Şimdi Ara

BEDAVA PHPBB SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER. DETAYLI ANLATIM İLE 7 DK DA BEDAVA FORUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
11.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse arkadaşlar bugünlük 2 dk lığına suskunluğumu bozayim bari.
    Sanırım herkes hostingin yavaş işlediğinden şikayetçi.
    Onunda Çözümü var, ancak ifastnet teki gibi kolay değil. Bakın Bu son iyiliğim haberiniz ola.Artık Kötü çocuk olucam.
    Neyse arkadaşlar, Eğer forumu daha önce ifastnette kurduysanız bu forumu kurabilirsiniz anlamına geliyor Farklı Çok şey yok.Database sini falan yanlış yapan olursa artık açar burada kendi aranızda tartışır bir sonuca ulaşırsınız.Arada yardımcı olurum tabi
    Şimdi gelelim işin canalacı noktasına.Arkadaşlar bahsettiğim hosting zor şartlarda elde edilen bir host.Türkiyeyi banlamışlar puştlar Ancak bunun üstesinden gelebileceğimiz kadar akıllı olduğumuzu düşünmemişler salaklar.
    Adres şu arkadaşlar; www.freehostia.com Bu adres sitemde de var ancak arkadaşların hemen hiçbiri alamamış.İşte bugün bu hostinge nasıl sahip olucağınızın tüyosunu vereceğim.
    Aşağıda vereceğim linkte Hideİp adında bir program olucak.Bu program Pc nizin İp numarasını Değiştirmeye yarıyor.Bu progam diğer ip numara değişme programlarına göre Daha verimli sonuç verdiği için sizlere öneriyorum.

LİNK :http://www.soft32.com/Download/free-trial/Hide_IP/4-80942-1.html

Programı kurduktan sonra çalıştırın.Program çalışmaya başlayınca sağ alt bölgede(Msn ikonu gibi) görünecektir.Program ikonunu sağ tıklayıp update diyin.İp numaranız değişecektir.Değiştikten sonra adrese yeniden girin (Freehostia).Signup dediğiniz de artık Uyarı yazısı yerine form bölümü görülecek.
    Hostingi bir kere aldıktan sonra artık Hideip programını kullanmadanda yönetici paneline giriş yapabilirsiniz.Yanlız Burada Mail adresinize dikkat edin.Doğru yazmassanız hostingi alamassınız.
    Son olarak Yönetici panelindin Kendi ayarlarınızı kendinize göre yapın (Subdomaininizi kurun, ftp hesabını güncelleyin, yeni database nizi kurun şifreleri değişin v.b.) Yönetim panelinde Yeşil renkte PHP yazan yere gidin.Orada Script Çeşitlerini Görüceksiniz.Bir sürü var.İstediğinizi Seçin Kurun. Ondan sonrasını biliyorsunuz zaten, İfastteki gibi ftp den türkçe dil dosyası ve overviev_header.tpl dosyalarını yükleyip yönergeleri izleyin.(Sadece Phpbb için geçerli)Bundan sonrası size kalmış arkadaşlar.Nedenini daha öncede açıklamıştım yine açıklıyorum birkaç kendini bilmez adam beni keklik yerine koydu, O yüzden.

Bu arada Forumu kurmadan önce hızını Bu linkten test edebilirsiniz.
    http://grupkervan.freehostia.com

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 18 Kasım 2006; 2:21:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

Neyse arkadaşlar bugünlük 2 dk lığına suskunluğumu bozayim bari.
    Sanırım herkes hostingin yavaş işlediğinden şikayetçi.
    Onunda Çözümü var, ancak ifastnet teki gibi kolay değil. Bakın Bu son iyiliğim haberiniz ola.Artık Kötü çocuk olucam.
    Neyse arkadaşlar, Eğer forumu daha önce ifastnette kurduysanız bu forumu kurabilirsiniz anlamına geliyor Farklı Çok şey yok.Database sini falan yanlış yapan olursa artık açar burada kendi aranızda tartışır bir sonuca ulaşırsınız.Arada yardımcı olurum tabi
    Şimdi gelelim işin canalacı noktasına.Arkadaşlar bahsettiğim hosting zor şartlarda elde edilen bir host.Türkiyeyi banlamışlar puştlar Ancak bunun üstesinden gelebileceğimiz kadar akıllı olduğumuzu düşünmemişler salaklar.
    Adres şu arkadaşlar; www.freehostia.com Bu adres sitemde de var ancak arkadaşların hemen hiçbiri alamamış.İşte bugün bu hostinge nasıl sahip olucağınızın tüyosunu vereceğim.
    Aşağıda vereceğim linkte Hideİp adında bir program olucak.Bu program Pc nizin İp numarasını Değiştirmeye yarıyor.Bu progam diğer ip numara değişme programlarına göre Daha verimli sonuç verdiği için sizlere öneriyorum.

LİNK :http://www.soft32.com/Download/free-trial/Hide_IP/4-80942-1.html

Programı kurduktan sonra çalıştırın.Program çalışmaya başlayınca sağ alt bölgede(Msn ikonu gibi) görünecektir.Program ikonunu sağ tıklayıp update diyin.İp numaranız değişecektir.Değiştikten sonra adrese yeniden girin (Freehostia).Signup dediğiniz de artık Uyarı yazısı yerine form bölümü görülecek.
    Hostingi bir kere aldıktan sonra artık Hideip programını kullanmadanda yönetici paneline giriş yapabilirsiniz.Yanlız Burada Mail adresinize dikkat edin.Doğru yazmassanız hostingi alamassınız.
    Son olarak Yönetici panelindin Kendi ayarlarınızı kendinize göre yapın (Subdomaininizi kurun, ftp hesabını güncelleyin, yeni database nizi kurun şifreleri değişin v.b.) Yönetim panelinde Yeşil renkte PHP yazan yere gidin.Orada Script Çeşitlerini Görüceksiniz.Bir sürü var.İstediğinizi Seçin Kurun. Ondan sonrasını biliyorsunuz zaten, İfastteki gibi ftp den türkçe dil dosyası ve overviev_header.tpl dosyalarını yükleyip yönergeleri izleyin.(Sadece Phpbb için geçerli)
    Bundan sonrası size kalmış arkadaşlar.Nedenini daha öncede açıklamıştım yine açıklıyorum birkaç kendini bilmez adam beni keklik yerine koydu, O yüzden.

Bu arada Forumu kurmadan önce hızını Bu linkten test edebilirsiniz.
    http://grupkervan.freehostia.com

Saygılar...

• ya bak ftp ye login olamıyorm... connection lost diiip diip duruyo
  • Karabaron Kardeş Allah Razı olsun herşeyi kurdumda birtek şu kayıt hatasını çözemedim bir el atarmısın yaa sana zahmet ne yapsam olmuyor kayıt olduğun zaman bu hatayı veriyor :(

Yada beni msn ine eklersen çok sevinirim.
    by_optician@hotmail.com

bnm url =http://hayhay.ifastnet.com/phpBB

BEDAVA PHPBB SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER. DETAYLI ANLATIM İLE 7 DK DA BEDAVA FORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikks -- 19 Kasım 2006; 0:26:32 >

• Çoook teşekkürler, gerçekten çok işime yaradı...
  • quote:

Karabaron Kardeş Allah Razı olsun herşeyi kurdumda birtek şu kayıt hatasını çözemedim bir el atarmısın yaa sana zahmet ne yapsam olmuyor kayıt olduğun zaman bu hatayı veriyor :(

Yada beni msn ine eklersen çok sevinirim.
    by_optician@hotmail.com

bnm url =http://hayhay.ifastnet.com/phpBB

[url=http://imageshack.us]
     BEDAVA PHPBB SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER. DETAYLI ANLATIM İLE 7 DK DA BEDAVA FORUM
    [/URL
    ]

Hocam serverin smtp özelliği yok.(Zaten hiçbir ücretsiz hostingde bulamassın)
    Admin bölümünde mail gönderim özelliğini açık bırakmışsın.O yüzden böyle bir hata veriyor.
    Daha açık bir şekilde anlatacak olursak; Kaydını yaptıran biri eğer "Hesap aktivasyonu aç" özelliği açık olan bir foruma üye olmaya çalışıyorsa, Kişi kaydını tamamladıktan sonra bir mail alır ve içerisindeki url yi tıklayarak işlemi sonlandırır.Ancak bizim hostta söylediğim gibi smtp özelliği bulunmadan böyle bir mail göndermemiz imkansız.Siz bu özelliği açarsanız, Forum otomatikman serverdaki smtp ayarlarını kullanarak böyle bir mail atmayı isteyecektir.Böyle bir özelliğim olmadığı içinde kayıt esnasında bu şekilde bir Eror mesajı verir.Kayıt tamamlanır, Profil kullanıma hazırdır.Kişi giriş yaparak forumu kullanmaya başlayabilir.Ancak bu hata Tabiki kimsenin istemediği birşey.O yüzden Admin bölümüne girip mail ayarlarınızı tamamiyle kapalı tutmalısınız.
    Smpt sunucusu kullan : Hayır
    Hesap aktivasyonu : Kapalı
    olmalıdır.Ayarları bu şekilde yaparsanız kesinlikle bir sorun yaşamassınız.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 19 Kasım 2006; 0:44:33 >

• EWET ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN İFASTNET.COM ÇÖKTÜ Peki bu yaptıklarımız boşamı gidecek acaba başka bir server a göndermek gibi bir şansımız yok mudur_?
  • Geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar size o kadar yüklenmeyin dedim

Bende kendi kendime neden FREEHOSTİA bizi neden banlamış diye düşünüyordum

Banada ifastnet' ten bir mail geldi ama anlamadım ne dediğini.Ya göçmüş diyorlar, yada onarım yapılıyor falan.

Saygılar...
  • quote:

Important Information about your account radmed.IfastNet.com

Bu şekilde bir mail göndermişler...
  • Sanırım "önemli not en yakın zamanda güncellenecek" diyor.
  • Banlanmadığımız yer neredeyse kalmadı.
    Dünyanın kara listesinin başındayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

quote:

Important Information about your account radmed.IfastNet.com

Bu şekilde bir mail göndermişler...

http://radmed.ifastnet.com/

Karabaron kardeş buraya girersen sanırım ne demek istediklerini çözersin bi sitenin server dosyaları var ama seninkilermi bilmiom :)
  • Arkadaşlar Durumu düzeltiyorum...Sanırım databaseler tek çalışmıyor.Buda forumlar yok anlamına geliyor.
    Ancak bu uzun sürmez bana kalırsa.

İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 20 Kasım 2006; 17:54:38 >
  • Dear valued customer,

We are upgrading our MySQL servers. This will result is a massive
    performance increase for your web site.

We need you to update your script(s) MySQL configuration(s) to the
    following new setting:

-------------------------------------

OLD
    MySQL Host Name : localhost

NEW **MUST BE CHANGED TO**
    MySQL Host Name : sql2.ifastnet.com

-------------------------------------

Once you have updated your scripts settings your web site will be back
    to normal.

Many thanks

iFastNet

Arkadaşlar böyle bir mail geldi mysql ayarlarını nasıl değiştireceğiz?
  • Vlla arkadaşlar bunu üzerinde biraz çalışmak gerek.Adamlar database serverinin performansını artırmak için böyle bişe yapmışlar...
  • Arkadaşlar deneme amaçlı forum açan arkadaşlardan biri ftp hesabını verirse işleme bir gözatabilirim.
    Düzeltebilirsem nasıl yapılacağını açıklarım.
    Yada düzelten arkadaşlar varsa Diğer arkadaşlara yardımcı olabilirlermi?

Teşekkürler...
  • Veritabanı ve Mysql güncellemesi yapıyorlarmış.
    Web sitenizin performansı çok artacakmış.
    Script'ler içinde daha önce "localhost" olarak kullandığınız
    yerleri "sql2.ifastnet.com" olarak değiştirmeniz gerekiyormuş.
    Bu ayarı yapınca siteniz normal hale gelecekmiş.
    Yazılan iletiden bunu anladım..

@karabaron, hâlâ forum kurma konusunda destek oluyor musun?
  • Sanırım Evet...
  • güzel çalışma
    ama ifast ın ftpsinde sorun vardı şu 3-4 gündür giremiyordum ben
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.