Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.309
Cevap
182
Favori
589.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beinconnecten izliyor. Zaten tıpatıp ayni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkanadana V kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey açılmıyor hocam. Paketlerim bölümü boş. Sadece uydu cihazını internete bağlayıp mı izleyebiliyoruz acaba ?

• real07 kullanıcısına yanıt
    Uydu üyeliğini yapınca size beinconnect şifresi gelir. Onunla giriş yaparsınız. Normalde üyeliğinizde hangi kanallar açıksa onları İZLERSİNİZ. Bilemiyorum bir sorun vardır. Ben izleyebiliyorum

• rush10 R kullanıcısına yanıt

Var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar hem zamlandı hemde eğlence paketi ve avrupa ligleri paketi çıkarılmış sadece süperlig paketi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Süper lig + spor ekstra paketi aylık 129 tl idi şu an sadece süper lig 165 tl. Fiyatı ucuz geliyordu zaten baya adamlar çok iyi kampanya yapmış.

• Thor10dor kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata aldık cafe dandik maç izlesek sadece maça 100 tl alınır artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tod tv spor ekstralı webtv androidtv smart tv li paket , gs,fb taraftarı hariç bir ortak aranıyor , sezonluk 512,50tl peşin.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Nasıl izleniyor şifre paylaşarak mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kullanıcı adı ve şifre paylaşılıyor, herkes kendi takımının maç saatinde giriş yapıp izliyor

Sorun olmuyor değil mi gerçi güven meselesi tanıdık kişiler olunca sıkıntı olmaz herhalde

• Sorun olacak bir durum yok dostum forumdan GS ve FB taraftarı iki kişiyiz üçüncü bir kişi ekliyoruz sadece başka takım taraftarı, üyelik benim adıma , herkes kendi maçını izleyecek, derbilerde ev sahibi takım taraftarı izleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 8 Ağustos 2023; 20:30:33 >
    Bu zamana kadar hep bireysel kullandığım için digitürk'ü, bu yöntemi bilmiyordum o yüzden sordum, eyvallah.

• urungu6060 U kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var. Bende Vestel üretimi Techwood marka TV var. Sanırım Vestel smart TV'lerde bu problem mevcut. Yaklaşık 3 aydır bu sorun var ve hala düzelmedi. Diğer kanallarda sorun yokken sadece Beinsports 1 kanalında karelenme, buzlanma meydana geliyor. Sorunun çözümü için kim ile irtibata geçmemiz lazım bilmiyorum. Sorun TOD TV linux uygulamasında mı, yoksa Vestel smart TV yazılımında mı ?

• retrotime kullanıcısına yanıt
    Ürün modellerimiz ve yazılımımız farklıdır. Büyük ihtimal todun kodlarında sıkıntı var. Geçen sene beinconnecten izledim tum maçları hiç boyle olmuyordu. Aynı durum şikayet varda da mevcut ligler başlayınca çözülür belki

• 99 TL lik palet alıp pc den veya telefondan tv ye görüntü aktarma yöntemiyle seyretsek sıkıntı olur mu acaba ?

• 1188 TL vermektense forumdan birine SmartTv AndroidTV li pakete hangi takımı tutuyorsanız ortak olun. Hem daha kaliteli görüntü alırsınız. HDMI bağlantısıyla görüntü asla Smart TV li görüntüyle karşılaştırılamaz. Sıkıntı olmaz ama kalitesi kötü bide boşa uğraş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 11 Ağustos 2023; 19:28:28 >
  • Bilgisayardan izlemeyi düşünenlere kesinlikle önermiyorum. TV'de kalite farkı ayrı, bilgisayarda ayrı.

Denemek için bir bakayım dedim 720p yayın şaka gibi.

Ama tv'de görüntü iyi. Ondan dolayı fiyat farkı var zaten.

beIN 3 kalitesi biraz daha farklı 3000 kbps veriyor.

Aylık fiyat gerçek mi yoksa şaka mı? 269 lira!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 11 Ağustos 2023; 21:41:24 >

• arkadaşlar lige erken gel kampanyası ile uydu üyeliği aldım karta 12 taksit ön ödemeli. Bize maçları bein connecten izleme hakkı veriyor mu normal üyeler gibi? Bein connecte giriş yapamıyorum telefon numaramı kabul etmiyor

• sporun yildizi paketi var tv icin ama trabzon maci bende acik nasil oluyor?

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.