arkadaşlar...beinconnect üzerinden özel filimleri izlemek keyif veriyo çünkü bildiğim kadarıyla sansür yapılmıyo...fakat dijitürke özel şifreli dizi ve filim kanallarındaki filimlerde bile mağalesef sansür yapılıyo üzgünüm...!!!... |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (160. sayfa)

-
-
125*12=1.500 tl Abone oldum.
-
tv yayınlarda sansür bolca var, hatta bu sansürler bazen benzin bidonunu, sigarayı göstermemek için abarttıklarıda oluyor film süresi 30dk kısalıyor.
dijital biraz daha serbest, ama ordada müdahale var ve dahası gelicek ne yazıkki.
-
Ben ay sonuna kadar bekleme kararı aldım dahada uyguna teklif gelir kişiye özel bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar dayimda normal receiver ile digiturk var. Receiver’dan mac izledigimizde goruntu, beinconnect uygulamasindan scmamiza gore daha “akıcı” idi. Bitrate kutu ile izlendiginde mi daha iyi yoksa dijitalde mi? Ya da ayni da bana mi oyle geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor Extra paketi de içinde mi? Bi ekran görüntüsünü atabilir misin rica etsem?
-
Bana da öyle geliyor top hareket esnasında ardında iz bırakarak filan gidiyordu samsung tvde motion plus mıdır hareket iyileştirici midir nedir onları kapatın diye okudum bir nebze iyileşti ama uydu yayını daha akıcı bence de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yıl görüntü kalitesinde iyileştirme yapılır mı?
Görüntü kalitesini iyileştirmek adına tv ye yakılan kart üyeliğine geçmeye değer mi?
özel sebepleri ve kısıtlamaları olanlar hariç Tod tv yıllık üyelik Digitürk kampanyalı yıllık üyelik kadar fiyatı. hem ister uydu, ister modül üyelik ekstra beinconnect zaten var. bilmediğim ekstradan über bir şey mi sunuyor tod tv?
-
beIN Connect'i sadece Digiturk Uydu üyeleri kullanabiliyorken, ToD ise ayrı olarak satılıyor ve sadece internet üzerinden yayın yapıyor. Fakat içerikler ve kanallar beIN Connect ile aynı.. Aralarındaki tek fark, ToD'un ayrı olarak satılıyor ve sadece internet üzerinden yayın yapıyor olması.. Onun dışında hiçbir fark yok!
-
arkadaşım...beyinconnect gibi şifreli dijital platformda bile erotizim aşırıya kaçınca sansür yapılıyomuş anladığım kadarıyla eşcinsel sahneli filimlerin orijinallerinde yer alan lezbiyen sevişmeleri buğulanıyomuş öylemi?...çünkü bildiğim kadarıyla ülkemizde lezbiyen sahnelerin rütük kuralları sebepiyle lisanslı yayınların üzerinden gösterimleri yasak...!!!...fakat illegal iptv üzerinden yayın yapan sürüyle türkçe altyazılı ve duplajlı filim kanalları mevcut bizzat sahip olduğum ekipmanlarımla izlerim bunların hepsinde lezbiyenli yapımlarda bile asla sansür yapılmıyo aynen orijinal çekimiyle gösteriliyo...!!!...ne cesaret yawu şaşkınlık verici...!!!...
-
Kutu yayini ile digital yayin karsilastirilamaz cunku arada 3 gomlek fark var..Kutu yani uydu yayini her zaman daha kalitelidir..
Sezonluk diyor ya mesela 12 taksitte ödeyeceğiz ama bizim izleme hakkımız diyelim 1 ağustosta başladı 1 Ağustos 2024e kadar izleyebilecek miyiz ? Yoksa başka türlü mü yani lig bitti 1 haziranda atıyorum, 2 ay izlemeden taksit ödemeye devam edeceğiz değil mi ?
Merhaba hocam. Şimdi gördüm mesajınızı.
Evet 4 ekran spor extra dahil aldım. 125*12 = 1500
Bana sms geldi o şekilde girip baktım.
-
Beinconnect için beşiktaş,galatasaray'a ortak alabilirim. Sadece eski ve referanslı üyeler mümkünse.
-
Fenerbahçe için ortak arayan varsa dahil olabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kampanyadan 2 hafta önce Spor Extra paketsiz almıştım, fakat şimdi o üyeliği alamıyorum. Almak istesem bile TV uygulaması olmadan veriyor.
-
İptal edemiyor musunuz hocam. Bana teklif geldi de aldım. Arkadaşa da aynı teklif geldi. Belki iptal edince ikna ekibi istediğiniz paketi verir.
Dostlar bu todtv internet sitesine girince hayvani bir kasıntı oluyor. Geçen gün de denediğimde aynı şey olmuştu.
Benim pc ile ilgili bir problem olsa desem aynı chrome dan diğer sitelere girdiğimde bu sitede olduğu gibi komedi 4 fps değerleri almıyorum, gayet düzgün verimli dolaşabiliyorum.
Hani reklam engelleyici mi problem yaratıyor dedim ama onu kapatıp tekrar deneyince iyice 3 fps e düştü performans.
Bu siteyi kullanan bir arkadaşıma sorduğumda işlemciyi yoruyor baya o site dedi ama yani 2.6 ghz frekanslı 3.nesil i5 işlemci de bu siteyi kaldıramayacak kadar çöpleşmemiştir herhalde diye düşünüyorum.
Bu sitede böyle kasma problemi yaşayan ve bu problemi çözen biri varsa yardım rica ediyorum.
-
Bu sorunun cevabını verebilir mi yeni paket alan arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: 5erafett1n
Sezonluk diyor ya mesela 12 taksitte ödeyeceğiz ama bizim izleme hakkımız diyelim 1 ağustosta başladı 1 Ağustos 2024e kadar izleyebilecek miyiz ? Yoksa başka türlü mü yani lig bitti 1 haziranda atıyorum, 2 ay izlemeden taksit ödemeye devam edeceğiz değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X