beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (237. sayfa)

-
-
Az önce Digiturk müşteri hizmetlerinden arandım 129 TL teklifiniz varmış bunun hakkında bilgi alabilir miyim diye söz açınca mh azarlamaya başladı resmen beni üslubunuza dikkat edin deyince de yüzüme kapattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi daha arayın ne alaka azarlama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence hakkınızda hayırlı oldu Dün akşamdan sonra bir defa daha tecrübe ettim. Yani başka hiç bir platformda donma olmamasına rağmen derbi akşamlarında hayal kırıklığı yarattı 1 sezon boyunca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dun aksam bende tod 5 dk yoktu 😂😂😂😂
Yani burdan yazıyorum bazı arkadaşlar iyi niyetli olsa da modem ayarları falan diyor. Ama alakası yok. Çünkü diğer digital platformlarda hiç bir sorun yaşamıyorum. Yetersiz kalıyor serverleri.
Konuyu alim satima cevirmeyin.Geçen de bunu yazdim hatta bana bundan dolayi tesekkur edip ayni hatayi yapiyorsun
5 dakika yoktu diyorsun sonra aldım diyorsun :) Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
İptv de kullaniyirum ben
Ne alaka anlamadım :).
Mutfak salon ve kendi odam icin ayri abonelik aldim kardeşim
Salon icin tod mutfak iptv kendi odam için de iptv ayri kardesim
Sana da lazim mi ismarlayayim mi
Yok sağol öyle fetişizm yok bende. Wc ve banyoya niçin almadın para mı bitti?
Onu sen alirsin diye almadim kardesim
Banyoya wc sen aliversene
Kardeş ya yaşın küçük yada başka bir sorunun var. İşin kötü yanı sana harcayacak zamanım yok. Forumun en sevdiğim özelliği BLOCK.
-
Hocam valla ben kendimce bulduğum çözüm yöntemini elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım.
Çok genel bir sorun olsa, pek çok kişi etkilenir diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, geçen sene bir derbide gitmişti. O mesela todtv kaynaklıydı. Herkeste forumda söylenmişti.
Son olarak dediğim gibi sorunun kaynağını çok iyi anlamak lazım. Dün yine forumda şikayetini dile getiren kullanıcı özelden hat değerlerini paylaştı. snr margin değeri 8.5.
Böyle bir internet sürekli veri alış verişi yaptığında, bağlantının kopma olasılığı yüksektir. Öyle de oluyormuş zaten.
Tabii temennimiz hem todtv nin server kalitesini yükseltmesi hemde bizim kullandığımız internet hızı ve stabilitesinin iyi seviyelere gelmesidir.
Ha Todtv den çok memnun değilsek, iyi bir tv var ise elimizde, modüllü üyelik düşünülebilir (Bazı tv'lerde mozaiklenme sorunu olduğu söyleniyor).
Yada digütürk kutusu alarak yayınları izlemek en temiz yöntem gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X