< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam merhabalar benim de tecil 1 Ocak 2026 da bitiyor. Aöf kayıt yenileme yaptım, tecil bitince ne olacak, otomatik uzar mı tecil, bedelli askerlikten yararlanabilir miyim tecil bittikten sonra da teşekkür ederim şimdiden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2004 doğumlu musunuz? Aöf kaydınız varsa bir Aöf bürosundan (oluyorsa aöf online sistemden) tecil başvurusu yapınız. Bedelli hakkınız saklı. İster şimdi yapın ister tecil bittikten sonra. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam 2001 doğumluyum. Meslek lisesi mezunuyum. Haziran 2018 de liseden mezun oldum. 6 yıl meslek lisesi mezunu olduğum icin ertelenmişti. Ayrıca aöf ogrencisiyim 2 yıllık ancak cok uzattım ogrencilik haklarından yararlanamiyorum ama sınavlara girebiliyorum. Yardımcı olur musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha önceden önlisans bir bölümden mezun olmadığınız sürece öğrencilikle (kaydınız devam ettiği sürece) 28 yaşına kadar (sizin için 31 aralık 2029) tecil edebilirsiniz. Kardeşim de 27 yaşında önlisans aöf ile erteliyor. Görselde var, 28 yaş sınır. https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/ogrenci-erteleme-islemleri Paranız hazır olunca bedelli başvurusu yaparsınız. Edit: düzeltme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 24 Ekim 2025; 11:47:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dogrudur hocam daha mezun olamadım. Çok teşekkür ederim sag olun var olun. Edit:düzeltme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzzetcan06 -- 24 Ekim 2025; 18:59:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|