Şimdi Ara

BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
5.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

( MSI VE INVENTUS TEŞEKKÜRLER )

MSI Mevcut sıvı soğutma çözümleri için İntel'in yeni nesil CORE CPU LGA 1700 formuna uygun bracket'lerini bedava veriyor.

( ASUS LGA 1700 anakart ve yeni nesil bir işlemci almayı şart koşuyor. )

Güncelleme;01.12.2021 Kit geldi , yöntemde değişiklik oldu , siz yinede aşağıları okuyun.

Kit için bilgi@servispoint.com mail atıyoruz.

Kime:bilgi@servispoint.com

Konu:Lga 1700 yeni nesil anakart sıvı soğutma yükseltilebilir kiti.

Lga 1700 yeni nesil anakart sıvı soğutma yükseltilebilir kitinin ( Mpg Corelıquıd R Series Lga 1700 Bracket Kit ) tarafıma ücretsiz olarak gönderilmesini talep eder gereğini arz ederim.

Adınız:

Telefon No:xxx xxx xxxx

Adres:xxx xxxx xxx

s/n ürün seri numarası:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Birde faturayı ekliyoruz ürün resmini isterlerse onuda yolluyoruz.

Benim ki R serisi olduğu için R serisi bracket talep ettim , sizinki K serisi ise K serisi için olanı talep edeceksiniz.

(Gerçi seri no girildiğinde zaten sistemdden otomatik çıkıyor)

01.12.2023

***********************************************************************************************************

Şu konudan ;

https://forum.donanimhaber.com/msi-mag-coreliquid-240r-670-tl-280r-713-tl--150968167-2

MSI MAG CORELIQUID 240R ,aldım.

a-MSI shoutout kampanyasından 150 tl steam key (aldım)

b-MSI Black Friday Cashback 'ten de 100 tl almış olacağız.(Başvuru yaptım )

BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kititr.msi.com
    Black Friday Cashback Promotion 2021- Best Deals and Sales on PC Component Parts| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/Best-Black-Friday-cashback-deals

c-LGA 1700 Bracket 'i de buradan aldık mı Allah bereket versin.(Bu ekonomik krizde iyi gider)

BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kitiwww.msi.com
    MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
    https://www.msi.com/Promotion/coreliquid-r-k-series-upgrade-kit-for-intel-lga1700

Üstteki linkten kit için kayıt olarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

MSI MAG CORELIQUIDR ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti

MSI, daha önce MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K serisi sıvı soğutmayı satın alan DIY PC meraklılarımızı bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz, artık en son Intel LGA 1700 yeni nesil CPU'ya uyacak özel bir ücretsiz montaj yükseltme kiti için başvurabilirsiniz. Kitler, hem sıvı soğutucu hem de anakart için sabit payandalı arka plakalarla mükemmel temas basıncını ve kullanışlı ayarlamayı vurgulayarak kurulumu sorunsuz hale getirir! Şimdi yükseltme kitinize başvurmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

Başvuru Dönemi:

04/11/2021 – 30/04/2022

Kimler Başvurabilir?

Uygun MAG CORELIQUID R veya MPG CORELIQUID K serisi sıvı soğutmayı satın alan ve ürünü MSI Üye Merkezi'ne kaydettirmiş düzenli bir tüketici.

Uygun Modeller:

- MAG CORELIQUID 360R

- MAG CORELIQUID 280R

- MAG CORELIQUID 240R

- MPG CORELIQUID K360

- MPG CORELIQUID K240

Nasıl Başvurulur?

1. Lütfen bir web bileti (ticket açın ) gönderin ve MSI Üye Merkezi aracılığıyla yeni bir soru sorun. MSI üyelik hesabınız yoksa, lütfen önce kaydolun.

2. Web biletinizi gönderirken Kategori: Garanti ve Onarım Hizmeti ve Sıvı Soğutma'yı seçin. Ve gerekli bilgileri bırakın:

- Ürünüm, lütfen kayıtlı ürünü seçin.

- Ürün Adı, lütfen ürün adının tamamını doldurun.

- Model Adı, lütfen tam model adını doldurun.

- Seri Numarası, lütfen ürün seri numarasını doldurun.

- Konu, lütfen "MAG veya MPG CORELIQUID Yükseltme Kiti için başvurun" doldurun

- Soru, lütfen gerekli seri Yükseltme Kiti, R (E27-7ZW1010-AQ0) veya K (OE2-6A03001-AK9) serisini doldurun.

- Satın Alma Kanıtı, lütfen tam satın alma bilgilerini içeren bir fatura yükleyin.

3. Lütfen Profilim sayfanızdaki MSI Üye Merkezi'nde Adınızın, E-postanızın, İletişim Numaranızın ve Adres bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun, bu bilgileri kullanarak gönderim için düzenleme yapacağız.

4. Müşteriler, kayıtlı uygun ürün modellerine sahip değillerse başvuruda bulunmaktan diskalifiye edilir.

5. Uygun satın alma dönemi geçmişten başlar ve 30 Nisan 2022'ye kadar devam ediyor. Yükseltme kiti için başvuru süresinin 04 Kasım 2021 ile 30 Nisan 2022 arasında olduğunu lütfen unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 4 Aralık 2021; 13:11:29 >

• teşekkürler bu bilgiyi aldım ve nirvanha'ya çıktım

• steam shoutout kampanyasına 240R dahil gözükmüyor, onu nasıl aldınız? bende almıştım 240R aynı tarihte oluyorsa göndereyim

edit : ürünü kaydedince gördüm teşekkürler, yorum yazdım yükseltme kiti için de başvurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Kasım 2021; 1:12:58 >
  • Shout out sağ olsun 2 ayda 600 TL steam bakiye yaptım BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti 

Bu MSI kampanyaları resmen bug gibi bir şey. 950 liralık kasayı indirimde 650 liraya aldım 200 TL iade + 150 TL steam kod kasa bedavaya geldi, yine 650 liraya A650GF PSU aldım 200 iade + 150 steam kod, 1000 liralık 240R yi 670 liraya aldık 100 TL iade + 150 steam kod vs.

Gerçekten bug BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 14 Kasım 2021; 1:18:2 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Kasa ve soğutucuyu aldıkda içine koyacak malzeme lazım.MSI VE INVENTUS Z690 anakartlara da bi kampanya yapsa.Sistem toplamak artık itopya 💸

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Hocam inceleme linkini nasıl aldınız inventustan bir türlü beceremedim 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen öyle hocam. Ne zamandır DDR 3 sistemden DDR 4 sisteme geçişi planlıyordum.

Bu MSI kampanyaları benim için çok iyi oldu.

MSI MAG B560 TOMAHAWK WIFI + Intel Core I5 11400

3205 TL - 405 TL İade - 150 TL Steam Key = 2650 TL

MSI MPG GUNGNIR 111R

812 TL - 200 TL İade - 150 TL Steam Key = 462 TL

MSI MAG CORELIQUID 240R

670 TL - 100 TL İade - 150 TL Steam Key = 420 TL

MSI MPG A650GF

699 TL - 100 TL İade - 150 TL Steam Key = 449 TL

Team T-Force Delta RGB 2x8gb DDR4 3200mhz CL16

694 TL

Sonuç itibari ile bu döviz kuruna rağmen en az 4-5 sene götürecek gayet yeterli bir sistem toplamış oldum 4700 TL'ye.

ELimdeki eski 4790k + MSI Z97 Gaming 5 + PNY 4x4gb DDR 3 + Noctua U12S + Cooler Master MB511 + High Power Element Smart 650w 80+Bronze'u da güzel fiyattan satabilirsem, yeni sistem 1500-2000 TL'ye bile gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M S G kullanıcısına yanıt

Hocam özelden de yazdım , yorumlara git direk sayfanın linkini tarayıcıdan al yapıştır.Zaten doldurduğun formda yorumun içeriğini aynen kopyala yapıştır yapmanı istiyorlar yorum başlığına da ürün sayfasında ne yazıyorsa onu kopyala yapıştır yapın.Yorum sayfasında nik kullandıysanız onuda istiyorlar , gerçek isim kullanıyorsanız onu veyahut yorum yaptığınızda yorumda ne şekilde görünüyorsa aynını yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 14 Kasım 2021; 13:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

Hocam güzel sistem kasayı beraber almıştık sanırsam aynı konudan , daha önce anakart konusunda sormuştum neden intel seçtiniz diye.

2021-hatta 22 sayılır Z690 çıkmışken ve PCIe 5.0 gelmişken eski nesil çipset almak istemiyorum.8 sene de bir upgrade yapıyorum.

İki seçenek var.

1- x570s çipsetli AMD sistem.

2-Z690 yeni nesil intel.

Şansıma indirimde anakart , işlemci hangisi çıkarsa o sisteme geçeceğim galiba.

Ülke mahfoldu bir sistem daha toplayamam.

( Yeni nesil kasalarda bir 3.5 inclik Blueray -DVD vs soket olmaması beni şaşırtti.Ve üzdü. )

Belkide eski kasayla devam ederim :) THERMALTAKE ARMOR +

Hocam gönül isterdi DDR 5 bir sistem toplayalım ama ülke şartları yüzünden nasip olmadı.

Aslında yılbaşı indirimlerinde yine uygun 12.nesil işlemci ve güzel bir anakart bulabilirdik belki ama kurun yarın ne olacağı belli olmaz.

Bakarsın 15 gün sonra erken seçim ilan edilir, başka bir şey olur, dolar bir anda 11-12+ TL'lere çıkar, o zaman indirimli bile şu anki fiyattan pahalı olabilir.

O sebeple olsun bitsin diye aceleye getirdim hazır MSI kampanyaları varken. Açıkcası çok da performans delisi biri değilim.

1-2 seneye uygundan ikinci el 11700k/11900 felan bulursam ona geçerim belki. Her türlü yine yetecektir.

Şöyle RTX 3090'ımız yok ki işlemciden en iyi performansı almak isteyelim :)

Thank you for contacting MSI!

Regarding your issue, we will suggest you contact our service point in Turkey below.

TURKEY
    Servis Noktası A.Ş.
    City: İstanbul 
    Address: Gülbahar Mah. Uysal Sok No:3/C Mecidiyeköy Şişli İstanbul 
    TEL(Repair): +90 212 2884230
    Working Hours: 9:00 – 18:00 Monday to Friday
    Note: www.servispoint.com

This ticket will be closed automatically after 3 days should there be no further comments or responses after it being answered.

If you have any questions please feel free to contact us anytime, thank you!

sincerely,
    MSI Customers Service

Kit için açtığım bilete bu cevabı verdiler nerede hata yaptım ki 🤣

bana da bu gelmiş, cevapta yazamıyorum gönderince login'e atıyor.

Aynı cevap bana da geldi.

• ali213 A kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştır cevap 🤣 sanki ürünü garantiye göndereceğiz ne alakaysa hiç başlığı ve içeriğide okumamışlar demek ki

• Servis noktasıyla iletişime geçmemiz gerekiyormuş saçmalık o zaman adres vb bilgileri niye veriyorsak detaylıca

• gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDreamLife -- 17 Kasım 2021; 2:7:8 >

hangi kasayı aldınız ve devam ediyor mu iade olayları

Verilen numara ile iletişime geçtiniz mi hocam?

• ali213 A kullanıcısına yanıt
    Hayır gmeçmedim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.