Şimdi Ara

KÖRFEZVİDEO BİYOLOJİ VE KİMYA KONU ANLATIMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne zamandır körfez videolarının nasıl indirileceğini arıyordum. Eline koluna sağlık hepsini indiriyorum şuan umarım bir sorun çıkmaz. Eğer devamı varsa fizik, tarih, coğrafya gibi onları da ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prettx -- 3 Eylül 2013; 21:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prettx

Ne zamandır körfez videolarının nasıl indirileceğini arıyordum. Eline koluna sağlık hepsini indiriyorum şuan umarım bir sorun çıkmaz. Eğer devamı varsa biyoloji, tarih, coğrafya gibi onları da ekleyebilir misin?

bi sorun çıkacağını sanmam linkler yeni gene de bi sorun olursa pm atarsın ben de sayısalcıydım kimya ve biyolojiyi bi yerden dinlemeden anlayamıyordum o yüzden sadece bunlar var. tarih,coğrafyayı falan forumda biraz ararsan bulabilirsin belki. Başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaran

quote:

Orijinalden alıntı: Prettx

Ne zamandır körfez videolarının nasıl indirileceğini arıyordum. Eline koluna sağlık hepsini indiriyorum şuan umarım bir sorun çıkmaz. Eğer devamı varsa biyoloji, tarih, coğrafya gibi onları da ekleyebilir misin?

bi sorun çıkacağını sanmam linkler yeni gene de bi sorun olursa pm atarsın ben de sayısalcıydım kimya ve biyolojiyi bi yerden dinlemeden anlayamıyordum o yüzden sadece bunlar var. tarih,coğrafyayı falan forumda biraz ararsan bulabilirsin belki. Başarılar..

Biyoloji yazmışım pardon fizik olacaktı ama sanırım yok teşekkürler yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prettx -- 3 Eylül 2013; 21:43:34 >

• arkadaşlar indirme yaptıktan sonra 2. yi indirmek için yarım saat bekle diyor bunun bi hilesi varmı yoksa üyelikmi almak gerekir.
  • Hocam videolar körfezvideo.com un mu yoksa körfezyayınları.tv nin videoları mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefsizz gobel

arkadaşlar indirme yaptıktan sonra 2. yi indirmek için yarım saat bekle diyor bunun bi hilesi varmı yoksa üyelikmi almak gerekir.

2013 İdm yi ogrenemeyen mi var simdi ?

Aciklama : İnternet Download Manager adli programi bulup kurun. İstedigin siteden istediginiz videonun indirme linki videonun sag ut kosesinde cikar. Bekleme derdi yok. Ayrica en azindan 1 mb/sn ile indirirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ihtilalVakti kullanıcısına yanıt
    bilmiyodum çok saol ya bilmesemde i nsan gibi söyleyebilirsdin gene saolda ne geçti eline bu şekilde söyleyince anlayamadım?
  • quote:

bilmiyodum çok saol ya bilmesemde i nsan gibi söyleyebilirsdin gene saolda ne geçti eline bu şekilde söyleyince anlayamadım?

k.bakma hocam dalga anlaminda yazmadim yazsam aciklama yapmazdim sadece tuhaf geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtilalVakti kullanıcısına yanıt
    pcde yüklü zaten sadece video indiriyor sanıyordum.
  • Tiny download manager var bende de bununla o dediğiniz sistemi yapabiliyor muyuz

birde fem tabletlerinde verilen videolar bu körfezler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

Tiny download manager var bende de bununla o dediğiniz sistemi yapabiliyor muyuz

birde fem tabletlerinde verilen videolar bu körfezler mi?

fem tabletleri dediğiniz ne bilmiyorum ama fem in video sitesi teknofem dir. google dan bulabilirsiniz

hocam tarsus şubesinde fem 150 lralık tableti 300 e satıyor içine de videolar yüklüyor k.a. videoları ama teknofem videosu değil ondan eminim

körfez videosu o sanırsam (şu ekol hocanın sitesinde türkçe filan seçinde bağlandığı site)
  • Hocam bu sitedeki videolar mı bunlar yoksa farklı mı ?
    http://www.korfezvideo.com/index/?sh=k#goster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Hocam bu sitedeki videolar mı bunlar yoksa farklı mı ?

benim kafamda da aynı soru var konuyu açan arkadaş aydınlatırsa çok iyi olucak
  • quote:

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCihad

quote:

benim kafamda da aynı soru var konuyu açan arkadaş aydınlatırsa çok iyi olucak

arkadaşlar ben o siteye üye değilim onunla aynı video olup olmadığını bilmiyorum ama partlardan herhangibirini indirirseniz öğrenebilirsiniz herbir partta konu anlatımlar mevcut durumda..

• .
  • .
  • hellolef kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben indirdimwww.korfezvideo.com 'daki konu anlatım videolarının aynısı. Sadece Biyoloji'de dokular konusu eksik onun dışında bir eksik göremedim çok işime yaradı tekrar konuyu açan arkadaşa teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: ihtilalVakti

quote:

arkadaşlar indirme yaptıktan sonra 2. yi indirmek için yarım saat bekle diyor bunun bi hilesi varmı yoksa üyelikmi almak gerekir.

2013 İdm yi ogrenemeyen mi var simdi ?

Aciklama : İnternet Download Manager adli programi bulup kurun. İstedigin siteden istediginiz videonun indirme linki videonun sag ut kosesinde cikar. Bekleme derdi yok. Ayrica en azindan 1 mb/sn ile indirirsiniz

İdm ilewww.korfezvideo.com 'daki konu anlatımları indirebiliyor musunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prettx -- 11 Eylül 2013; 22:12:56 >

• korfezvideo.com daki tum mat geo fizik kimya biyo konularini indirdim pcye. cok parcalanmis oldugu icin birkac gunumu aldi. yuzlerce video 9 kusur gb tuttu. istedigim yeri kazanirsam hepsini mega.co.nz ye upload ederim Internetim kesiliyor birkac gune. pc yi anca konu anlatim videosu izlemek icin kullanirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.