Şimdi Ara

:::Bedava Web Tasarımı Yapılır:::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb. Arkadaşlar Biz 2 kişi bir ekip olarak tasarım işine girmeye karar werdik. Ancak bildiğiniz gibi taasarımda referansa bakılır bizde referans göstermek amaçlı İsteyen birine burdan bir tasarım yapmaya karar verdik.
    20 Marta kadar bu topic altında en çok post sayısına sahip burada istek yapmış üyeye tasarım işini bedavaya yapacağız...
    Sonraki ilk 5 kişiye : 20 ytl olacaktır..

Domain ve hostingi kişiler kendileri sağlayacaktır. İstenildiği halde nerden alınacağı yönlendirmesi yapılabilir. Sadece domaininiz warsa birşeyler uydururuz hostinge freewebdot.com fln

Not: Lütfen bedava domaine tasarım yaptırmak istemeyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajokujo -- 15 Mart 2006; 23:44:25 >

• yüksek postu olanlar bir yere gelmiştir ya da geliyordur bence seçimi başka birşeye göre yapın

güzel fikir, başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

yüksek postu olanlar bir yere gelmiştir ya da geliyordur bence seçimi başka birşeye göre yapın

güzel fikir, başarılar

guenen hocam walla fikrimizce böle yaptık çünkü belki yaptırmak isteyen arkadaş başka bir katagoride post kasmıştır ve site yaptırmak istiyodur..veya başka bir fiqrin varsa uygulayabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajokujo -- 15 Mart 2006; 23:04:12 >
  • Walla ben bunu isterim yane neden olmasın hem bu işlerdede gayet yeniyim
  • "başak bir fiqrim" yok valla

• güzel fikir hakkaten de arkadaşım şimdi şöyle bişiy var daha yaptığınız tasarımları görmedik?bi bakalım inan talipli çok çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kivi -- 15 Mart 2006; 23:20:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf

güzel fikir hakkaten de arkadaşım şimdi şöyle bişiy var daha yaptığınız tasarımları görmedik?bi bakalım inan talipli çok çıkar

daha yaptığımız tasarımları göremezsin çünkü yok bizde ztn olsun diye böyle bir topic açtık ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kavga etmeyin ya adam istemiş işte..

bende istiyorum kardeşim host domain ne arasan var...
  • Arkadaşlar istediklerinizi daha ayrıntılı bir biçimde yazarsanız daha iyi olur sanırım...
  • ben online portal düşünüyorum içinde herşey olacak ilan spor eğlence vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

Okul sitesi olacak. Sistemini ben yazcam tasarımını eğer yapabilirseniz size yaptıriim :)

ArızaLı benim kimsenin gururu ile uğraşacak vaktim yok. bunu sende biliyorsun. O yüzden ben sonunu getirmeden bana karşılık verme

Zaten TASARIM yapıyoruz dedik hocam php/asp kodlama yapmıyoruz..

@farozlu:
    Hocam oyun oynamıyoruz asdece tasarım yapıyoruz ve böyle çocukca herşeyin olduğu bir site yapma gibi bir niyetimiz yok. Eğer soyturk hocamın gibi bir tema belirlediysen kafanda o zmn düşünürüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajokujo -- 15 Mart 2006; 23:48:47 >
  • soyturk ve arızalı hocam konuyu bölmezsek sevinirim..
  • mod arkadaş sildi galiba gereksiz postları teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajokujo -- 16 Mart 2006; 0:13:24 >
  • Lütfen bölüm içersinde gereksiz geyik yapmayınız

İyi forumlar
  • arkadaşım selam...bende bir mizah sitesi yapmaya uğraşıyorum ne zamandır..içerisinde ekibin çektiği videolar..karikatürler..her hafta bir müzisyenle yapılan ropörtaj daha doğrusu show tarzı bir sunum da olacak..

iş artık ciddiye bindi çünkü showları çekmeye başladık..Kıraç,Erkan Oğur,Levent Yüksel,İsmail Soyberk ve Hüsnü Şenlendirici ile yaptık ropörtajları..şimdide Yansımalar ve Asım Can Gündüz..var..biraz depolamak istiyorum ben..müzisyenlerle konuştukça çevre genişliyor..yani demek istediğim iş ciddi olucak..çünkü her hafta biriyle konuşmak çok zor..bulmak etmek..boş zamanları pek yok..o birini söylüyor diğeri birin..öyle yapıyorum...

yani etrafta yüzlerce alışagelmiş komik video yayınlayan site var ve yapmak istediğim olay bu değil benim..tamamiyle kendim yapıcam ve çekicem herşeyi...

lafın kısası böyle bir proje var ve devamlı uğraşma durumuda var..eğer zamanın olursa böyle bir site yapabilir misin?..gerçi dediğim gibi çok uğraşıyorum ben bu işle öyle böyle değil yani.. hiç olmadı şimdilik bir template ile açıcam siteyi en yakın zamanda ama senin fikir olarak bir site yapabilmende bana , iyi olurdu benim için ...zamanın varsa haber verirsin..

selamlar..

quote:

Orjinalden alıntı: kajokujo

mod arkadaş sildi galiba gereksiz postları teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 16 Mart 2006; 1:08:18 >

• quote:

güzel fikir hakkaten de arkadaşım şimdi şöyle bişiy var daha yaptığınız tasarımları görmedik?bi bakalım inan talipli çok çıkar

Arkadaş yaptığınız ve tasarım yeteneğinize referans olarak göstereceğiniz bir web sitesi istemiş sanırım...Yani niteliğiniz ne seviyede onu görmek istiyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur civcil -- 16 Mart 2006; 5:28:18 >
  • tamam haber portalı olsun şu an için tasarım lazım programlamasını ben yapacağım...

haber3.com tarzı bir site..
  • hımm kolay gelsın kardeş bende web tasarımı ile ugrasıyorum ama ilk defa boyle referans için site yapan birini gordum o zaman sen selden sudan tel maşa bişey yapıyorsun. Referans istiyorsan bedava hizmet ver ne bilim ac siteni bedava formmail sayaç anket

http://downturk.somee.com/formmail bedava formmail servisi
    http://downturk.somee.com (sadece ücretsiz programlar sitesi)

• Ben de istiyorum. Zaten bir şirket kurma sürecindeyim ve 1999 dan beri sayfa yapımıyla ugrasıyorum ama hala fr page yi aşamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekioglu

hımm kolay gelsın kardeş bende web tasarımı ile ugrasıyorum ama ilk defa boyle referans için site yapan birini gordum o zaman sen selden sudan tel maşa bişey yapıyorsun. Referans istiyorsan bedava hizmet ver ne bilim ac siteni bedava formmail sayaç anket

http://downturk.somee.com/formmail bedava formmail servisi
    http://downturk.somee.com (sadece ücretsiz programlar sitesi)

dostum bedave web hizmetleri wermekle ne alakası war, ayrıca o formmail,anket,sayaç vs tarzı şeyler kodlamaya girer..Biz TASARIM yapıyoruz dedik..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.