Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.658
Cevap
59
Favori
492.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bölümü yeni izleyebildim. Geçen sezon finaline göre sönüktü ama sondaki olay hiç beklenmedik bi şeydi ya. Hiç olmadı hiç!
  • sezon finali olmasaydı iyiydi barı film cekselerde onu izlesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    mezarlık?

çok basit sorular soruyorsunuz. mezarlık ta yatan %99 Funda. Bahri emri Anne Ç. den aldı.

bu arada yeni sezona gidebilecek en iyi parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 19 Haziran 2012; 0:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: cetinmen

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: cetinmen

quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Harbiden Cevdet'e niye üvey evlat muamelesi yaptı ki Behzat ? Bakmışız gelecek sezon cecovuda kaybetmişer

Ziraat mühendisi çünkü. Sen neden polis oldun ki diyor. Bizden değilsine getirdi. Hala kabullenemedi. Tam tersine Cevdet çok başarılı oynuyor ve gelecek sezon da çok fazla izleyeceğimizi düşünüyorum.

bence mesele o değil orda türkiyede bu gün ünv. okuyanların hiçbiri iş bulamıyor hepsi polis oluyor 6 aylık eğitimle onu anlattılar.

Onu vurguladılar onu anladık. Ancak onun dışında cevdet'e sarılmadı da. Diğer bölümlerde de Ekipten biri gibi davranmıyor. Dışlıyor, ekibe almıyor. Yokmuş gibi davranıyor.

sanki bir ona sarılmadı gibi yorum yapmışsınız. Behzat bu tarz merasimleri sevmez kısa kesin demeye getirdi yinede Cevdet in elini sıktıktan sonra Behzat ın yüzünde görebileciğiniz en anlamlı bakışı attı. Behzat Cevdeti dışlamıyor onu seviyor.

Aynen hocam, @tizar haklı.

Hiç birşey bilmeyen bile yinede Behzat Ç.'nin Ceco yu sevdiğini bakışından anlardı.

Bu arada dün gece demiştim ki Savcıyı Ercü'den başkası öldürtemez. Şimdi düşündümde, Ceyda'da öldürmüş olabilir. Ceyda'ya gerçekleri Bahri anlatmıştı. Bahri Anne Ç. nin adamı olduğuna göre, Ceyda'ya niye kötülük yapsınlar o zaman? O Bahri'de bir olaylar var ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ànkébùt -- 19 Haziran 2012; 0:43:06 >

• of tekrar izledim ya

• akbaba öldü dediyse ölmüştür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: severussnape

akbaba öldü dediyse ölmüştür..

akbabuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: severussnape

akbaba öldü dediyse ölmüştür..

akbaba kilo mu almış la gözüme takıldı
  • Az önce izledim sezon bölümünü valla çok geçiştirmeler atlamalar yapmışlar pek beğenmedim aklıma takılan bir kaç soru,

Aziz abi nasıl bıraktı akbabayı,
    Ceco neci tam çözemedim onu,
    Behzat akbabayı seviyor cecoya niye tavır alıyor,
    Selim o cdyi nasıl buldu, onu dövenler kim ve neden öldürmediler,
    Anne ç nasıl yaşadı yahu,
    Esranın öldürülmesine üzüldüm memduh ölmesin filan diyordu yinede sıktılar sıkan ercümüydü acaba yoksa başkalarımı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Az önce izledim sezon bölümünü valla çok geçiştirmeler atlamalar yapmışlar pek beğenmedim aklıma takılan bir kaç soru,

Aziz abi nasıl bıraktı akbabayı,
    Ceco neci tam çözemedim onu,
    Behzat akbabayı seviyor cecoya niye tavır alıyor,
    Selim o cdyi nasıl buldu, onu dövenler kim ve neden öldürmediler,
    Anne ç nasıl yaşadı yahu,
    Esranın öldürülmesine üzüldüm memduh ölmesin filan diyordu yinede sıktılar sıkan ercümüydü acaba yoksa başkalarımı,

Bunların hepsini bile bile 3. sezona soru işareti olarak bıraktılar.

• Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

• annenin olmemesinde anlamayacak bisey yok.bahri memduha katilmasa hepsi olecekti.onlarin tarafinda oldugunu ispat etmek icin ona verilen gorevi yapmis gibi gorunmesi gerekiyordu.o kadar zeki adam iste kurmustur duzeni.fundayi oldurdu, behzatin eski karisina olaylari anlatti.butun emirleri eksiksiz yapti ama patronunu kurtardi iste.bence butun bunlari planlayan anne olabilir diyecem ama oyle olsa bahri seruma uzanirken sasirmazdi.cok kucuk bi ihtimal memduhla ercu arasi ilginc biseyler olabilir.2 sinden biri de anneyi kurtartmis olabilir.pek sanmiyorum ama hersey olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilgın diziye dööön , inşallah 3. sezon Ilgınıda görürüz.

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue* -- 19 Haziran 2012; 15:13:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue*

Ilgın diziye dööön , inşallah 3. sezon Ilgınıda görürüz.

Hayalet duymasın hocam

Ama çok güzel be abi.

• bence savcı esrayı vuranlar memduh başganlar değil,memduh vurma sakın felan diyodu hem,hem de bu suratları "kim vurdu lan bu karıyı" der gibi bakıyo :) özellikle memduh'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rngms -- 19 Haziran 2012; 6:51:14 >

• Anne Ç. ölürken makine biipp dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Anne Ç. ölürken makine biipp dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Vücudundaki probeları çıkartırsan da makine biip der
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

bence kilit isim bahri orda.yanlis gormediysem anne esra vuruldu deyince degil, nerden ates edildigini goremedim deyince agliyo.orda bi duzen kurmus olabilirler.ama sonucu ne oldu belli degil.eger bahri daha gizemli bi adamsa koruycam diye gidip vurmusta olabilir.adamin acayip bi havasi var.ercument buyuk ihtimalle yapmamistir.akbabanin katil olmadigi belli gibi.ayrica anne zamaninda ercu bana bisey yapmaz,yapamaz demisti.aralarindaki iliskiyi bilmiyoruz.anneyi baskan ile ercu oldurtmek isterken ercu korumus da olabilir.ercuyle baskan arasinda ne dolaplar donuyo belli degil.ercu behzata buyuk bi kotuluk yapmadi.kizinin katilini verdi sadece.belki aci cekmesini istiyo olabilir ama olmesini istemiyo.esrayi da icerde tutmaya calisiyo.tamam kendisine de tehlike esra ama tek basina hicbisey yapamaz bence.ondan oldurecek kadar korkmuyo.eminim icerikte daha cok ipuclari vardir.dikkatli izleyen varsa daha cok bilgi verebilir.olaylar olaylar.bildiginiz gibi degil.ben 1 tur daha izlerim bu sezonu.
    behzatin eski manita olsaydi vurulunca cogu kisi sevinirdi, mutlu son olurdu :)

bence okadar karışık değil bana göre açıklayayım sana.şimdi behzat annesine ilk gelince niye ayrılıp babamdan gittin o generalle evlendin gibi bişey söylemişti büyük ihtimalle ercüment behzatın annesinin generalden olan çocugu o yüzden bana bişey yapmaz demiştir.ayrıca behzatın annesi ölünce ercümentte yurtdışından gelip mezarlığa gitmişti orda bekledi bi süre uzaktan baktı behzat için gitmemiştir tahminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esposito Bandolero -- 19 Haziran 2012; 9:41:17 >

• Bakıyorumda agırlıklı esrayı kım oldurdu tartısılıyor
    ESRA ÖLMEDIKI
  • herkes teorilerini,duygularını dökmüş ben de farkedilmeyen bir şeyi yazayım
    behzata arabayı çaldıran valeyi dizinin senaristi ercan mehmet erdem oynadı
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.