Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • banka bir şekilde kart aidatıyla falan o parayı geri alır sanki

• Çok fazla yazılmış aradan ayıklamak güç. Haziranın 6sında TOD üyeliğim bitecek 1548 lik paket eski üyelere hala aktif mi değil mi? Keşke ilk mesaj güncellense.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt

Hocam sistemde hala geçerli senin için bakıyım dedim.

Tod üyeliğim var.Ama hiç paket satın almadım.

Eski üyelere şöyle geçerli önceden paket alıp sonradan yenileme yapmayan için geçerli.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 30 Mayıs 2024; 11:32:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venue1453 V kullanıcısına yanıt
    Haziran 6 sında bitecek üyeliğim, 7 sinde alabilirim sanırım.

• acebi kullanıcısına yanıt

Kampanya ne kadar devam eder bilmiyorum.Haziran 2-3 gibi düşünüyorum.Ligler 1 haziranda biteceğine göre haziran 2-3 mantıklı.Arada bana sorarsan yada özelden teklif durumuna göre bilgi veririm.

Hergun arada kontrol ediyorum.Guncel kampanya aynımı değişmiş mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 30 Mayıs 2024; 12:40:10 >
  • davut6767 D kullanıcısına yanıt

Ip tv yi bıraktınız mi hocam?

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt
    Hocam, Smart TV'de TOD uygulamasından izlemek uyduya göre fark ediyor mu, önerir misiniz?

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Ozel mesaj atar misin

• mastraxe M kullanıcısına yanıt
    Gecikmeli geliyor yayin kalitesi dusuyor internet hizin kotu ise

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    Peki internet hızı iyiyse, görüntüde uydu ile tod arasında fark var mı?

2 yıllık tecrübeme dayanarak yazıyorum. Hiç bir zaman toda güvenme. İnternet hızın ne kadar iyi olursa olsun derbi ve önemli maçlarda her zaman donma riski var. Hatta açılmama riski var. 200mb internet kullanan birisi olarak bunları yaşıyorum. Diğer geriden gelme olayı tabiki var. En iyi ihtimalle 15 veya 20 saniye oluyor

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, sagolun.

Eskiden 1 dakika civarı gecikme vardı şimdi 10-20 saniye arası değişiyor.

Donma v.s. olayları eskiye göre çok az iyi bir bağlantınız varsa. İptv ile uğraşmaya değmez, bu sezon iptv'ler saç baş yoldurdu millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 31 Mayıs 2024; 12:7:4 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, bir de bazı kartlarda bulunan %50 dijital platform iade kampanyası geçerli oluyor mu? Mesela Paycell kartta böyle bir kampanya mevcut içeriğinde tod var.

• dahool kullanıcısına yanıt

Evet en iyisi uydu fakat orada da sinyal sorunları olabiliyor özellikle kötü hava koşullarında. Eğer stabil bir internet bağlantınız varsa ben Apple TV 4K kullanmanızı öneririm. Bu yıl insanların donuyor, takılıyor dediği hiç bir maçta sorun yaşamadım. Normal Digiturk yayınından 10 sn geriden geliyor. Samsung TV'nin kendi uygulamasında denediğimde bu süre 30-40 sn. üzerine çıkıyor. Sanırım bunun sebebi Apple TV'de yayının uygulamanın değil Apple'ın oynatıcısıyla açılmasından kaynaklı.

• nikolaosates kullanıcısına yanıt
    Hangi internet saglayicisini kullanıyorsunuz

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Ben Turknet GigaFiber kullanıyorum, kablolu bağlantı ile 900 mbps üstü download ve upload alabiliyorum. Ama Wi-Fi ile bu hızlar yarıya düşüyor.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]
    Katılıyorum, bende apple tvde tüm sezonu sıkıntısız izledim. Öyle çok hızlı bir internetim de yok, ttnet 24mb internetim var, derbiler dahil hiçbir maçta sorun yaşamadım. Sadece bizim ligimizdeki maçların yayın kalitesi ingiltere vb liglere göre bir tık düşük gibi geliyor.

O zaman internetin etkisi kadar Apple TV, Mi Box yada Android TV, Google TV' lerinde etkiside oluyor yani yazılım ve donanım bu işlerde önemli. Apple TV yazılım ve donanım olarak yeterli diğerleri Tv'ler sadece standart Google TV hizmeti veriyor. Uygulama çalışsın da sorun olmasın ama canlı yayınlarda sıkıntı.

Uydu bu işin çözüm yolu başka kaliteli yayın alma imkanı yok ben ona kanaat getirdim. Film izleme uygulamalarında kaliteyi alabiliyoruz ama canlı yayınlar kalitesiz ve bir sürü sorun ile karşılaşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.