Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.880
Cevap
213
Favori
637.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 129 liradan senelik olarak aldığım sezonluk süper lig paketi (Tod) 169 TL olmuş. Sevinsem mı üzülsem mi bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Sevin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Digitürk uydulu aboneliği iptal ettirdim tod alırım diyordum zam gelmiş yapacak bir şey yok, lig başladıktan 3-5 hafta sonra zaten fiyatlar düşer öyle alırız.

• Düşmez. Lig arasına kadar fiyat düşmüyor. En mantıklısı Tod için ortak almanız. 1548 TL den 2028 TL ye çıkmış. Önceki sayfada Spor Extra İçerigi ve Eğlence hala listede var gözüküyor.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 5 Ağustos 2023; 0:6:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGNTR kullanıcısına yanıt

İzlemeyiz çok sıkıntı değil lig leş gibi zaten :)

• Arkadaslar 169 tl ye tod almak yerine uydu baglatsanıza aynı fiyat birebir. Zaten uydu uyelerine de tod bedaba en azından tv den daha kaliteli yayın izlersiniz

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Hadi ya öylemi burdakiler bilmiyordu

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Burdakiler bir şey biliyor mu bilmem ama senin hiçbir şeyden zerre bilgin olmadığı belli

• Selam arkadaşlar. Almanyada 6,7 yıldır digitürk kullanıcısıyım. Digitürk uydu yayını Türksat'a geçme kararı aldığında uydu üzeri yayınlarım gitti. Bir nevi bein connet ile tv den izledim maçları görüntü kalitesi bir tık daha düşüktü ve yayın 30,40,50 saniye geriden geliyordu. İptv bu arada 10,20 saniye benim yayından daha önce 😁 bir kaç gün sonra senelik üyeliği yenilemem gerekiyor. Tod uygulamasına geçiş yapılmış sanırım bu uygulama bein connect uygulamasının kopsası yayınlar yine geriden gelecektir. Uzattım özür dilerim esas konum ben canak anten kullanmak ıstiyorum. Almanyada üyeliğini uydu üzerinden türksat yapıp kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

merhaba

Bein connecten C101 hatası alıyorum.Sizde daha önce aldığınızı belirtmişsiniz.Çözebildiniz mi?

• Merhaba arkadaşlar bir sorunum var 2 gündür müşteri hizmetler dahi çözemiyor uygulamayı kullanamıyorum.
    Telefon numaramı değiştirdim bu yüzden uygulamaya girdiğimde cihazı tanımla uyarısı alıyorum. Fakat cihazı tanımlamak için doğrulma kodu eski numarama gidiyor. Hem müşteri hizmetlerinden hem de online işlemlerden yeni numaramı güncelledim. Sistemde yeni numaram var. Her aradığım müşteri temsilcisi yeniden numaramı güncelliyor fayda etmiyor. Sessizce bekliyoruz bir şeyden yapamadan. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

• advantan A kullanıcısına yanıt
    Tod indir

• quote:

Orijinalden alıntı: hendrickk

Tod indir
    İndirdim de uydu üyeleri beinconnect kullanması gerekiyor uyarısı almıyorum .

• Azad94 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hendrickk

Nasıl anlamadım
    Tozd a kendi üyeliğimle giriş yaptığımda digitürk uydu üyeliği olanlar beinconnect üzerinden izleme yapabilirler uyarısı alıyorum.

Doğrudur. Beinconnect ten izleyebilirsiniz internet üzerinden. TOD ayrı bir platform digitürk üyeliğine gerek yok.

Hesabıma giriş yapın, üyelik bilgilerime giriş yapın, iletişim bilgilerini güncelleyin.

• Arkadaşlar Selamlar,

Sezonluk süper lig paketini alacağımda, Almanya üzerinden izlenebiliyor değil mi ?

Geçen yıl sorunsuz şekilde izlemiştim. Bu sene de bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?

• Arkadaşlar ipad den sürekli tanımlanmamış cihaz hatası alıyorum, sms ile kod geliyor tanımlıyorum sonra tekrar aynı şey oluyor çözümü nedir bunun ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk aboneleri paket dahilindeki içerikleri todtv'den izleyebiliyor mu ? Paketiniz bulunmamaktadır diyor internet sitesinde.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.