Şimdi Ara

BEDAVA PHPBB SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER. DETAYLI ANLATIM İLE 7 DK DA BEDAVA FORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
11.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aslında Çok güzel bir fikir. Kodu hemen ayarlimmi sana?
  • Ayarlarsan çok iyi olur arkadaşım.Teşekkürler
  • Dostum ayarladım. Çok sade oldu ama idare et.

senin Siteye Örnek Link :http://four.fsphost.com/rapor/index.htm

index dosyasını istersen Download linki :http://four.fsphost.com/rapor/index.rar

İleride istek artarsa daha egzantirik bişey yaparız.

İyi akşamlar...

Copyright 2006 Bedavahostings

• abi smf işi ne oldu?????
  • İfast ten kurulumu halletik ancak zamn yok ki foruma atalım.Şu anda nöbetteyim zaten
    İstersen sen smf nin adını söle ben burdan kurmaya çalışırım..
  • ifastnet ten rc3 kurulabiliosa kurarsan sevinirim valla 7.5 dakka nede olsa
  • Sorunumuzda ordaya işte... Geçende bitane kuralım dedik tam 30 dk sadece ftp işlemini bekledim.
    Dilim yandı anliican... Sen Ftp den hostuna atarsan ben yardımcı olurum sana kurulumda.

ok?
  • Atmayı bilsem valla atarım abi ama bilmiorumki nsl yapıcağımı bide sen diyarbakırdan mısın?
  • Evet ancak Şu an memlekette değilim Valla kardeş İnan hastanede olmasam hadi atim derdim elime yapışmazya Ancak burada pek bi kısıtlı giriyoruz nete

Zaten SMF ye fazla bir reabet yok.Ben sana şu rc3 mü ne ondan kurarım.Sözüm ola ancak, bugün yarın yapamıyacağımıda belirtmek isterim.ok?

İyi Geceler...
  • ok ...önmli edğil o kadar......geçmiş olsun hastamısın

bende 3 ay öncesine kadar diyarbakırdaydım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_canan1 -- 5 Kasım 2006; 22:20:40 >
  • Yok Ya Çalışıyorum ben, Nöbetçiyim. Ben bile Memleketi görmeyeli 5 ay oldu

Söylediğim gibi boş bir zamanımda yapar sana maille bildiririm.
  • ok çok sağol mail adresim kingsoldier_1903@hotmail.com
  • eyvallah arkadaş çok güzel oldu sağol ilk defa resimli anlatımı takip ederek doğru bi şey yapabildim. sağolasın. ama kafama takılan bi soru var bu ifastnet sitesi çökmez veya siteyi kapatım kaçmaz değilmi, yani ileride forum tıklım tıklım dolu olunca bir anda kaçarsa her şey yok olmasın. veya yedek alabiliyormuyuz ? diye sorayım.

biliyorsunuzdur. forumkurdu.net'e ne olduysa tüm forumları yok oldu uçtu , benim orda forum vardı gitti :(
  • quote:

eyvallah arkadaş çok güzel oldu sağol ilk defa resimli anlatımı takip ederek doğru bi şey yapabildim. sağolasın. ama kafama takılan bi soru var bu ifastnet sitesi çökmez veya siteyi kapatım kaçmaz değilmi, yani ileride forum tıklım tıklım dolu olunca bir anda kaçarsa her şey yok olmasın. veya yedek alabiliyormuyuz ? diye sorayım.

biliyorsunuzdur. ****.net'e ne olduysa tüm forumları yok oldu uçtu , benim orda forum vardı gitti :(

Valla Hacı, İnan Onun Garantisini veremem
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

quote:

eyvallah arkadaş çok güzel oldu sağol ilk defa resimli anlatımı takip ederek doğru bi şey yapabildim. sağolasın. ama kafama takılan bi soru var bu ifastnet sitesi çökmez veya siteyi kapatım kaçmaz değilmi, yani ileride forum tıklım tıklım dolu olunca bir anda kaçarsa her şey yok olmasın. veya yedek alabiliyormuyuz ? diye sorayım.

biliyorsunuzdur. ****.net'e ne olduysa tüm forumları yok oldu uçtu , benim orda forum vardı gitti :(

Valla Hacı, İnan Onun Garantisini veremem

bende smf kurmaya calisiorum yüklerken ordan bi hata verior bende direk ftp den dosyayı atmaya uğraştım 30 dk sonra net gitti gecetabi birsürü emeğim de gittisağlık olsun sen anlatsanda bende hazıra konsambu arada phpBB anlatımı için teşekkür ederim

• Kardeş Sen sitenin adını söyle ben hemen ayarlamaya çalışırım..
  • Ya Allah Rızası İçin Bi Yardım Ya Harbi İntihar Edecem Arkadaşlar Ne Olur Her Yere Her Forum a Yazdım Kimseden Tık yok Bu kadar olmazwww.cjb.net ten bi forum aldım güzel ayarlamalarını falan yaptım dil türkçe güsel bi de skin install ettim herşey güzel ama bu reklamı kaldıramıyorum...birileri ne olur yardım etsin kurtcuk@hotmail.com bi ekleyin bilgisayar başındayım walla büyük sevap kazancaksınız emin olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pank

Ya Allah Rızası İçin Bi Yardım Ya Harbi İntihar Edecem Arkadaşlar Ne Olur Her Yere Her Forum a Yazdım Kimseden Tık yok Bu kadar olmazwww.cjb.net ten bi forum aldım güzel ayarlamalarını falan yaptım dil türkçe güsel bi de skin install ettim herşey güzel ama bu reklamı kaldıramıyorum...birileri ne olur yardım etsin kurtcuk@hotmail.com bi ekleyin bilgisayar başındayım walla büyük sevap kazancaksınız emin olun

onlarla bende uğraşmıştım ancak işe yaramadı ne denediysembence işin zor

• Arkadaşlar Siz isimlerinizi söyleyin yada hesap ismi ve şifrelerini (Çalmama gerek yok, 1dk sıfır hesap veriyorlar zaten) verin ben smf yi kurim size.
    Sonra girer bilgilerinizi tekrar değişirsiniz...
    Bu arada İstediğiniz SMF biçiminide söylemeyi unutmayın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

Arkadaşlar Siz isimlerinizi söyleyin yada hesap ismi ve şifrelerini (Çalmama gerek yok, 1dk sıfır hesap veriyorlar zaten) verin ben smf yi kurim size.
    Sonra girer bilgilerinizi tekrar değişirsiniz...
    Bu arada İstediğiniz SMF biçiminide söylemeyi unutmayın?

Hadi bakim karabaron bravo iyi hizmet veriyon tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.