lutfen bu konuya resimli anlaatım ifastnet.com forumumuza girmek için neler yapcaz ilgi ve alakanıza teşekkürler
Arkadaşlar Ftp Hesapları açılır açılmaz Sizlere Resimli olarak yardımda bulunucam.
Saygılar...
abi bizim yoneticeimiz bir forum kuralım ortak abi ben senle çalışmaktan gurur duyarım ne dersiniz arkadaslar ortak bir forum
YA BEN BİR TANE ALMIŞTIM ÜYELERİN ÇOK OLUNCA SİTE GÜZEL OLUNCA KENDİLİĞİN DEN YOK OLUYO YADA ALIYOLAR
abi karabaron şu ifastnet acılınca abi aman aksatma lutfen hemen gonder nasıl yapacaımızı saol
bimiyenler icin iyi kardes
kanka bu ifastnet te bitiremedi işlemlerini karabaron kanka bu 1 kac ay surmez demi
Arkadaşlar Deniyorum ancak birtürlü olmuyor. İfastnet tekrar açıldı ancak biras güven sarstı, Hatta Güvenilmez bir hal aldı.Benden de
Yeni hali güzel.Msql yenilendikten sonra daha hızlı.Ancak forumlarını kuran arkadaşlara yazık oldu.Gerçi zannetmiyorum ki kimse ücretsiz hosting ten profesyonel forum yapma girişiminde bulunsun ancak yinede kötü oldu.
Kızan arkadaşlara sesleniyorum benden bu kadar.Firma benim değilki bana kızın, aaa
Bu arada amacımıda tam olarak yazmam gerek,Bu topiği açmamdaki amaç bu işe yeni başlayan arkadaşlara azda olsa yardımcı olmak.Umarım olmuşumdur.
Saygılar...
kanka host um herşeyim hazır msn im djcanx@gmail.com bek ekledim seni ama engelledin sanırım neyse herşey hazır kuramadım yardım eder misin
bakarsanız :
@karabaron dediğin gibi herşeyi yaptım,
fakat kurulum sırasında hata veriyor?
quote:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
ne yapmam gerekiyor 50 kez denedim hep böyle
PASS (hidden) [R] 530 Login incorrect. [R] Connection failed [R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1
hata mesajı veriyor nerde hata yaptım ya
BİR AKTİVASYON MESAJI GELECEK ONDAN SONRA YAP. AYNISINI BENDE YAŞADIM.
babacım ne olur acıl yardım herseyı yaptım en son yuklemeyı baslat dedıgım de
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
boyle dıyor yalnıs nerde ne olur acıl yardım... ve ne olur yalnısı nasıl yapacagımı nasıl duzeltecegımı de ayrıntılı anlatıver..
guzel calısma işime yarıycak tesekkurler
Arkadaşlar kurulum resminde localhost yazan yere sql2.ifastnet.com yazmanız gerekmektedir.Adamlar databaselerinin hızlı çalışması için database değişikliği yapmışlar.
Eski forumlar için diyebileceğim pek bişey yok.ancak yeni kurulum yapacak olan arkadaşlar lütfen söylediğim gibi isimleri değişsinler.aksi taktirde eror mesajı alacaklar.
Saygılar...
arkadaşlar tiktik.net de hedef adres kısmına ne yazacağız