Şimdi Ara

BEHZAT RASULİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bu konu hakkında yardimci olmak istiyorum.. Öncelikle forumda neden bu hocaya karsi böyle bir ön yargi var anlamiyorum yok almayin yok etmeyin yok paragöz yok sunlarla fotograf atiyor sizene biradar anlamiyorum bu ülke neden böyle herkes birilerinin hayatina karisiyor yorum yapma luksunu kendinde nasil buluyor anlamiyorum..
    Benim size diyecegim paraniz varsa alın bir suru yararini gorursunuz gormedim diyen adam olimpiyata hayvan gibi hazirlanan adamdir her neyse bakin ben kesinlikle alin demiyorum dereceye giren iyi sonuc elde eden herkes kaf kullanacak diye bir durum yok ama yararini gorur musunuz bence evet denilenlere kulak asmayın matematik serisi su an tam eksiksiz kitaplar konu anlatimi vs vs..

Ve son olarak
    BİLGI ZAMAN VE EMEKLE EDINILEN BIR SEYDIR O YUZDEN BILGI DEGERLIGIDIR, BEDAVA OLMASINI BEKLEMIYORSUNUZ UMARIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• behzat dh'de hesap açmış
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Barış hocam sen misin

işte mesele de burda seni niye ilgilendiriyor parayı nasıl harcadığı ? istediği gibi harcar onun parası senin cebindeki paraya kim karışabilir ki ?
    Daha Fazla Göster
  • kisilik bozucu lagger K kullanıcısına yanıt
    KUL HAKKINDAN bahsetmesin o zaman.
    ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün

Orijinalden alıntı: SerkanHur

KUL HAKKINDAN bahsetmesin o zaman.
    ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün

Sana burda bişey demek isterdim lakin banlanmak istemiyorum

hocam bu adam yaklaşık 6 ay boyunca düzenli olarak gidip çekmiş bu videoları önemli bir emek var ortada kul hakkından bahsetmesi onun karakteriyle alakalı bir durum değil senin inancınla alakalı bir durum.eğer için rahat ediyorsa beleşten bu adamın videolarını izlemeyi dicek bir şeyi yoktur elbet ama hayatını bu adamın verdiği bilgiler ışıgında inşa etmek istiyorsan arkasından söylenmek yerine emeğinin karşılıgını vermeni öneririm.

o yüzden kimse bu forumda behzatı anlatmaya kalkmasın
    inşaat işçisi de emek veriyor senin oturman için ev yapıyor . bu adam oturuyor iki tane mat çözüyor(kendisi yazmamış soruları yazanda karekökten vs alıyor) 10 tl de konu başı ücret koymuş oh kebap GELSİN PARACIKLAR

PARACIKLAR azıcık azalırsa KUL HAKKI İS COMİNG

satışlar azalınca korsan almayın diyen popçular gibi xD
  • Cok garip insanlarsiniz ne deyim ben behzati savunmuyorum insanlarin yanlis yonlendirilmesini istemiyorum sadece yoksa hoca ne kazanmis ne kadar banane

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.