Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon yada laptop dan tod ordan hesabım kısmından bakarmisin.izinleri onay verdikten sonra 129 teklif varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venue1453 V kullanıcısına yanıt

yaptım hocam, verdim izinleri ama hala aynı teklif çıkıyor WEB'de .

Mobilde görünmüyor.

• sepulturgay kullanıcısına yanıt

Yakında güncelleme olur büyük ihtimalle.

Mevcut üyeliği ve paketi olanlara 199luk teklif çıkıyor bana da öyle nasıl bir güncelleme diyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrep41 E kullanıcısına yanıt

Hocam tod üyeliğin aktif halde paketin varsa.

129 teklifi alamazsın.

Tod üyelik paketin olmadığını ve mail mesaj kampanyalar gelmediğini için veri izni açık yapın dedim.

129 teklif için

1.Tod üyesi olup hiç paket almayanlar.Yeni üyelik açıp paket almayanlara haziran temmuz aylarına göre uygun teklif gelebilir.

2.Tod üyesi olup paket alıp sonra paket yenileme yapmayanlara.

3.Tod üyesi olanlar evde başkasının adına tod üyelik açıp paket almasınlar.Tod gelecek kampanyanlara göre adım atma.

4.Tod aktif üyelikte yüksek teklif gelirken yedek tod üyelige hiç paket almadığı için uygun teklif.

5.Tod üyeliğim var.Hic paket almadım.

129 tl teklif geçerli.

• Şair burda ne demek istiyor olabilir?!

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam tod üyesi nasıl olcaz? Paket almaya zorluyor olamadım boş üye. 250 tl diyor spor paketine.
    Beinconnect ziraat kampanyası vardı bu sezon taraftar. Onu kullanmıştım. Millet girip tod hesabında indirim var mı diye bakıyor ben açmak istiyorum hesap

• eski üyelik varsa.

telefon yada laptop tod hesabimdan kontrol edin.

yeni üyelikte paket alma kısmı herhangi birini şeç odemeye geldimi tod tikla yeni üyelik bilgilerini girdigin için ödeme yapmadıgın için sorun olmaz.

farklı telefon farklı mail yeni to üyelik.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi unutmuşlar :)

Evet durum aynen böyle.

Yeni hesap açtım süper lig web cep tablet paketi 219 tl taksitli tek çekim 2600 küsür. Şimdi maillerimi aradım geçen sene tod’a kayıt olmuşum farklı mail ile şifreyi sıfırladım giriş yaptım ve paketlerim kısmında özel teklif süper dolu yıllık paket süper lig spor extra ve eğlence paketi web cep tablet apple tv smart tv android tv dahil 129 tl taksitli yada tek çekim 1500 küsür tl olarak alım yapabiliyorum. Sanırım bu fiyatın altına kutusuz full paket tod üyeliği bulmak mümkün değil. Birkaç gün daha bekleyip alacağım.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Haziran 2024; 0:34:31 >

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

şuan güncel en iyi fiyat.

süperlig extra eglence hepsini kapsiyor.

biraz önce yaptıgını.

yüksek teklif alanlarda.

şansını denesin.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam bende yaptim dediginizi. Fakat fiyat hala ayni. Ama Telefondan giriyorum ben web sitesine. Acaba Laptopla mi girilmeli?

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Ben tabletten girdim.

• Selamlar,

129TL paket alabilen oldu mu ? bana gözükmüyor.

• Yeni üyelik açıp bekleyecek olursa oldu olmadıysa çay demleriz diyeceğiz.Bunlarda kurumsal fiyat müşteri politikası olmadığı için maalesef

• 199luk ne kadar sürer sizce indirim veya zam bekleyen var mı

• aylık 99 tlye taraftar paketi var fiyat olarak uygun mu?

• muco190358 M kullanıcısına yanıt

Bedava.

• emrep41 E kullanıcısına yanıt

Ben bekliyorum. Aslında bir Fenerbahçeli olarak aboneliğimi yenilemeyi düşünmüyordum ama Mourinho için bir şans daha diyorum çoğu Fenerli de bence bu düşüncededir. 199 TL (2400 TL) bana çok cazip gelmedi çünkü aynı paketi 129 TL (1560 TL) kullananlar var. Aynı pakete yaklaşık 1000 lira fazla ödemek üstelik geçen sene satın alınan paketin süresi bitmeden yeni paketin tanımlanmsı pek mantıklı gelmiyor. Sonuçta geçen yıl 12 aylık paket alan ve ödemesini yapan insanların 2-3 aylık hakları kayboluyor. Son iki yılda yaz aylarında fiyatlarda büyük bir patlama oldu asgari ücrete zam yapılmasından vs. kaynaklı olarak, bu yıl zam yapılmayacağı için Digiturk'ün de bu fiyatların üzerine zam yapmasını beklemiyorum. Temmuz-Ağustos aylarında da güzel kampanyalar oluyor.

• nikolaosates kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim. Eğer 129 liralık teklif gelmediği müddetçe şu anki paketimin bitmesine 4 ağustosa kadar almayacağım

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.