PhpBB Forum için bu url zantastico kullanılmışssa değişmez.
Saygılar...
hallettim saol
hocam bu işi yapcak baska bi site yokmu ifastnet.com dan baska bağlı kalmayalım yaa.110mb.com war ama onuda tam anlamadım farklı biraz bilen warsa yardım edebilir mi?tesekkurler simdiden
kardeşim ifastnet bence en iisidir çok kolay kurulum falan yani kesinlikle ifastnet ten takl
abii resimleri göremediğim için ftp ayarlarını yapamdım yardımcı olurmusunuz ?
quote:
Orjinalden alıntı: hilfiger
kardeşim ifastnet bence en iisidir çok kolay kurulum falan yani kesinlikle ifastnet ten takl
Nereye en iyisi ifastnet ya daha 1-2 önce kıvranmıyormuydun sen şu ifastnet in felan die Bence en iyisiwww.awardspace.com
quote:
Nereye en iyisi ifastnet ya daha 1-2 önce kıvranmıyormuydun sen şu ifastnet in felan die Bence en iyisiwww.awardspace.com
Kesinlikle katılıyorum, ancak alması biras curcunalı.
Oda cabası canım
ifastnet acıldımı ki ben giriyorum forum acmak için Sorry, that directory already exists. You need to choose an install directory that doesn't already exist. işte bu uyarıyı cıkarıyo.Napcam yeniden mi kaydolsam??
arkadaslar şu awardspace phpbb forum kurulmasını anlatcak birisi yokmu anlayamadım ben???
mysql da hic bise cıkmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: karabaron Kesinlikle katılıyorum, ancak alması biras curcunalı.
abi ne yaptımsa resimleri açamadım nasıl açılıyo bi yardım edin...
yaw karabaron kardes ben benim için cok önemli bişe soracam benim bilgisayar acılısta ''radhslib.dll yazılımı bulunamadı yazılım sonlandırılacak'' diye hata gösteriyo ne yapmam lazım acba ????