Bildirim
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet bende de oluyor bir kaç gündür :) umarım öyle olur ama sanmıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Normalde deneme üyeliğim haftalar önce bitti ama bugün baktığımda bütün canlı yayınlar falan açık bende.quote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Evet bende de oluyor bir kaç gündür :) umarım öyle olur ama sanmıyorum._____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Hocam Merhabalar
Kasım sonuna kadar açıktır.
-
_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
-
99₺ fb taraftar paketi aldım
Yayında donmalar oldugu soylenmis, kullananlar son durum nasil?
99 tl iyi gibi sezon sonuna kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
merhaba. xiaomi mi box s ile kullanabilen var mı uygulamayı? eğer sorunsuz kullanılabiliyorsa sezon sonuna kadar süper lig maçları 200 tl kampanyası var, onu almayı düşünüyorum _____________________________ -
En son ne android tv için Playstore da, ne de AppleTV için Appstore da uygulamalari yoktu hocam.quote:
Orijinalden alıntı: bkoala
merhaba. xiaomi mi box s ile kullanabilen var mı uygulamayı? eğer sorunsuz kullanılabiliyorsa sezon sonuna kadar süper lig maçları 200 tl kampanyası var, onu almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hocam Merhabalar
16 mps ve üzeri bağlantılar da sıkıntı olmaz.
Neden açık hocam. Digi böyle bir şey asla yapmazdı. Hatta maçlar var ve hala açık.quote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Hocam Merhabalar
Kasım sonuna kadar açıktır._____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Hocam Merhabalar
Geçen su bastı ya (!) ondan dolayı Hocam :)
1 ay bedava kampanyası da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar 1 ay ücretsiz deneme aldım ama. Sony kdl led tv de bein connect yok. Android olmasına rağmen neden yok nasıl indirebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aşık oldum aşık yemek yerim kaşık kaşık. -
Apk yüklemeniz lazım. Güvenilir bir kaynaktan BeinConnect Apk dosyasını bulun ve Sony TV'de güvenlik ayarları bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin verip yükleyin.quote:
Orijinalden alıntı: eyozgurluk
Arkadaşlar 1 ay ücretsiz deneme aldım ama. Sony kdl led tv de bein connect yok. Android olmasına rağmen neden yok nasıl indirebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Güvenilir kaynağı nasıl bulabilirim hocam pek uzman değilim bu konuda. Yardımcı olur musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aşık oldum aşık yemek yerim kaşık kaşık. -
Valla hocam nette APK barındıran siteler var ama hangisinin temiz olduğu konusunda vebal altına girmemek için link atamıyorum. Root'lu bir telefonunuz varsa önce telefona uygulamayı kurup sonra Apk dosyasını TV'ye Wifi yoluyla bir şekilde aktarabilirsiniz. Ben öyle yaptım.quote:
Orijinalden alıntı: eyozgurluk
Güvenilir kaynağı nasıl bulabilirim hocam pek uzman değilim bu konuda. Yardımcı olur musunuz
Yine de düzgün link bulursam paylaşırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
-
Hocam Merhabalar
Maalesef seçeneklerde sadece bu şekilde gözüküyor. Diğerleri 3 ekran. Dilerseniz 02124737373 müşteri hizmetleri ni arayıp detaylı bilgi isteyin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X