4 haftadır maç yapıyor bu takım, hali ortada. transfer dönemi bitiyor, bu saatten sonra çer çöp alırsın anca, onu da fiyatının %30 üzerine alırsın.
adnan polat sonunda sabrımı taşırdı, 2 haftadır yeniliyor bu takım, avrupa maçlarında rezalet oyun oynuyor.
sen hala transfer yapmıyorsun, galatasaraylı olmayan adann sezgin'e torpili bağlamış, takıma ne kadar beleş oyuncu varsa yığmışsın.
kendi yıldızımızı yaratacakmışız. kimi yaraatacaksın? şampiyon olamayacağımızın zaten farkındaydım, ama ilk 2 hafta 2 mağlubiyet alıyor takım, sen hala orta sahayı iplemiyorsun. rijkaard'ı getiriyorsun, sistem kur diyorsun, ama sisteme uymayan ne kadar lüzumsuz adam varsa topluyorsun. sistemi kurmasına her hareketinle köstek oluyorsun. mustafa sarp'tan iniesta yaratabilseydi bu rijkaard, zaten senin başkanlık kabiliyetin onu getirmeye yetmezdi. keita'yı satıyorsun, beleşe serdar özkanı koyuyorsun yerine.
transfer için 20 milyon avro topladık dedin, 6 milyonu müzmin sakat pino ile cana'ya gitti, nerede kalan 14 milyon?
galatassaray'da transfer hiç bitmezmiş, sen bir transfere el at, şu adnan sezgin'i layık olduğu yere, fenerbahçe'ye yolla, 14 milyon'u da üzerine ver. 1000 tür sevaptan daha hayırlı olur.
Adnan Polat'ın kafasındakileri gerçekten merek ediyorum.
geçen hafta bende eleştirmedim adnan polatı destekledim ama üzgünüm..özür diliyorum adnan polatı ve yandaşlarını eleştiren arkadaslara kızdıgım için..haklıymıssınız..bu yönetimle gitmeyecek bu..
Çok sinirliydi bugün.Bir istifa bekliyorum bu hafta sonuna doğru.Belki Karpaty maçından sonra gelebilir.
8 milyona keitayı sattı 4-5 milyona 2 yabancı transferi yaptı benim anlaadığım sattığı o futbolcunun parasıyla ne yaptı yada ne yapacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Çok sinirliydi bugün.Bir istifa bekliyorum bu hafta sonuna doğru.Belki Karpaty maçından sonra gelebilir.
Ben rijkaard'ın istifa etmesini istiyorum yoksa yönetim paçayı kurtarmak için gerets'i harcadığı gibi rijkaard'ı da harcıyacak
Adnan POLAT neydi ööle ya..Gömlek çıkmış dışarı, pantolon kalkmış yukarı..Sanki okuldan kaçmış lise talebeleri gibiydi..
Adnan POLAT neydi ööle ya..Gömlek çıkmış dışarı, pantolon kalkmış yukarı..Sanki okuldan kaçmış lise talebeleri gibiydi..
Sinirden olsa gerek.ÜSTÜNEL'i gönderdiler.Transfer bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Nerde o günler, nerde o günler...
Az önce Adnan polatın Tv deki reportajını dinliyordum.Söyledigi aynen şu:Geldigimizden beri bir programa sadık kalmaya çalışıyoruz.Planımızı tek tek uyguluyoruz dedi.1.5 sene kadar durumun düzelecegini belirtti.Acaba diyorum farklı bir Takımdanmı bahsediyor?
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Az önce Adnan polatın Tv deki reportajını dinliyordum.Söyledigi aynen şu:Geldigimizden beri bir programa sadık kalmaya çalışıyoruz.Planımızı tek tek uyguluyoruz dedi.1.5 sene kadar durumun düzelecegini belirtti.Acaba diyorum farklı bir Takımdanmı bahsediyor?
Programı açıklıyorum beyler bu sene süper ligden düşüp seneye bank asya da takımı şampiyon yapacak adnan polat
Polat bu kulübe , bu camiaya ihanet etmiştir. Bakalım kaç yılda bu acı tablo düzelecek?
quote:
Şaka dimi bu
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
quote:
Şaka dimi bu
Gerçekten hala bu adam 1.5 sene daha orada kalabileceğini mi düşünüyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
quote:
Şaka dimi bu
Keşke şaka olsa.Kanaltürkte reportaj yaptılar ve bu enteresan cümleleri kullandı.
benim adnan polat'a güvenmemi sağlayacak tek şey, rijkaard'a dokunmamasıdır. tamam git iniesta'yı al demiyoruz, ama inamoto da alma, beleş çer çöp ile yetinme.
pahalı transfermiş, yıldızmış umrumda değil, ihtiyaç olan oyuncuyu al hemşerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme