Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.658
Cevap
59
Favori
492.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Preso

quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Bu dizi yayından kaldırılana dek mücadelem sürecek.

Yanlış anlamadıysam siz pek hoşnut değilsiniz Behzat Ç. nin yayında olmasından.

Arkadaş genel olarak bişeyden hoşnut değil hocam le pötibör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

quote:

Onun bir derdi var zaten.
    Bir ara dizi yazdım, seneye yayınlacak diye konu açmıştı. Herkes dalga geçmişti. Oradan içerlemiş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 9 Mayıs 2011; 19:15:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

quote:

quote:

Onun bir derdi var zaten.
    Bir ara dizi yazdım, seneye yayınlacak diye konu açmıştı. Herkes dalga geçmişti. Oradan içerlemiş galiba.

• quote:

quote:

quote:

Bu arkadaş ilk sayfalarda RTÜK'e şikayet edeceğim falan diyordu.

• Genel olarak ortalama altı bir bölümdü ama izlerken sıkılmadım.Leyle ile Mecnun ekibinin olduğu sahneler iki diziyide izleyenler için komik gelmiştir diye düşünüyorum.Şahsen o sahnelerde bayağı bir güldüm.Ayrıca bölüm sonu ile ilgili aklıma takılan bir şey var.Şimdi,Bahar diziden temelli olarak mı ayrıldı yoksa diğer sezonlarda görecek miyiz ?
  • Bence gayet güzel bölümdü. Leyla ile Mecnun'u izlemeyenlerin de çarşamba günü izlemelerini tavsiye ederim.Behzat Ç. dekinden daha çok güleceklerdir.

• Bu arada sorgulamaya gittikleri adamın karavanında pardus logosu vardı
  • Bahar ayrılıyor dedikoduları vardı, dizide de istanbul'a gitti. Sanki doğrular gibi...

Evet dün ortalamanın altında olsada benim çok keyif aldığım bir bölüm oldu, Lim sahnelerinin devamıda gayet güzeldi ama söylendiği gibi o gerilim müziğine o espriler gitmedi o, sarmayanları o yüzden sarmadı belkide. Fakat şu belli ki harun olmasa bu dizi çekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar
    Genel olarak ortalama altı bir bölümdü ama izlerken sıkılmadım.Leyle ile Mecnun ekibinin olduğu sahneler iki diziyide izleyenler için komik gelmiştir diye düşünüyorum.Şahsen o sahnelerde bayağı bir güldüm.Ayrıca bölüm sonu ile ilgili aklıma takılan bir şey var.Şimdi,Bahar diziden temelli olarak mı ayrıldı yoksa diğer sezonlarda görecek miyiz ?

mecnun ibis diye küfür mu kaldı deyince yarıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK
    Face'de ki yorumlara bakılırsa memnun gözüken yok. 3-5 kişi beğenmiş onun haricindekiler de memnuniyet belirtisi yok.

çok da tın burdakiler ve onlar kendilerini karar merci sanmaktan hiç vazgeçmeyecekler

yapımcının tercihine kalmış tamamen
    seyretme, başka kanala geç ! bi daha da yapmasınlar o zaman

Yoruma bakarmısın Yaş kaç 13 ? 15 ? Bu kadar komik bir yorum olamaz ya . Güzel olmamış işte . Sevdiğimiz bir dizi rezalet bir bölüm çıkarmış . Var mı ötesi , insan bir hafta beklediği diziden böyle bir performans görünce haliyle sinirleniyor . Sebebinin de bu leyla mecnun adlı dizinin saçma sapan karakterleri yüzünden olması tuz biber ekiyor .

Peeeh Leyla ile Mecnun'un saçma sapan karakterleri ha.

Artık hakkatten iyice garipleşmiş Behzat'ın izleyicisi. Kendinizi sanırım bambaşka bir dünyada hissediyorsunuz anladığım kadarıyla. Tam olarak izlediniz mi o bölümü? Kötü müydü peki? Diyaloglara bakarsak tam tersi bir makara var. Behzat takımı birleşme adaptasyonunu tam beceremedi. Müzikler gitmedi o kadar. Aynı bölümün Leyla ile Mecnun'da olanı da var izleyin bakalım aynı tepkiyi mi vereceksiniz.

Topu topu 10-15 dk olan bir sahne için. YOk bunlar da kim, bunlar ne ki oynadı, ne saçma sapan karakterlerdir gibi söylemlerde bulunarak. Diğer dizinin saygın izleyici kitlesini üzmenin bir anlamı yok. Size göre Behzattır, bize göre LİM'dir.

Yahu takımmı tutuyoruz da üzülüyosun . Sen mi çekiyosun dostum diziyi ? Güzel değildi , sen yorum yapıyosun bak behzat ç adapte olamadı , bambaşka dünyada hissediyosunuz kendinizi felan bak onlara kimse birşey yazmamış . Benim açımdan behzat ç kalitesine yakışır bir bölüm olmadı , örnek vereyim Avrupa Yakasında son dönemlerde Burhanın güldürme amaçlı kıçını yırtmasına benziyordu . Kısacası bu bölümü yaşanmamış kabul ediyorum , öyle olması behzat açısından daha iyi ...

İş takım tutmaya gitti o yüzden içerledim.

Benim canımı sıkan olay, Behzat Ç. izleyicilerinin habire LİM'i aşağılamaları kötülemeleri. Sonuçta bu dizinin sağlam bir izleyici yapısı var. Bu adamlar bu diziyi izliyor beğeniyor. Eğer sen tutarsan yok şöyle dizi böyle dizi olayı hakaret ötesine getirirsen olay değişir maalesef.

Çünkü artık izleyici de hakarete uğrar, hoş olmaz. Tamam takım tutma işi olmasa da ona benzer birşey değil midir izleyici olmak?

Şimdi biri bu bölüme gelip "Lan Behzat ne bilmem ne dizidir, nasıl izliyorlar" dese sen tutup savunmaz mısın dostum?Olayı bir de bu yönüyle irdele...

Sonuçta ben Behzat izleyici değilim ve sağlam bir LİM izleyicisiyim. Bu işin bu boyutlara ulaşması beni rahatsız etti. Bir garip yorumlar yani. Tamam, Behzat ta tam bir oturma olmamış olabilir. İzlemediğimden birşey diyemem. Ama bunu bu boyutlara taşımanın anlamı var mı sizce?
    Sonuçta aynı LİM'de de oldu. Her harbiden mükemmel oldu diyebileceğim bir birleşme oldu. Belki konsept uygun ve müzikler güzel olduğundan güzel geldi.

video'yu koyayım izleyin anlarsın ne demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 10 Mayıs 2011; 0:34:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar
    Genel olarak ortalama altı bir bölümdü ama izlerken sıkılmadım.Leyle ile Mecnun ekibinin olduğu sahneler iki diziyide izleyenler için komik gelmiştir diye düşünüyorum.Şahsen o sahnelerde bayağı bir güldüm.Ayrıca bölüm sonu ile ilgili aklıma takılan bir şey var.Şimdi,Bahar diziden temelli olarak mı ayrıldı yoksa diğer sezonlarda görecek miyiz ?

mecnun ibis diye küfür mu kaldı deyince yarıldım

ciddiyim carsamba gunu izleyin su diziye gulmekten yerlere yatarsiniz :D zaten izliyorsaniz aldirmayin
  • benim gibi hem behsat ç hemde leyla ile mecnun hayranı için harika bir bölüm oldu. Leyla ile mecnunu hiç izlemeyen arkadaşlar illa ki tepki gösterecek ama leyla ile mecnun dizisine bir şans verin. Gerçekten harika bir komedi.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ismail abi bir numarasın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 10 Mayıs 2011; 1:21:06 >
  • behzat ç de harunun şuan babasını oynayan adam 12. bölümde ceviz işleriyle uğraşan bir adam rolünde.bu tip detaylara neden önem vermezler anlamıyorum...
  • Baştan izlememiştim fakat tüm bölümleri 4 gün içinde izledim,beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder
    Kızılcahamama gideceklermiş 2 gün önce ordaydım görmedim kimseyi yeni mi çekecekler acaba

Hayirdir ne isin vardi burda

Cuma gunu geldiler, Cumartesi cekimlere basladilar. Patalya otelinde konakliyorlar.

Kızılcahamam'lıyım gezmeye gelmiştim. soğuksuda biraz yürüyüş yapıp dönmüştüm. keşke Patalya'ya kadar çıksaydım

• Bugün kızılayda bir kalabalık vardı . Dedim kendi kendime acaba noluyor , sonra bi baktım lan akbaba elinde sıgarayla orda duruyor , çekimler varmış meğer E Ankara halkı dururmu sanki diziyi kendi çekiyor bizim halkımız , adamın ağzına ağzına giriyolar . En sonunda elemanlar uyarmak zorunda kaldı . Akbaba da sırıtıyor ordan elde sigara
  • süper ya ankaralılar şanslı :D
  • Leyla ile Mecnun dizisi iyidir kötüdür orası önemli değil. Ama Behzat Ç.'ye ciddiyetten ve gerçeklikten uzak karakterler hiç ama hiç uyum sağlayamadı bence, o yüzden beğenmedik.

@ax Hocam konuyu oku öyle yaz bari. Kaç bölüm önce olmuş olayı söylüyorsun, ki burada da konuşuldu. Defalarca da dizide olan bir şey bu aynı karakterin iki kez kullanılması olayı ilk değil.
  • İğrenç bir bölümdü.
  • Ama fena sahneler de vardı. Uzaktan bağrılarak konuşulan "La" kelimesi ile Piyano çalan Harun'un yediği küfür sahneleri çok komikti.
    Ahanda işte orda.

20 sn itibaren yarıldım.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.