Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.927
Cevap
214
Favori
641.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu normal kutulu üyelik faturasına eklenmiş. Tod’a da zam yaparlar mı bilmiyorum. Ama büyük ihtimal yaparlar. CarrefourSa’da satılan yıllık 2000 tl olan paketi almak mantıklı gözüküyor şuan, online alınmıyor ama kasadan alınabiliyormuş.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]www.carrefoursa.com
    Digiturk Beın Connect (4 Ekran) 12ay Süper Lig #30345645 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/digiturk-bein-connect-4-ekran-12ay-super-lig-p-30345645

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 8 Haziran 2024; 21:24:54 >
  • nikolaosates kullanıcısına yanıt
    Online alınamama olayı çok saçma olmuş. Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba, “4 ekran’dan” kasıt nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portative P kullanıcısına yanıt

Telefon, tablet, web ve AndroidTV/AppleTV

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158809368

Bugün tekrar kontrol ettim, bitiş 4 Haziran 2025 olarak güncellenmiş. Benim durumumda olan diğer arkadaşların da güncellenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGoldstein -- 9 Haziran 2024; 3:7:42 >
  • An itibari ile 2388 TL'den (12x199 TL) aboneliğimi yeniledim. Bu saatten sonra fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Tod Tv'de 400. DIGITURK 4K'nın canlı yayın testleri yapılıyor (Test - U), yeni sezon öncesi 4K logolarını ve Mourinho resimlerini kampanya afişlerine koyup fiyatları da şişirirler diye düşünüyorum.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]
    Hocam bende 249 (Spor Extra dahil) gösteriyor. Siz nasil 199‘a yenilediniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam aktif aboneliği olanlara özel olarak sunuluyor bu 199 TL'lik teklif. Hatta daha önce aboneliği olup 2023-24 sezonunda yenilemeyenlere de 129 TL'lik yenileme sunuluyor. Bkz. https://forum.donanimhaber.com/tod-2-sezonluk-super-dolu-paket-aylik-249-ttl--158617345

• Iyimis. Benim gecen sezon paketim bitti, bana cikan fiyat 249 tl. Degisim olmaz galiba bu saatten sonra, öyle degil mi?

Tod tv de 400 diye bir ifade kullandınız, nedir o?

• Temmuz ayında Digiturk fiyatlarında güncelleme yapacağını duyurdu. 250 TL'lik full paket de şu an kampanyalı olarak gözüküyor. Değişir mi bilmiyorum ama geçen senelerde yanlış hatırlamıyorsam Mayıs-Haziran'da sunulan kampanyalı full paket fiyatları Temmuz-Ağustos'ta sadece Süper Lig olarak sunulmuştu.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Kanal numarası. Digiturk uydu alıcısında 400. kanalda Digiturk 4K diye bir kanal var, 4K içerikler bu kanalda yayınlanıyor, canlı yayınlarda (Süper Lig, Ligue 1 ve Formula 1) beIN SPORTS 4K oluyor diğer zamanlarda beIN IZ, beIN GURME, beIN H&M deki 4K içerikler sunuluyor.

• Bende az önce üyeligimi 2.988,00 TL‘den yeniledim.
    Kazik mi yedim, kâr mi ettim, onu önümüzdeki haftalarda görürüz artik.

Umarim yukarida ki Arkadasin dedigi gibi, 4K yayinida getirirler, pek ümidim olmasa bile.

• F1, Test - U da yayınlanıyor mu acaba 4K olarak? Şuan beinconnect ten baktığımda hata veriyor o kanal...

@nikolaosates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 9 Haziran 2024; 20:56:40 >
    O kanal gerçek 4k değil. Yayın kalitesi iyi bir tvde normal beinsportun gerisinde kalıyor.

• Thee_Eng kullanıcısına yanıt

Biliyorum zaten 4k ekranım da yok ama 720p yayından iyidir bence

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Chrome’da hata veriyor Safari’de, iPad ve Apple Tv uygulamasında çalışıyor. Samsung Smart TV uygulamasında da çalışıyor şu an canlı olarak F1 izliyorum.

Web de calisiyor mu? Şuan bende çalışmıyor...

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

çalışıyor bende ama chrome da hata veriyor dediğiniz gibi.

• Thee_Eng kullanıcısına yanıt

Hocam ona bakarsanız Tv yayınlarında gerçek 1080p teknolojisi dahi yok ama 4K HEVC/H265 ile gerçeğe yakın bir deneyim vadediliyor. Yoksa bir BluRay kalitesine Netflix, Apple TV dahi ulaşmış değil.

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.