Bu normal kutulu üyelik faturasına eklenmiş. Tod’a da zam yaparlar mı bilmiyorum. Ama büyük ihtimal yaparlar. CarrefourSa’da satılan yıllık 2000 tl olan paketi almak mantıklı gözüküyor şuan, online alınmıyor ama kasadan alınabiliyormuş. Digiturk Beın Connect (4 Ekran) 12ay Süper Lig #30345645 | CarrefourSA https://www.carrefoursa.com/digiturk-bein-connect-4-ekran-12ay-super-lig-p-30345645< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 8 Haziran 2024; 21:24:54 > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (247. sayfa)

-
-
Online alınamama olayı çok saçma olmuş. Bilgi için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, “4 ekran’dan” kasıt nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon, tablet, web ve AndroidTV/AppleTV
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158809368
Bugün tekrar kontrol ettim, bitiş 4 Haziran 2025 olarak güncellenmiş. Benim durumumda olan diğer arkadaşların da güncellenmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGoldstein -- 9 Haziran 2024; 3:7:42 > -
-
Hocam bende 249 (Spor Extra dahil) gösteriyor. Siz nasil 199‘a yenilediniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aktif aboneliği olanlara özel olarak sunuluyor bu 199 TL'lik teklif. Hatta daha önce aboneliği olup 2023-24 sezonunda yenilemeyenlere de 129 TL'lik yenileme sunuluyor. Bkz. https://forum.donanimhaber.com/tod-2-sezonluk-super-dolu-paket-aylik-249-ttl--158617345
-
Iyimis. Benim gecen sezon paketim bitti, bana cikan fiyat 249 tl. Degisim olmaz galiba bu saatten sonra, öyle degil mi?
Tod tv de 400 diye bir ifade kullandınız, nedir o?
Temmuz ayında Digiturk fiyatlarında güncelleme yapacağını duyurdu. 250 TL'lik full paket de şu an kampanyalı olarak gözüküyor. Değişir mi bilmiyorum ama geçen senelerde yanlış hatırlamıyorsam Mayıs-Haziran'da sunulan kampanyalı full paket fiyatları Temmuz-Ağustos'ta sadece Süper Lig olarak sunulmuştu.
-
Kanal numarası. Digiturk uydu alıcısında 400. kanalda Digiturk 4K diye bir kanal var, 4K içerikler bu kanalda yayınlanıyor, canlı yayınlarda (Süper Lig, Ligue 1 ve Formula 1) beIN SPORTS 4K oluyor diğer zamanlarda beIN IZ, beIN GURME, beIN H&M deki 4K içerikler sunuluyor.
-
-
F1, Test - U da yayınlanıyor mu acaba 4K olarak? Şuan beinconnect ten baktığımda hata veriyor o kanal...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 9 Haziran 2024; 20:56:40 > -
O kanal gerçek 4k değil. Yayın kalitesi iyi bir tvde normal beinsportun gerisinde kalıyor.
Biliyorum zaten 4k ekranım da yok ama 720p yayından iyidir bence
-
Chrome’da hata veriyor Safari’de, iPad ve Apple Tv uygulamasında çalışıyor. Samsung Smart TV uygulamasında da çalışıyor şu an canlı olarak F1 izliyorum.
-
Web de calisiyor mu? Şuan bende çalışmıyor...
-
Hocam ona bakarsanız Tv yayınlarında gerçek 1080p teknolojisi dahi yok ama 4K HEVC/H265 ile gerçeğe yakın bir deneyim vadediliyor. Yoksa bir BluRay kalitesine Netflix, Apple TV dahi ulaşmış değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X