Şimdi Ara

#BEDELLİAFFI BEDELLİ ASKERLİK HERKESİN HAKKI ! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
19
Favori
27.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Ben 29 dan gün almayan arkadaşlara yazdım yukarıda bir kaç arkadaşın mesajı dikkatimi çekti 29 yaş ile alakalı bir bilgim yok bilgi için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomansoldier -- 10 Şubat 2021; 23:59:22 >
  • yaşım 25 , 1 yıl önce . 3 yıl tecil ettirdim bir sıkıntı çıkar mı acaba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

    Öncelikle bedelli herkesin hakkı deniyorsa herkes her şekilde faydalanmalı fiyatı 15 bin tl ye düşmelidir daha önce herkes 15 bine yaptı şuan fiyat 40 bin ve her 6 ay fiyat artıyor konunun içeriğine bu fiyat düzenlemesinide yapılmasını belirtmelisiniz aksi taktirde başlık hiç samimi gelmez herkes işine geldiği gibi yorumlar herkes için bedelli geçerli olması lazım ve fiyatı maksimum 15 bin tl olmalıdır hem 40 bin üzeri para vericeksin hem 1 ay yine gideceksin daha önce faydalananlar ne olacak peki nerede anayasadaki eşitlik ?


    ayrıca yukarıda 3-5 arkadaş öldük bittik ekonomik olarak kötüyüz af çıksın demiş kimisi hastayım demiş ölüp bittiysen 40 bin gibi yüksek bir miktarı nasıl vereceksin arkadaş ? ya da hastaysan 40 bin ödesen bile yine 1 ay gideceksin yazdıklarınız ile yaptıklarınızın bir mantığı olması lazım

    o bahsettiğin 15 bin lira bugünki değeriyle yaklaşık 50 bin tl ye eşit bir para yani kardasın fazla ses etme





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

    Bu mesaj silindi.

    Bunu yazmak için mi üye oldun kardeş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

    Bu mesaj silindi.

    Sana çekilen günahları niye başkasına ödettiriyorsun ki? Seni köprüden atsalar milleti de atın mı diyeceksin? Yanlışşın neresinden dönülse kar... Kar ki senin çocuğun rahat olsun... Onun çocuğu rahat olsun... Bu elbet birisinden çıkacak çünkü...


    Bu arada askerliğilmi yaptım ve de benim bu arkadaşların davasının desteklenmesinde bir sakınca görmüyorum.


    Hatta burada olay zaten askerlik değil... Askerlikten ziyada insanları mağdur etmek. Hiç kimsenin kimseyi mağdur etmeye hakkı yok!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 11 Şubat 2021; 4:5:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Sen bu dedigin seyleri askerik yapmadan ögrenemissen o senin ayibin. Bunlarin hic biri icin askerlige gerek yok. Ben askerlik yapmadim, Emir almayida vermeyide biliyorum, yatagini düzeltmeyi biliyorum. Düzenli, disiplinli olmayi biliyorum, sabah erken kalkmayi biliyorum 10 yildir yurt disinda yasiyorum özlemi biliyorum. He bazisina bunlari kafasina vura vura ögretmen lazim o zaman askerlik ise yarar o konuda haklisin.

  • Nisanda 23 oluyorum. E-devlette 2026'ya kadar ilişiği yoktur diyor. Bir sıkıntı çıkar mı bu sene büyük ihtimal mezun oluyorum üniversiteden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

    Bu mesaj silindi.

    Kes bağırma ötede git bağır paşa paşa parasını verip yapıcam sen 15 ay it gibi boş geçirdiğine yan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

    Bu mesaj silindi.

    Ne güzel kafa pırıl pırıl maşallah, siz yandınız diye bütün ülkeyi yakalım, zerre ileri gitmeyelim. Yeri geldiği zaman geçmişi eleştirirsiniz, iğnenin ucu kendinize dokunmayınca biz yandık sizde yanacaksınız dersiniz. Ben 6 ay gideyim gerekiyorsa benden sonraki adamlar 3 ay gitsin, 1 ay gitsin. Bugün ben yararlanamadıysam yarın çoluğum çocuğum yararlanır, yarının gençleri yararlanır. Zaten hayat zor, gençlerin bir sürü sorunları var. Daha öncede dedim yine diyorum; kyk borcumu bitirdim, yarın af mı çıkacak ? İnşallah çıksın. Vergi indirimi mi çıkacak ? Çıksın. Vatandaşımın işi kolaylaşacaksa hiç problem değil. Ayrıca arkadaşım deste deste yazmışsın bedelli askerlik zaten kalıcı oldu. Ne anlatıyorsun sen ? Burada istenilen şey mevcut bir haktan yararlanabilmek.





  • Bkz. Z Kuşağından acı nasıl çıkartılır ?

    Bkz.2 Z Kuşağı nasıl kıvrandırılır?

    Bkz.3 Z Kuşağını nasıl yola getiririm?

  • Mixmaster kullanıcısına yanıt

    Google Türk yazınca Asker fotoğrafı çıkar.

    sizin gibileri görünce utanıyorum. 6 ay askerlik yapacaksın diye ortaklığı ayağa kaldırdın. sen iş güç nebilim elin ekmek bile tutmaz bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 11 Şubat 2021; 8:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteden mezun olduktan sonra mı kaçak durumuna yada bakaya durumuna düşersek eğer Bedelli Askerlik hakkımız yanıyor ? İnternette bedelli askerlik konusunda şartlar ile ilgili bakaya ve kaçak durumunda olanlar yapamaz diye bir ibare varda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 11 Şubat 2021; 9:46:28 >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

    Ben bir Türk genciyim, konuyu okursanız buradan bile bir sürü kişi mağdur olmuş. Elim ekmekte tutuyor, işte tutuyor. Sizin aksinize düzgün yollarla haklarımı da savunacağım. Yeni haklarda isteyeceğim. Türk doğdum, Türk yaşarım, Türk olarak da ölürüm. Hak istedik, mağdur edilmemek istedik diye asla da utanmayacağım. Başım dik, alnım ak, bir Türk gencine yakışacak şekilde de kimseye hakkımı yedirmeyeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.