Şimdi Ara

bee sting ( neyse artık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hornettten cıkan bee sting ne işe yarıyor bilen bir arkadasımız bi zahmet söylerse sevinirim

• bilen yoqmu arkadaslar lütfen bilgilendirsin biri bizi
  • valla 4-5 ay önce Gm quest i vardıda orda 1000 tane istiyodu başka hiçbişeye yaramıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emresqq

valla 4-5 ay önce Gm quest i vardıda orda 1000 tane istiyodu başka hiçbişeye yaramıyo

saol kardes baska bir işe yaramısa 500 coins 500 coinstir atam nps'e
  • lvl 70 skill quest inde istiyor. 50 taneydi sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

lvl 70 skill quest inde istiyor. 50 taneydi sanırım

aynen ole
  • inn de biriktir zamani gelir adamin biri o skilli actirmak ister satarsin yuklu bi fiyattan ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi ara bende hornet kesiodum(şerefsiz çok iyi para düşürüyor:D) adam geldi dedi ki beraber arı götü düşürelim 1-2m arası gidiyo. ben tabi innmayıp git işine dedim ama gerçekten o kadar para eiyomu yaww?
  • ARKADAŞIN BİRİ HORNETTEN LONG BOW DÜŞÜRDÜ BERAMUSTA BENİM BİLDİĞİM DÜŞMÜYO NASI BECERDİDE DÜŞÜRDÜ ACABA. KIZAN 3 GÜN GÜNDE 10-15 SAAT KESTİ VE DÜŞÜRDÜ Bİ YERDEN ÖĞRENMİŞ HERHALDE DÜŞTÜĞÜNÜ.
  • iyiki npc atmadım oleyyyy param olcak artık zati beramustada cok 69 var olurlar 70
  • quote:

Orjinalden alıntı: brothel_keeper

ARKADAŞIN BİRİ HORNETTEN LONG BOW DÜŞÜRDÜ BERAMUSTA BENİM BİLDİĞİM DÜŞMÜYO NASI BECERDİDE DÜŞÜRDÜ ACABA. KIZAN 3 GÜN GÜNDE 10-15 SAAT KESTİ VE DÜŞÜRDÜ Bİ YERDEN ÖĞRENMİŞ HERHALDE DÜŞTÜĞÜNÜ.

trakyalımısın

• quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_

quote:

Orjinalden alıntı: brothel_keeper

ARKADAŞIN BİRİ HORNETTEN LONG BOW DÜŞÜRDÜ BERAMUSTA BENİM BİLDİĞİM DÜŞMÜYO NASI BECERDİDE DÜŞÜRDÜ ACABA. KIZAN 3 GÜN GÜNDE 10-15 SAAT KESTİ VE DÜŞÜRDÜ Bİ YERDEN ÖĞRENMİŞ HERHALDE DÜŞTÜĞÜNÜ.

trakyalımısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.