< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (129. sayfa)

-
-
Valla bende halen 95₺ olarak görünüyor.
-
Yıl içerisinde kanallarından HD ibaresini kaldırdılar. Ama kanallar yine HD kalitede..
-
Yeni üyelikmi eski üyeliklemi aldınız paketi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz 2 hafta önce, ayda 99₺'dan aldık üyeliği..
-
Arkadaslar su an en uygun fiyat nerede tum takimlar icin
Turkcell'in sitesinde indirime girmiş. Mesela sezonluk Süper Lig paketi (4 ekran) 1.188₺ yerine 1.099₺, sezonluk Spor Extra paketi de (4 ekran) 588₺ yerine 549₺
-
Satıcısı farklı. Epic tower diye bi satıcı ve şikayetvar da birsürü şikayet almış
Arkadaşlar bein connect'i herhangi bir tarayıcıdan izleyebiliyorum dimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece beinsports 1 ve 2. kanallari ayni anda izleyemiyorsunuz. Daha dogrusu en son boyleydi. Misal arkadasim uyduda 1 kanaldan super lig maci izlerken ben de bein connect uzerinden beinsports 3. kanalda bundesliga maci izleyebiliyordum. 1 ya da 2. kanali acmak istedigimde uyari ekrani cikiyordu.
-
Fenerbahçe maçını izlemek isteyen varsa dm atabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bein connect 1 aylik kod var cep tablet tv tum takimlar yanlislikla 2 adet aldim biri bosa cikti ilgilenenler mesaj atabilir ✋
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fb adanademir smart tv dahil.izlemek isteyen dm
-
Ne kadar hocam ? Öğrenciye uygun bişeyse alabiliriz belki
-
Arkadaşlar beinconnect'te tek seferlik maç satın alma var mı? Dijitürk üyesi falan değilim
-
-
Evet.
-
Üyeliğinizi BeIN Connect olarak mı aldınız, yoksa Digiturk olarak mı?
-
bein connect. Kardeşim ingiltere'de su an ondan da olabilir mi?
-
Bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X