< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (168. sayfa)

-
-
Arkadaşlar memlekette interneti kötü olan tek ben değilim herhalde 😅 10 mb civarı interneti olup kullananlar cevap verirse çok iyi olur, donma yapıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
HDMI den TV ye bağlamaktansa 10 TL daha ver. Çünkü SmartTv, Android TV lerde yayın kalitesi PC den daha iyi. En kötü git birine ortak ol😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 1 Ağustos 2023; 9:10:5 >
Hocam ekran var bende tv boyutunda zaman zamanda projeksiyon da kullanabilirim araplara para gitmesin fazladan 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç merak etmeyin ,yıllardır bahsettiğiniz hızlarda çok kez izleme mecburiyetinde kaldım ve sorun yaşamadım. Eskilerden kalan bilgilerime göre 4 mb. hız yeterli.
-
4 Ağustos'ta hem TV paket (Uydu) fiyatları hem de TOD fiyatları değişecek.
-
Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde kod ile satın alsak premier lig kampanyası yine geçerli olur mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ben de bu şekilde hata aldım. sorunu çözebildiniz mi acaba?
-
Mysterium vpn uygulaması üzerinden türkiye lokasyonu seçip giriş yapabilirsin
Vpn açıp türkiye lokasyonunu seçip bein1 veya 2 girdiğimde ardından arka planda çalışan vpn kapattığımızda sorunsuz donmasız bi şekilde izleyebilirsiniz
not: tavsiye vpn mysterium vpn
Comnet konuyla ilgili yazışmada
Bu konuda tarafimizdan yapilan bir engelleme bulunmamaktadir, ilgili firmalarin güvenlik sistemleri bizlere ait ip adreslerini çogunlukla engellemektedir, fakat tarafimizdan yapilan taleplere dönüs süreleri aylar almakta ve çounlukla soruna çözüm üretememektedir.
ya iss değiştirecez ki oda mümkün değil bir yıllık peşin ödeme yaptık geri iade yok yada iptv alternatif seçeneği devreye koyacaz
Arkadaslar merhaba. Yurtdisinda yasiyorum, Amazon Fire Stick kullaniyorum, internet hizim 60-100 mbps arasi degisiyor. Aklima takilan bazi sorular var, bilginiz varsa cevap rica edecektim.
1.TOD’u yurtdisindan izleyebilir miyim? Evet ise VPN mi gerekli olacak?
2. TOD ile uydu kutu kurulum fiyatlari hemen hemen ayni. TR’deki eve Lig TV kurulumu yapsam kutuyu yurtdisina getirsem izleyebilir miyim?
3. TOD kac dakika geriden geliyor, donma oluyor mu?
Tesekkurler.
1.TOD yurt dışından izlemen için VPN gerekli.
2. Evet dediğin şekilde yapabilirsin.TR deki eve kurulum yaptırır kutuyu yurt dışına getirirsen Turksat uydusundan maçları izlersin.Digiturk kutusunu internete bağlamaman lazım.Bağlarsan direk yayınların kapanır.
3. Kullandığın internete göre değişebilecek bir durum.Fiber internette sorun yaşamazsın.
-
Maçlar kaç kbps ile yayın yapılıyor? Bilen var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ücretli mi hocam bu vpn programları
-
720p 2700-3000 kbps arasında hocam ama smart tv deki görüntü web den daha iyi.
-
@break.
1. Türkiye sunucusu destekleyen vpn ile kullanabilirsin
2. Maaleaef çok bilgim yok
3. Ortalama 1dakikaya yakın bi geriden gelme var
@durmanenko
Android lerde birçok vpn uygulamasını hazır full ckrakli olarak ücretsiz kullanabilirsin
İos larda aldığın vpn ortalama ilk bir hafta ücretsiz ardından ücret alıyor
Şöyle örnek Vereyim
Alınan vpn ortalama 3 gün veya bir hafta ücretsiz
Aldıktan hemen sonra iptalini verirseniz ücret çekmez kullanmaya devam edebilirsin
@Thee_Eng
720 kalitede ama tv de izlediğinde inan 720 olduğunu bile anlamıyorsun 1080 miş gibi görüntü veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 2 Ağustos 2023; 15:36:6 >
Kesinlikle Smart Tv de çok farklı bir görüntü var. Cam gibi valla.
-
tod samrt android tv'li paket satın aldım , fb bjk ts veya diğer takım taraftarlarından ortak alabilirim , eski üye olması tercih sebebidir.
-
iyi akşamlar tod da netflix teki gibi ek profil açma olayıda başlamış maçlarda işe yaramaz demi sizcede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X