Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.873
Cevap
213
Favori
637.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0 212 473 73 73

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri cvp vermiyor ne sans var bwnde 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu siteden kod alırsam halihazırda aktifleştirdiğim kod varsa tekrar aktifleştirebilir miyim?

TOD TV sitesine göre daha ucuz gözüküyor ve resmi digiturk satıcısı

https://www.todtv.com.tr/ekipmanlar

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]
    beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]digiturkairtv.com
    Digiturk AirTV - Yepyeni bir TV Deneyimi
    https://digiturkairtv.com
  • Beyler 12 aylik paket almistim 1 haziranda aktif etsem olurmu?

Gelecek sezon 1 haziranda bitiyor
    Onun icin sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

paketi satın aldığında başlangıç tarihi ibaresi var.

Baslangic tarihi 26.05.2024 var iken nasıl bir yıl olamicak.Aldigin günden itaberen bir yıl geçerli.Ayrica 129 tl teklifi alan oldu.kimse bunu söylemedi.

• Şu anda Galatasaray maçını seyrediyorum. Görüntü resmen çamur gibi. 200mb internet var. Hatta şu an dondu bile

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

İnternet olarak hangisini kullanıyorsunuz.İnternetiizde dalgalanma ve hız düşmeden dolayı görüntü sizin 480 kadar düşmüş.Maç sırasında fark edersiniz.kalite bi anda yükselir sonra hız düşme oldumu.görüntü ve netlik kalite kaybı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 26 Mayıs 2024; 20:20:24 >
  • Venue1453 V kullanıcısına yanıt
    Superonline. İnanın kapattım izlemiyorum

Superonline Türk Telekom alt yapısı ise Türk Telekom maç sırasında kısıtlamaya gidiyor.superonline konuşun hız sorunu kısıtlama yaşadığınızı alt yapıdan ayar çeksinler.

Yok hocam kendi altyapısını çekti bizim siteye. Fiber.

Telekom maç sırasında internet hızını düşürüyorsa tod satın alanlar ne yapacak o zaman?parası ile rezil olacak!

Superonline ile konuş takılma kısıtlama ve kalite sorunu yaşıyorum diye.Alt yapi sistemden ayar çeksinler.Diger türlü seneye bu sorunları çok yaşarsın.Aslinda senin söylediğin sorun tod genetik sorun bende bundan dolayı alma almama arasındayım.Ayni şartlarda farklı yerlerde sorun yok iken tod para ver.üstüne paranla rezil ol.

Yok hocam bir şey yapmazlar. Para ile shurfshark vpn satın aldım superonline engelledi Türkiye genelinde shurfshark vpn ı. Kime ne anlatacaksın

Tod ilgili nasıl adım atmayı düşünüyorsun.ileri dönük paket almak mı almamak mi.

Vazgeçtim hocam almam büyük ihtimalle

Senin bu deneyimin bende,de aynı soru işareti oluşturdu.Demekki aynı anda maçlar olunca millet yüklenince tod kaldırmıyor.

Tod genetik hastalığı devam ediyor.

Maalesef öyle oluyor. Önceden de olmuştu yine.

• 1 yıldır maçları tod üzerinden izledim bir kere bile takılma yaşamadım. Derbi maçları dahil.

Gelecek sene için 199 lira aylık teklif etmişler. 2 hazirda büyük olasılıkla satın alacağım. 1 whopper menü parası bile değil.

Stabil bir internetiniz var ise, todtv gayet başarılı. Tabii sadece maç izlemek istiyorsanız. Eğer stabil bir internetiniz yok ise, hiç bulaşmayın. Modül veya uydu alternatifleri değerlendirilebilir.

• svs S kullanıcısına yanıt

Maç sırasında ki yoğunlukta aynı lokasyon da birden fazla kişi yüklenince alt yapı kaldırmiyor.Ayni lokasyon da ne kadar az kişi kullansa verimlilik daha fazla.Ayrica maç sırasında yoğunluğu azami indirmek lazım.Ayni anda birçok kişi girme yada video vs internet yoğunluğu fazla kullandimi.tod vs takılma yada kalite düşüklüğü oluyor.

Dipnot:Türk Telekom superonline maç sırasında daraltma engelleme yapıyor.

3 ay hediye tv+ aldım.Gibirnet İnternetim.bir türlü kullanamadim.Gibir onlara topu atıyor.sistemden ayar yapsınlar.tv + bizde kısıtlı değil onlar yapsın.

3 ay hediye aldım.Tv + kullanamadim.

Farklı yolla izledin mi.Satici ayar yapıyor.Ne donma ne takılma.

internet olarak hangisini kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 26 Mayıs 2024; 22:13:57 >
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Hangi internet alt yapısını kullanıyorsunuz? Hız testi yapınca hızım 150mb nin altına düşmüyor. Ama derbilerde donma ve çamur gibi görüntü oluyor. Derbi zamanlarında bile hızım düşmüyor ama donma oluyor. Maçların korsan izlenmemesi için yurt dışı internet çıkışlarına kısıtlama yapılıyor ve bu tod üyesi olanları da çok saçma olarak etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Mayıs 2024; 22:7:24 >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.