Şimdi Ara

Behzat vid. çalışmayı bırakan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • . Br Dinlemeye heveslendim ve açtım dedim ki yapmam lazım şu Matı. sonra açtım işlem yeteneği konusunu bitirdim fazla zor değildi ama değişik sorular da vardı.Neyse sonra geçtim tam sayılar konusuna daha 2. temel kavramda zorlandım ve bırakmaya karar verdim. Artık fasiküllerden yolumuza devam edecez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 26 Ekim 2017; 13:32:37 >

• Çok sey kaybedersin pkobu cok iyi anlatiyor mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak maddi durumun iyiyse önce bir konuyu nejdet hocadan dinle sonra behzat hocaya geç. Br bambaşkadır ;)
  • Hocam bölme bölünebilmedeyim. İnan bana tam sayılar en lanet konu. Çoooook sıkıcı ve çok zor. 2 değer soruyu 1i işaretleyip patlıyorsun. Behzatta diyor zaten bunu geçtik mi tamamdır diyor. Haklı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖSYM bükücü

Hocam bölme bölünebilmedeyim. İnan bana tam sayılar en lanet konu. Çoooook sıkıcı ve çok zor. 2 değer soruyu 1i işaretleyip patlıyorsun. Behzatta diyor zaten bunu geçtik mi tamamdır diyor. Haklı da.

Harbi matematikte ki en iğrenç konu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: ÖSYM bükücü

Hocam bölme bölünebilmedeyim. İnan bana tam sayılar en lanet konu. Çoooook sıkıcı ve çok zor. 2 değer soruyu 1i işaretleyip patlıyorsun. Behzatta diyor zaten bunu geçtik mi tamamdır diyor. Haklı da.

Harbi matematikte ki en iğrenç konu ya

Aynen ya iğrenç ötesi bir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.