Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: batakçı Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.880
Cevap
213
Favori
638.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Todtv’nin kendi sitesinden 23/24 sezonu alabilen var mı? Ödeme hatası veriyor dijital karta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yubb kullanıcısına yanıt
    İki gün önce enpara sanal kredi kartı ile sorunsuz aldım.

• acebi kullanıcısına yanıt

Bu hakkaten çok iyiymiş. 2023-2024 sezonu değil mi. Ben de şimdi almayı düşünüyorum.

• Daax kullanıcısına yanıt
    Evet sezondan çok paketin zaman aralığı önemli digiturk müşteri hizmetleri ile telefonda teyitleşerek beraber aktif ettim. Paket bilgisini ss ekliyorum.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

Teşekkür ederim SS için. Ben de digitürk var haber bekliyorum uygun tarife için. Yoksa hemen alacağım. beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

Hayırlı olsun. Geçen yıl Carrefoursa sitesinden 888 liraya almıştım aynı paketi, eğlence paketi de hediyeydi. Günümüz şartlarında sizin aldığınız fiyattan daha uygunu bulunmaz sanırım, ben de değerlendireyim.

• Ben de aldım, 10 dakika içinde kod geldi hemen aktifleştirdim. Çok teşekkürler :)

• İmkanı olan premier ligli paket alsın yoksa çok şey kaybedersiniz

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Nereden alalım? Seneye İngiltere hariç hangi ligler mevcut olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 11 Haziran 2023; 22:4:56 >
  • Rica ederim hocam iyi seyirler.

GS harici takip edemiyorum link varsa paylaşın lütfen

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Yine bein sporst'dq

• TOD 1 Yıllık Süper Lig Paketi almayı düşünüyoruz. Forumdan Beşiktaşlı bir arkadaş arıyoruz. Mevcut ücreti 3'e böleceğiz. Herkes kendi takımının maçlarını izleyecek.

Şuan için Fenerbahçe ve Galatasaray kontenjanı dolu. Son 1 kişi Beşiktaşlı veya Trabzonsporlu bir arkadaş varsa katılmak isteyen bana dm'den ulaşsın lütfen. Detayları konuşuruz.

TOD'un sitesinde var en uygun benim gördüğüm. Smart'lı aylık 34 tl x 12 =408 ediyor.

Evet hata veriyor bu arada dekodere indirim yapmışlar bi aklımı da çeldi.
    m.n11.com
    Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-12-aylik-uydu-kurulumlu-3464885?magaza=digiturk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TOD Eğlence paketi alırsam Eurosport'u izleyebilir miyim?

Canlı kanallarda durdur/geri sar özelliğe var mı?

Belgesel ve sinema kanallarını orijinal dilinde izleyebiliyor muyuz?

Kullanan bir arkadaş cevaplarsa çok memnun olurum. Sitesinde muhatap bulmak veya bilgiye ulaşmak imkansız.

• yu__suf kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim. Eursport seyredilemiyor, spor ekstra üyeliği istiyor.

Yayını durdurup 12 saat geri alabiliyorsunuz ama Android TV uygulamasında geri alma işlevi çok yavaş çalışıyor., telefonda ise sorun yok. Telefonda yayın akışından program seçip o programa geri gidebiliyorsunuz ama TV'de bunu yapamadım.

Belgesel kanallarında dil değiştirme seçeneği yok ama film kanallarında orijinal+altyazı veya dublajlı olarak izleyebiliyorsunuz.

Bu arada TV uygulaması aşırı derecede saçma hatalar verebiliyor. Mesela az önce Eurosport açmaya çalışınca izlemeye yetkim olmadığı uyarısını vermişti. Diğer kanalları da açamaz oldum, hep aynı uyarıyı aldım uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyinceye kadar. Ayrıca şimdi geçmiş yayın akışına da gidebiliyorum TV uygulaması üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 13 Haziran 2023; 9:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ederim.

TV’ye Play Storedan uygulama yükleyebiliyorsanız AirTv uygulamasını yükleyip Beinconnect ile giriş yapın rahat edersiniz. Tod uygulaması tam bir rezalet boşuna efor sarfetmeyin.

• sodostre kullanıcısına yanıt
    Ben de todtv üzerinden yeniledim. Maalesef eğlence paketi yenilenmedi. Sadece süper lig. Sizde de öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubb -- 13 Haziran 2023; 18:46:45 >
    Bende var eğlence paketi. Aynı şekilde todtv den yeniledim ama bende fiyat 1548tl, sizin 1500tl gözüküyor. Onla alakası olabilir mi acaba bilmiyorum. Bundle yazıyor sizde de olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.