Şimdi Ara

Beden eğitimi öğretmenliğinin zorlukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2- çok çalışmak lazım. nefes alacak zamanın yok.
    3- ev ödevlerini okumak çok zaman alıyor.
    4- maç yaptırılacaksa dengeli iki takım seçmek zor.
    5- öğrencileri uzun kol aralığı ile uygun adım yürütmek zor. illa hizayı bozan çıkar.
    6- topları korumak lazım. kaybolmasınlar sonra kendi cebinden alması gerekir.

işte gördünüz. ne kadar da zor bir meslek. insanla uğraşmak zor temel olarak. o yaramaz öğrencileri iyi birer insan haline getiren fedakar beden eğitimi hocalarımıza selamlar.

rampris2 ekşisözlük alıntıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Forum üyeleri yaratıcıdır,alıntı yapmazlar hele ekşi sözlük gibi bir yerden. Burada alıntı yapacak bir yer var ise ekşi sözlüktür.Lütfen dikkat edelim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 8den akşam 3.30'a kadar oturmak, meslekleri bundan ibaret.
  • Nıkah memuru

• Şu ana kadar hep, o saydıklarının hepsinin tersini yapan hocalara denk gelmem neyin nesi peki? Hadi her şeyi geçtim de fit olmayı bırak göbeği fıçı gibi olan 150 cm hocalar gördü bu göz.

Bir zorluğu olduğunu sanmıyorum, KPSS zorluğu dışında herkes Beden Eğitim Öğretmeni olmak ister, düşünsene kendi futbol takımını kurar, koçu olursun.

• Özel günlerde (bayramlarda yani ped reklamındaki gibi değil) yürüyüş gösteri zart zurtla ilgilenirler başkada birşey yapmazlar.

• hele her ders serbest birakip kenarda oturmasi cok zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli fit olmak gerekiyor demene çok güldüm.Bizim yan sınıfın hocası 90 kilo bir bayandı.

Ayrıca topları kendi cebinden vermiyor.Şu ana kadar hep bizim cebimizden çıktı para.

Ev ödevi ne ayrıca? Şu ana kadar beden eğitimi ile ilgili bir ödev dahi verilmedi bana.

Dengeli iki takım falan seçilmiyor.Hoca bize hep, serbestsiniz gidin oynayın dedi.

Hizaya durdurmak zor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 27 Ocak 2016; 12:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

hele her ders serbest birakip kenarda oturmasi cok zor

• Not verme işlemleri çok zor
    Diğer öğretmenlerin aksine hep 3 tuşa basıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Merhaba,

Forum üyeleri yaratıcıdır,alıntı yapmazlar hele ekşi sözlük gibi bir yerden. Burada alıntı yapacak bir yer var ise ekşi sözlüktür.Lütfen dikkat edelim.

İyi forumlar.

Tamam

• Çocuklara " serbestsiniz " demenin zorluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 27 Ocak 2016; 13:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Merhaba,

İyi forumlar.

Tamam

Ekşine geri dön.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Merhaba,

İyi forumlar.

Tamam

Ekşine geri dön.

I'm not ekşici

• İroni

• En beleş öğretmenlik şeklidir gözümde, lisedeyse hocalar artist, bir afralar tafralarda ve özellikle güzel gözlükler takarlardı.

Diğer öğretmenler gibi sınav okuma gibi zorlukları yoktu, umarım biri birgün farkederde yollarını tıkarlar bu artistlerin.

En nefret ettiğim hoca şeklidir, 100 alır geçersin yinede nefret edersin bunlardan.
  • abartısız su satmadan sonra dünyanın en kolay mesleği. zorluğa bak "öğrencileri uzun kol aralığı ile uygun adım yürütmek zor. illa hizayı bozan çıkar." ee bunu yanlış yaparlarsa senden ne eksilecek onlardan ne eksilecek?
  • İroni yapmış.

• En rahat mesleklerden biridir bence. Defteri imzala, çocuklara top ver, odana geç. Çoğu böyle.
    Beden dersi öğretmeni olsam çocuklara her hafta bir spor tanıtırdım akıllı tahtada sunum şeklinde. Dünyanın her yerinden çeşitli sporları, ata sporlarını, sporla ilgili şeyleri tanıtırdım. En azından dersin bir yararı olmuş olurdu. Genel kültür olmuş olurdu. Şu an bomboş bir ders. Biz de bir kaç kişi top oynuyo gerisi kantinde oturuyo.
    Müzik dersi de bomboş geçiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 27 Ocak 2016; 14:47:43 >
  • Belinde canta tasimak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.