudan geriden

Feed 1080 hd - 4k uydudan üç saniye önde

İptv sorunlu satıcı çok güvenilir yok.

Iptv test etme karsilastirna önemli

Korner tv kullandigim için referans olarak herzaman bunu dile getiriyorum.beni hicbi zaman yarı yolda bırakmadı.

5g test ettim.uydudan 3 saniye önde.Adamlar bile digiturk daha iyi yapıyor.

Iptv iyi bir alt yapı olmalı.turk telekom superonline daraltma kısıtlama oluyor.

Maç yayını zamanı internet yoğunluğu aza indirmek önemli.

Gibirnet kullanıyorum.iptv konusunda çok iyi.

Iptv satıcılar bayiden bulmak önemli korner tv bayisi adamlar direk sistem ayar çekiyor.

Bu konuda zamanıda sorun yaşadığım için insanların da aynısını yaşamazsın diye dile getiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 6 Haziran 2024; 22:2:54 >
  • Venue1453 V kullanıcısına yanıt

Doğrudur bu sezon 2-3 farklı yer denedim birçoğu da hep tavsiye edilen yerlerdi ama hiç memnun kalmadım bizim operatörlerin yurtdışı kısıtlmaları da üzerine eklenince verdiğim para hep çöpe gitti. Ağzım yandı yani yeterince. Bu sezon neyseki şu 129 liralık paketi yakaladım da kafam rahat.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Tod

Biraz önce telefondan vpn ile beinsport 5 hata verdi.

Vpn iptal ettim açtı.

Tam tersi google tv de vpn ile sorun yaşamadan açtı.

Bein iz normal hata verirken vpn ile açtı.

ultrasurf vpn Türkiye seçtin mi sorunsuz.

Hizli açılma yayında takılma olmuyor.Ama yayın 1080 hd diyip 480 yayın veriyor.

Malesef üyelerini dikkate almayan bir kurum.

Bein iz uhd dört büyükler formula İngiltere önemli takımların maçları.

1080 hd 50 fps yayın donanim özelliği gelmeli.

Yayinlarda x2-x4-x8 ileri sarma olmalı.

Musterisine bu kadar önem vermeyen bir kurum görmedim.

Üstad tod vpn e izin vermez ve vermiyor çok denedim. Siz nasıl açıyorsunuz? Bırakın kanal açmayı girişe bile izin yok.

• Bir ara TOD kullanıyordum Premier Lig için. Maç izlerken kardeşim kendi telefonunda başka bir yerden maç yayınını açtı. Ben TOD açmama rağmen onun açtığı yayın benim açtığımkinden bir kaç saniye öndeydi. Diğer teknik sorunları söylemiyorum bile.Maçı başlama saatinden 10 dakika civarı erken açıyordum. Bana 'paket içeriğiniz bu yayını izleme imkanı vermiyor' şeklinde hatalar veriyordu. Yayının açılması bazen maçın başlama saatinden sonra oluyordu. TOD MH ne bağlanmak zaten işkence. Evime Digitürk bağlattım. 4K decoder istedim, benden 1500 tl çanak kurulum ücreti istiyor binada merkezi sistem olmasına rağmen ve de yeni çanak kurulacakmış...Hala Bein hizmetlerini hala savunan var burada. Bu durumda zaten kötü hizmet alacağız anlamına geliyor.Alan razı satan razı...

Hocam tod süper lig maçları dışında film extra çift girişli izliyebilirsin.

Süper lig maçları da böyle kısıtlama yapıyor.

Evdeki tv 4k modül desteği varsa.kutu ile uğraşma direk modül ile değiştir.

Ekstra birsey yapmana gerek yok.

Tv 4k destekli ile sinyal sorun yoksa.

Modul 4k üyelik 9 tl.

Decoder ayrı para 4k yayın 25 tl idi.

Fiyatlara güncelleme gelmediyse.

Bana sorarsan 4k göklere çıkaracak bir durum yok 1080 hd üzerinde oynatilmis 4k olmayan 4k yayın diye satış yapıyorlar.

Herkesin hissi zevki farklıdır.

Aynı anda 2 ekranda izlemeyi soyluyorsaniz ben oyle bir sey ima etmedim zaten.Kutu getirmisti artik modul istedim 450 tl ucret istedi.Ben de kabul etmedim.4K decoder hizmet ücreti dışında yeni çanak lnb ucreti istediler 1500 tl civari.

İma etme durumu yok zaten aklımda öyle düşünce olmadı.

Bu konuda insanlar bayağı sorduğu için paylasimina ek ilgili durumu anlattım.

Evdeki tv 4k destekli ise kutuya girme.modul ile kutuyu değişim yapmak daha mantıklı.

Modul üyelikte hersey senin elinde oluyor.

Kurulum türksat üzerinden kafana göre kanal listesi

9 tl 4k üyelik ile izlersin.

Boşu boşuna 1500 tl ayrıca 4k cihazı üyeliğe hediye tanımlama olmasa ekstra kutuya para.

Kutuda 4k üyelik 25 tl.

Ben sirketin sacmaliklarina karsin onlari anlamsiz sekilde savunanlari anlamiyorum.Soylediklerimin,anlattiklarimin özü bu yani.

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.