Şimdi Ara

:::Bedava Web Tasarımı Yapılır::: (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valal bana bir forum lazım yaparsanız sevinirim teşekür
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunucum

valal bana bir forum lazım yaparsanız sevinirim teşekür

tabi abi sen bi 1000$ hazırla 0'dan kodlama artı tasarımını yaparız....

kolay gelsin.
    ben kendi şiirlerimi yayınlayacağım bir tema istiyorum.
    genelde lavivert rengin kullanılacağı tema...
    200 adet şiir olacak.
    şiirlerin hepsi kendime ait olacak.
    menü olarak.
    şiir lerimi tarih sırasına göre menü lemek istiyorum.
    menümün şu şekilde olmasını istiyorum.

hakkımda--1990-1994 --- 1995-1998---1998-2002---2003-2006---askerlik şiirleri -- linkler ---irtibat

kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bage

arkadaşlar...
    kolay gelsin.
    ben kendi şiirlerimi yayınlayacağım bir tema istiyorum.
    genelde lavivert rengin kullanılacağı tema...
    200 adet şiir olacak.
    şiirlerin hepsi kendime ait olacak.
    menü olarak.
    şiir lerimi tarih sırasına göre menü lemek istiyorum.
    menümün şu şekilde olmasını istiyorum.

hakkımda--1990-1994 --- 1995-1998---1998-2002---2003-2006---askerlik şiirleri -- linkler ---irtibat

kolay gelsin.

Sen anlamadın galiba bu post sayısıyla nasıl birinci olmayı düşünüyorsun hadi onu geçtim domainin ne? damdan düşme bana site yapın olmuyo ama arkadaşlar yazdıklarımızı bi okuyup öyle istekte bulunun lütfen, eğer ki ücretli olarak yaptırmayı düşünüyorsan kajokujo@gmail.com msn adresimiz gelirsin anlaşırsak yaparız

• kardeş joomla tasarımı yapıyor musunuz
  • joomla (mambo) için internette çok güzel temalar var neden onlardan birini kullanmıyorsunuz? Hiç denemedik joomla tasarlamayı ama neden olmasın? bizim içinde bir ilk olur ama onu bedava yapamayız çünkü var olan bi sitenin üzerinde oynama yapmak ve hele de hazır bir scriptin üstüne tasarım entegre etmek daha uzun ve zahmetli bir iş tahmin edersiniz ki
  • bişi sorcam.bu freewebdot un yönlenecek adresi yok ya sadece dns yönlendirmekle nasıl yönlendirme adresi oluyor anlamadım.dns yönlendirdim.üç saattir bekliyorum nolacak şimdi???
  • VALLA İYİ FİKİR 1000$ BİR İKİ YAPTIĞIN SİTE SUNDA BAKIYIM 1000$ EDİYORSA CİDDİYİM YANİ ÖYLE 1000$ İSTEMEKLE OLMAZ EVET BEKLİYORUM REFERAZ SİTELERİNİ VE CİDDİ DALGA FALAN DEĞİL
    quote:

Orjinalden alıntı: kajokujo

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

arkadaşım selam...bende bir mizah sitesi yapmaya uğraşıyorum ne zamandır..içerisinde ekibin çektiği videolar..karikatürler..her hafta bir müzisyenle yapılan ropörtaj daha doğrusu show tarzı bir sunum da olacak..

iş artık ciddiye bindi çünkü showları çekmeye başladık..Kıraç,Erkan Oğur,Levent Yüksel,İsmail Soyberk ve Hüsnü Şenlendirici ile yaptık ropörtajları..şimdide Yansımalar ve Asım Can Gündüz..var..biraz depolamak istiyorum ben..müzisyenlerle konuştukça çevre genişliyor..yani demek istediğim iş ciddi olucak..çünkü her hafta biriyle konuşmak çok zor..bulmak etmek..boş zamanları pek yok..o birini söylüyor diğeri birin..öyle yapıyorum...

yani etrafta yüzlerce alışagelmiş komik video yayınlayan site var ve yapmak istediğim olay bu değil benim..tamamiyle kendim yapıcam ve çekicem herşeyi...

lafın kısası böyle bir proje var ve devamlı uğraşma durumuda var..eğer zamanın olursa böyle bir site yapabilir misin?..gerçi dediğim gibi çok uğraşıyorum ben bu işle öyle böyle değil yani.. hiç olmadı şimdilik bir template ile açıcam siteyi en yakın zamanda ama senin fikir olarak bir site yapabilmende bana , iyi olurdu benim için ...zamanın varsa haber verirsin..

selamlar..

quote:

mod arkadaş sildi galiba gereksiz postları teşekkür ediyorum..

• quote:

BİZİM SİTE İŞİ YATTI GALİBA..

quote:

arkadaşım selam...bende bir mizah sitesi yapmaya uğraşıyorum ne zamandır..içerisinde ekibin çektiği videolar..karikatürler..her hafta bir müzisyenle yapılan ropörtaj daha doğrusu show tarzı bir sunum da olacak..

iş artık ciddiye bindi çünkü showları çekmeye başladık..Kıraç,Erkan Oğur,Levent Yüksel,İsmail Soyberk ve Hüsnü Şenlendirici ile yaptık ropörtajları..şimdide Yansımalar ve Asım Can Gündüz..var..biraz depolamak istiyorum ben..müzisyenlerle konuştukça çevre genişliyor..yani demek istediğim iş ciddi olucak..çünkü her hafta biriyle konuşmak çok zor..bulmak etmek..boş zamanları pek yok..o birini söylüyor diğeri birin..öyle yapıyorum...

yani etrafta yüzlerce alışagelmiş komik video yayınlayan site var ve yapmak istediğim olay bu değil benim..tamamiyle kendim yapıcam ve çekicem herşeyi...

lafın kısası böyle bir proje var ve devamlı uğraşma durumuda var..eğer zamanın olursa böyle bir site yapabilir misin?..gerçi dediğim gibi çok uğraşıyorum ben bu işle öyle böyle değil yani.. hiç olmadı şimdilik bir template ile açıcam siteyi en yakın zamanda ama senin fikir olarak bir site yapabilmende bana , iyi olurdu benim için ...zamanın varsa haber verirsin..

selamlar..

quote:

mod arkadaş sildi galiba gereksiz postları teşekkür ediyorum..

Msnde görüşelim sizin işinizi kajokujo@gmail.com

• quote:

VALLA İYİ FİKİR 1000$ BİR İKİ YAPTIĞIN SİTE SUNDA BAKIYIM 1000$ EDİYORSA CİDDİYİM YANİ ÖYLE 1000$ İSTEMEKLE OLMAZ EVET BEKLİYORUM REFERAZ SİTELERİNİ VE CİDDİ DALGA FALAN DEĞİL
    quote:

quote:

Biz zaten referans için bedava yapıyoruz dedik ama bedava yapmamızın kriterleri var okursanız anlarsınız yazıyı ayrıyetten bize bir ücret önerirseniz bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

• kardeşim...
    senin kimseye bir şey yapacağın yok...
    millete msn i verip
    ücretde anlaşırsak yaparım diyorsun...
    reklam yapmanın yolunu iyi bulmuşsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bage

kardeşim...
    senin kimseye bir şey yapacağın yok...
    millete msn i verip
    ücretde anlaşırsak yaparım diyorsun...
    reklam yapmanın yolunu iyi bulmuşsun...

Kardeşim biz ne dedik 20'sinde belli olcak demedik mi? Niye heyecanlanıyorsun ki yukarda yazdığımız yazıyı okusaydınız böyle bir çıkışma yapmazdınız.Seçilen kişinin web sitesini yapmazsak o zaman istediğiniz lafı edersiniz.
    Gelin hepinizin sitesini bedava mı yapcaz dedik? Lütfen mantıklı olalım.
    Saygılar.

• sırf referans için ücretsiz site yapman bir süre yapacak site için müşteri bulamayışına sebep olabilir arkadaşım..

piyasayı düşürmeyin bu kadar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 19 Mart 2006; 2:30:00 >
  • doğru dedin
  • bende istiyorum
  • o kadar atıp tutuyosun ınsanın kendıne ait bır sıtesıdemı olmaz ? hıc bırseyınızmı yok gosterıcek ben ıstıyım sızden sıte hatta parada verıyım referans ınızada yazın ama neler yapabılırsınız onu nasıl gorucez ?
  • Ayın bugün kaçı?
  • quote:

Mrb. Arkadaşlar Biz 2 kişi bir ekip olarak tasarım işine girmeye karar werdik. Ancak bildiğiniz gibi taasarımda referansa bakılır bizde referans göstermek amaçlı İsteyen birine burdan bir tasarım yapmaya karar verdik.
    20 Marta kadar bu topic altında en çok post sayısına sahip burada istek yapmış üyeye tasarım işini bedavaya yapacağız...
    Sonraki ilk 5 kişiye : 20 ytl olacaktır..

Domain ve hostingi kişiler kendileri sağlayacaktır. İstenildiği halde nerden alınacağı yönlendirmesi yapılabilir. Sadece domaininiz warsa birşeyler uydururuz hostinge freewebdot.com fln

Not: Lütfen bedava domaine tasarım yaptırmak istemeyiniz...

/>

Tasarımını yaptığınız sitelere biz bedava profesyonel hosting sağlayabiliriz. Frre yabancı yerlerle uğraşmaya değmez. o kadar uğraşıp tasarım yapacaksınız ,free hostta barındırılacak.

Paket özellikleri alttaki gibidir. Ücretsiz olarak host sağlarız!

http://www.pwrtech.net/hosting.php?menu=hosting&paket=bedava

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.