< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrep41 -- 23 Haziran 2023; 11:38:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (158. sayfa)

-
-
Hocam sen de ne yazıyor aldığın pakette bi bakar mısın. Bu şekilde mi yazıyor.
-
Bende tüm süperlig maçlarını kapsıyor, diğer ligler yazmıyor. Bunu bilerek aldım zaten. Appte bu fiyata teklif çıkmıyor şu an 229₺, diğer ligleri de izlerim diyen bunu kaçırmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acebi -- 23 Haziran 2023; 8:15:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce Süperlig paketi alan arkadaşların paketine eklenmiş de acaba sende de oldu mu diye ettim. Teşekkürler. Aynen web site üzerinden alacağım.
-
Açıkçası denemedimde geçenlerde basketbol finali vardı, appte giriş sayfada canlı yazıyordu gördüm ama tıklamadım.
-
Rica ederim ne demek. 6 veya 12 ay seçtiyseniz provizyondan sonra gözükecektir.
-
Sana gelen teklif mükemmel bende eğlencesiz versiyonu var o bile iyi. Yeni üyelik mi sizin ?
todtv kendi sitesinde o şekilde fiyat kişiye özel bir teklif değil. ve güzel fiyat
-
Kendi sitesinde eğlence paketsiz teklif sunuyor bana. Kişiye özel olabilir
ben todtv ye hiç üye olmadım yeni olmayı düşünüyorum bende de eğlence paketi içinde gözüküyor
-
Kişiye özel değil hocam.Herkes Alabiliyor.
-
Smart TV; Android TV ve Apple TV'yi de kapsıyor. Ayrıca, Android TV desteği falan da çekilmedi. Biz ToD'u öyle kullanıyoruz. Size bu bilgiyi her kim verdiyse, biraz yanlış anlatmış sanırım..
-
Digiturk'ü arayın ve sorununuzu belirtin! Bende de aynısı olmuştu. Twitter'dan Digiturk müşteri hizmetlerine sorunumu ilettim, anında güncellediler.
-
Cevabınız için teşekkür ederim; kayıt oluşturmuştum destek aracılığı ile dün sonuçlandı. 1500 olanı iptal ettik; 1548 olanı aldım. Tek sorun 12 taksit yerine 6 aldım mecburen (YapıKredi).
Öncelikle hayırlı olsun! 😊
Hangi bankanın kartını kullanıyorsanız, ona göre taksitlendirme yapıyorlar.
-
Teşekkür ederim. YapıKredi kullanıyorum, 12 olmuştu ilkinde ama artık sınırlamışlar sanırım. Hocam bu arada bu paketin içine spor extra da eklemişler haberiniz olsun. (-04.08.2024'e kadar hediye Sporextra+ Paketi)
Gerçi biz de World Card ile aldık, 12 aya böldü.
-
Öyleyse kişiye özel kampanyalarda olabilir ilerleyen günlerde
Şu an avantajlı sezonluk süper lig paketine tüm Avrupa maçları da dahil edilmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X