Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lektonstar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.873
Cevap
213
Favori
637.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kartta mı problem var anlamadım ödeme başarısız oldu diyordu Yapikredi 12taksidi reddetmiş max 6 demiş 6 yaptık mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrep41 -- 23 Haziran 2023; 11:38:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

Hocam sen de ne yazıyor aldığın pakette bi bakar mısın. Bu şekilde mi yazıyor.

• Daax kullanıcısına yanıt
    Bende tüm süperlig maçlarını kapsıyor, diğer ligler yazmıyor. Bunu bilerek aldım zaten. Appte bu fiyata teklif çıkmıyor şu an 229₺, diğer ligleri de izlerim diyen bunu kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acebi -- 23 Haziran 2023; 8:15:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt

Daha önce Süperlig paketi alan arkadaşların paketine eklenmiş de acaba sende de oldu mu diye ettim. Teşekkürler. Aynen web site üzerinden alacağım.

• Daax kullanıcısına yanıt
    Açıkçası denemedimde geçenlerde basketbol finali vardı, appte giriş sayfada canlı yazıyordu gördüm ama tıklamadım.

• Ben aldım paketi arkadaşlar. İçinde super lig, eğlence paketi ve spor extra var. Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler güzel fiyata geldi.
    Karta taksit seçeneğini seçmiştim ama provizyonda taksit ile ilgili herhangi bir ibare görünmüyor. Sonradan digiturk aylık mı çekiyor? Kartımı saklayacaklarmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 23 Haziran 2023; 8:37:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Rica ederim ne demek. 6 veya 12 ay seçtiyseniz provizyondan sonra gözükecektir.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Sana gelen teklif mükemmel bende eğlencesiz versiyonu var o bile iyi. Yeni üyelik mi sizin ?

• LeVizit kullanıcısına yanıt

todtv kendi sitesinde o şekilde fiyat kişiye özel bir teklif değil. ve güzel fiyat

• durmanenko kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde eğlence paketsiz teklif sunuyor bana. Kişiye özel olabilir

ben todtv ye hiç üye olmadım yeni olmayı düşünüyorum bende de eğlence paketi içinde gözüküyor

Kişiye özel değil hocam.Herkes Alabiliyor.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]www.todtv.com.tr
    Süper Lig | TOD TV
    https://www.todtv.com.tr/sinirsiz-spor/super-lig
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Smart TV; Android TV ve Apple TV'yi de kapsıyor. Ayrıca, Android TV desteği falan da çekilmedi. Biz ToD'u öyle kullanıyoruz. Size bu bilgiyi her kim verdiyse, biraz yanlış anlatmış sanırım..

• yubb kullanıcısına yanıt

Digiturk'ü arayın ve sorununuzu belirtin! Bende de aynısı olmuştu. Twitter'dan Digiturk müşteri hizmetlerine sorunumu ilettim, anında güncellediler.

• yusufir kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim; kayıt oluşturmuştum destek aracılığı ile dün sonuçlandı. 1500 olanı iptal ettik; 1548 olanı aldım. Tek sorun 12 taksit yerine 6 aldım mecburen (YapıKredi).

Öncelikle hayırlı olsun! 😊

Hangi bankanın kartını kullanıyorsanız, ona göre taksitlendirme yapıyorlar.

• yusufir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. YapıKredi kullanıyorum, 12 olmuştu ilkinde ama artık sınırlamışlar sanırım. Hocam bu arada bu paketin içine spor extra da eklemişler haberiniz olsun. (-04.08.2024'e kadar hediye Sporextra+ Paketi)

Gerçi biz de World Card ile aldık, 12 aya böldü.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Öyleyse kişiye özel kampanyalarda olabilir ilerleyen günlerde

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Şu an avantajlı sezonluk süper lig paketine tüm Avrupa maçları da dahil edilmiş.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.