< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (128. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim aynı anda 4 kişi izleyemiyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayir izlemeyemez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uydu yayiniyla Beinconnect arasinda ki Saniye farkini hesapladim..Tam 30 saniye cikti , bilginize :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortaklık-Kardeşlik vs. konuları ile ilgili mesajlar silinmiştir.
Maç satış mesajlarının yeri zaten bu konu değildir.
İkinci El bölümünü kullanabilirsiniz.
Israr ile konu dışı mesaj yazmaya devam edenler konudan uzaklaştırılacaktır.
İyi forumlar,
-
Bugüne kadar tv de herhangi bir kanal açıkken bein connect üzerinden telefondan maçları rahatça izleyebiliyordum.
Demin ise bein connect üzerinden maç açmak istediğim zaman uyarı aldım tv de şu saatler arasından yayın kapanacak şeklinde.
Yeni mi geldi bu?
Yıllardır böyleydi, sadece sezon başında ilk birkaç hafta bunu uygulamıyorlar. Tek zamanlı olarak bir cihazda izlenebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer platformu alıcı ile birlikte kullanıyorsanız, maçı BeIN Connect üzerinden izlemek istediğinizde, sistem "Sadece tek bir cihaz üzerinden izlenebilir." tarzı bir uyarı verecektir.
-
Modül üyelik de de bu geçerli mi acaba uyarı veriyor ama modül yayını da kesiliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek bildiğim sadece tek bir ekranda maç yayınına izin verdikleri.
Aynen kesiliyor.
Biz 6 sene önce Digiturk üyeliği almıştık. Ben de filmleri falan Dilediğin Yerde uygulamasıyla izliyordum. Fakat lig maçlarını izleyemiyordum, sistem izin vermiyordu.
-
Yani 4 ekran alsak bile bir ekran üzerinden izleyeniliyoruz sanırım.
Evet sistem tek ekrana izin veriyor.
arkadaşa süper lig sezonluk paket aldık, +15 tl tvde izleme seçeneğini göremedik. şimdi buna ek +15 lira verip tvde izleme yapabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XJubiLant -- 20 Ağustos 2022; 0:53:44 > -
-
O seçeneği es geçmişiz hocam, eklettirme şansımız var mıdır acaba?
Yok diye biliyorum ben..
-
Paket yükseltme olması gerekiyor tekrar satın alma ekranına gelin orada teklifler bölümünde 180 lira olarak gözükmesi gerek. Onu da peşin veya taksitli olarak ödeyebiliyorsunuz ben geçmişte öyle yapmıştım.
Bende smart tv 15 lira gözüküyo yani 99 lira oluyor neden ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X