Şimdi Ara

BEDAVA ELEKTRİK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
38.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar yoktan enerji var etmek yoktur demişler.Yada yoktan var etmek Allah a mahsustur diye olayı Allaha havale etmişler.Ancak bu enerji yaratmak işi değildir.Enerjiyi kullanmakla yada verim alabilmekle doğrudan ilgilidir.Sen enerjiyi sadece petrolden doğalgazdan yada barajlardan üretmeyi düşünebilirsin onlarda enerji dönüşümleridir.Ancak dünyada enerjiyi oluşturmakta vardır sadece enerji dönüşümlerle elde edilmez mıknatıslar var elektromıknatıslar var verimlilik var voltaj farkı var frekans var ya ben o kadar kör cahil halimle bile bunu başarabildiysem sizler çok daha fazlasını yaparsınız.Umarım bigün bu olur ve seri üretimle sokaklarda seyyar satıcılarda bu makinelerin satıldını görürüz.

SAYGILAR
  • arkadaşlar gerçekten çok hatalı bir yaklaşımla hemen karşı tarafı rencide edici oluyoruz,forum bu konularına göre yapımcısı tarafından katagorize edilmiş durumda,ait olduğu bölümde bir arkadaşımızın ortaya atacağı konu ile ilgili olarak görüş belirtmek mecburiyeti yokki.birbirini görmeyen tanımayan insanların şu teknoloji ile bir yerlerde buluşup görüş alış verişi yapması güzel değilmi,inanın bu forumda ben birçok sorunumu çözdüm,belki benim gibi çözüm bulanlarda vardır.yapıcı olarak yazacak bir şeyleri olmayanlar eleştirel boyuttada yazabilirler ama kullanılan kelimeler kırıcı incitici olmamalı diyorum,forumda büyüklerimiz var abilerimiz var,zaman,zaman üstün görüş ve deneyimlerinden yararlanıyoruz,zaten bu tarz asabi ortamlara farkındaysanız onlar hiç katılmazlar,sonra bakıyorsunuz DH ceza mekanizmasının çalıştırmış.evet değerli arkadaşlarım lütfen birbirimize karşı ,ortaya atılan görüş ne olursa olsun,kırıcı olmadan ,rencide edici olmadan birbirimize sabrederek var olup gidelim. herkese iyi forumlar

• Beyler aklıma bi fikir geldi ki bunu çoğu insan süşünmüştür.
    sadece mıktanıs mantığıyla çalışan ve kalkışta da ve fren sisteminde de hiçbir elektrik harcamayan tren icat etmek istedim
    sizce bu mümkün mü.ya da daha önce yapıldı mı.bana kalırsa yapılmıştır
  • slm arkadaşlar bende bedava elektrik tutkunları arasına katıldım ve size mutlaka bakmanız gereken bi adres önereceğim sınırsız elektriğin projesini vermişler cihaz kendisini geri besliyor eğer reklam olmazsa link aşağıda yorumlarınızı bekliyorum
    www.millienerji.com/DATA/TR200403517TT1.pdf
  • bunları her yerde kullanamazsınız yağışın çok olduğu yerde farklı rüzgarın çok olduğu yerde farklı aletlerden üretilir.
  • güzel fikir adamlar bulmuş yapıyolar beleşe getiriyolar herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: q1q1q1

güzel fikir adamlar bulmuş yapıyolar beleşe getiriyolar herşeyi

sadece beleş olayı da değil. hem çevreye hem de cebe yönelik bir güzellik oluyor.
  • Bu konunun paylaşımı iyi olmuş herkez kendi fikirlerini tartışıyor.
    Sitede verdiğiniz videoların hiç bir önemi yoktur. Çünkü çoğu sahte. Onun haricinde araştırma yapanlar gerçekten profesyonel göründükleri halde kafaları çalışmıyor. Banada ilk başta izlediğim videolar mantıklı geldi ve hemen bir yerçekimi ile çalışan motor yapmaya koyuldum. Ama ne yaptıysam olmadı. Enerji devamlı korunuyordu. Ama olacağını sanmıyordum zaten çünkü olmuş olsaydı herkezin evinde şimdiye kadar kullanılıyor olması gerekirdi. Fakat neden çalışmayacağını idrak etmem açısından iyi oldu. Bu konu üzerine oldukça kafa patlattım. Aslında sizde yoktan enerji olur mu olmaz mı diyerek boşa vakit harcıyorsunuz çünkü burada amacımız bedava elektrik kullanmak değilmidir. Örneğin bir güneş enerjisi bedavadır. Ama şimdilik paneller pahallıdır.

Evrende çok büyük bir enerji potansiyeli vardır bizimde yapacağımız şey bunu değerlendirmek olmalıdır.
    Enerji yoktan var olur mu tartışmasına gelirsek , tam tersini düşünerek daha kolay bir çözümleme yapabiliriz. Varolan bir enerjiyi yok edebilir miyiz?
    Örneğin çekirdek etrafında dönen elektron bu yüzden hiç bir zaman protona koşarak gitmez , böyle olsaydı zaten yaşam olmazdı. Elektron çekirdeğe gitmeye kalktığında hızlanır ve bu hızı tekrar dairesel dönüş yönünde kaybeder ve dolayısıyla merkezkaç kuvveti yüzünden küre çapı büyür ve çekirdekten uzaklaşır.

Gelelim sorumuzun cevabına yoktan enerji vardır, bu düşünceyi size ispatlayabilirim, fakat insan oğlu cevabı başka yerlerde aradığı için bu potansiyeli henuz bulamamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazuuka

Bazı arkadaşlar yoktan enerji var etmek yoktur demişler.Yada yoktan var etmek Allah a mahsustur diye olayı Allaha havale etmişler.Ancak bu enerji yaratmak işi değildir.Enerjiyi kullanmakla yada verim alabilmekle doğrudan ilgilidir.Sen enerjiyi sadece petrolden doğalgazdan yada barajlardan üretmeyi düşünebilirsin onlarda enerji dönüşümleridir.Ancak dünyada enerjiyi oluşturmakta vardır sadece enerji dönüşümlerle elde edilmez mıknatıslar var elektromıknatıslar var verimlilik var voltaj farkı var frekans var ya ben o kadar kör cahil halimle bile bunu başarabildiysem sizler çok daha fazlasını yaparsınız.Umarım bigün bu olur ve seri üretimle sokaklarda seyyar satıcılarda bu makinelerin satıldını görürüz.

SAYGILAR

Yürü beee aslanım kim tutar seniii...
    Arkadaşıım kimsin nesin dünyaya hangi gözle ne kadarlık bir delikten bakıyorsun bilmiyorum lakin, SENİ SAMİMİYETLE DESTEKLİYORUM..
    Bak sana bizim bilim adamlarımız (pardon bilim sapıklarımız) hakkında bir sır vereyim.
    Bizde her yıl üniversitelerden bir sürü KOYUN mezun olur ve bu koyunların en önemli amacı DEVLET MEMURU OLMAK tır, hiç biri okulda okuduklarını geliştirmek gibi beyhude bir işle meşgul olmazlar. Mesele bizim çok nezih bir üniversitemizizin MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ MOTOR BÖLÜMÜNDEN mezun olan ve Otomotiv müh. yksek lisans vs vs yapan bir şahıs şunu diyebilir, Arabanın motoruna fazladan bir dinamo bağlayalım ve araba çalıştığı sürece bikaç tane akü dolduraLIm vs vs)))))).
    Halbuki bunların Haaşa Allah gibi taptığı o kanunları bunlara satanlar şimdi kendi kanunlarını geliştirmek için beyin yoruyorlar, bunlar ise kendileri bişey bulmaya gelişmeye yönelik bişey yapmadıkları gibi birde, bu işlere kafa yoranların önünü yok enerjinin konumu yok termodinamik yok bilmemne deyip tıkamaya kalkıyorlar....
    Son olarak Kardeşimmm. Yaptığını söylediğin şeyi gerçekten yaqptığına inanıyorum ama ne kadar önemli birşey yaptığının farkında olmayışınıda hayretle karşılıyorum.

Not: Bu bilim sapıklarının DDM dedikleri şey aslında mevcut fizik kanunları prensipleriyle çalışacak bişeydir ama bunlar bi kere kafalarını kuma gömdükleri için dışarda neler olup bittiğini göremiyorlar...

• Arkadaşlar,
    Yoktan enerji üretebilen bir sistem gerçekten olsaydı, bunu icat eden, üreten şimdi dolar milyarderi olmuştu.
    Binlerce bilimadamı güneş enerjisi, rüzgar, dalga gibi alternatif enerji kaynaklarını değerlendirmek için çaba sarfediyor. Şu an bir çok motor, üreteç vs. bir enerji kaynağını başka bir enetri kaynağına çevirir ve bunu da %100 verimle yapamaz. Örneğin benzin motoru, benzinin içinde bulunan ısı enerjisini kimyasal bir reaksiyonla (yanma) hareket enerjisine çevirir. Bu arada Isının ancak %35 gibi bir oranı harekete dönüşür.Kalanı ısı olarak etrafa yayılır.
    Bilimadamları bu %35 gibi bir oranı %10 kadar bile olsa arttırmak için milyon dolarlar harcıyor. Ve her sene petrole de milyarlarca dolar harcanıyor. Hiç yoktan enerji üretmek mümkün olsaydı, petrole, benzin vb. maddelerle çalışan motorları geliştirmeye, güneş, rüzgar, dalga nerjisi sistemlerini geliştirmeye ne gerek vardı? Bu kadar insan enayi mi?
    http://www.millienerji.com/DATA/TR200403517TT1.pdf
    adresindeki petentten bahsetmişsiniz. Patent tarihi 2005. Bu sistem çalışsaydı, 4 sene içinde bu patent sahipleri Nobel Bilim ödülü alırlar, şu ana kadar ürünleri de her yerde kullanılıyor olurdu. Kendileri de bu "müthiş" buluşla sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en meşhur adamları olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiuyuklaki -- 23 Ağustos 2009; 13:53:56 >

• Buradaki videoya göz atın. Böyle cihazların uzun süredir bilindiğini fakat halka açılmasının önünün sürekli kesildiği hakkında bir kısa belgesel. Eğer bu kadar adam aptal mı diyorsunuz , birde bunun tam tersini düşünün bu makineleri yaptım diyerek video çeken tv lere çıkan kişilerin hepsi mi yalancı sahtekar veya bilimden habersiz insanlar. Gerçekten bu cihazlar şu veya bu şekilde var fakat büyük enerji şirketleri bunun önünü tıkıyor.
    Bedava enerji vardır fakat gerçekten yapılmışmıdır bunu zaman geçince göreceğiz. Artık bunun önünü fazla kesemezler. Tesla yada çalışmalarında destek ve sermaye bağlayan şirketler onun bedava elektrik üzerinde çalıştığını görünce bütün desteklerini bir anda çekmişlerdir. Çünkü bundan nasıl vergi alabilirler ki?
    "http://www.youtube.com/watch?v=uGRsQZx6zWA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emagniwork%2Ecom%2F%3Fhop%3Dholteboo13&feature=player_embedded"

Yoktan enerji üretilemese bile çünkü şuan ki fizik böyle diyor fakat kuantum fiziği bunun aksini söylüyor. Sıfır nokta enerjisi "zero point" "casimir etkisinde" boşlukta hareket eden ivmeli hızları, genel görelilik kanununa baş kaldırır şekilde boşlukta enerji oluşmasını sağlıyor. Oysa genel görecelik kanununda hiç bir referans noktasının olmadığını uzay zamanda fizik kanunlarının aynı olduğu belirtiliyordu. Fakat uzay dokusu sabit hızla giden bir nesne ile ivmeli hareket eden nesneye farklı sonuçlar oluşturuyor. Aslında benim teorim şu hernekadar boşluğun ışımayacağını ilk başta öngördülersede, mutlak boşluk aslında mutlak sıfır olamaz , çünkü öyle olsaydı mekan diyede birşey olamazdı yani dünyadan çıkınca mutlak boşluğa girdiğinizde güneşe hemen varmanız lazımdı. Einstein bunu akıl edememiş olacak ki eter teorisini inkar etti. Yani ışığın gitmesi için ; sesin havada gittiği gibi bir yapıya ihtiyacı olmadığını savunmuştu. Halbu ki uzay mutlak boşluktan oluştuğuna göre ona hiç diyebiliriz Einstein' a göre. Peki nasıl oluyorda hiç olan şeyde bir mesafe oluyor hemde üstüne karadeliklerin uzay zamanı büktüğünü öngörüyorsun. Uzay büküldüğüne göre bir yapısı vardır. Ve uzay enerjinin nötr halidir. Eğer uzay mutlak sıfır olsaydı çekim yasası veya zayıf çekim mümkünü yok oluşamaz. Tanecekler atomaltı ölçekten uzay zaman üzerinde bir etki yaratarak çekim etkisi veya itme etkisi yapıyor.

Şimdi iki aynı kutup birbirini iter öğrendiğimize göre. Peki neden çekirdekteki protonlar "+" olmasına rağmen birbirini iterek atomu parçalamaz? Buna cevap olarak atom boyutlarında oluşan nükleer çekim diye birşey icat etmişler , bu kurama göre atom boyutlarında elektromagnetizmadan 1000 kat daha kuvvetli olan bir enerji vardır ve bu enerji değişik renklerde gluon yayarak birbirini iter veya çekerler. Gluonlar fotonlardan daha güçlü bir enerji taneciğidir. Bu kurama göre çekirdekteki protonlar farklı renklerde gluonlar yayarak birbirlerini çekerlermiş. Asıl sorun şimdi başlıyor , elementlere baktığımız zaman atomlarda proton sayısı arttıkça nötron sayısıda artıyor. Ve hiç bir element göremedim ki çekirdeğinde 1 den fazla proton tek başına dursun. En hafif elemement olan helyum atomunda"hidrojenden sonra", iki proton ve iki nötron vardır. Yani protonlar tek başlarına aynı atomda yaşamıyorlar, atom sayısı büyüdükçe ve proton sayısı arttıkça nötron sayısıda en az okadar artacaktır. Dahada artarsa proton nötron sayı eşitsizliği fazla arttığından çekirdek füzyona uğrayacaktır ve daha kararlı atomlara bölünecektir. Peki Protonlar gluon yayıyor ve fotonlardan 1000 kat daha kuvvetliyse neden çekirdekte tek başlarına atomu oluşturamıyorlar. Yani bunları düşündüğümüz zaman hiçbirşey açıklanmış olmuyor tam tersi çözümden soru ve sorunlar çıkıyor.

Bir problemi çözdüklerinde diğer sorunlar baş gösteriyor. Bu yüzden bildiğimizi sandığımız fizik bildiğimiz ile eşleşmemekte ve sadece görebildiğimiz kadarını hesapladığımızda işimize yaramaktadır. Yani şunu demek istiyorum Newton fizik yasaları atomaltı boyutlarda yerini kuantum fiziğine bırakmakta, veya başka bir deyiş ile Newton hız kanunları ışık hızına yaklaştıkça newton kanunları hiç bir işe yaramazlar. Yani hepsini toparlarsam fizik kanunu diye birşey kesinlikle yoktur. Özür dilerim din konusuna gireceğim Musa iki denizi ayırdığında bu olayı hangi fizik yasalarına bağdaştırabilirsiniz? Fizik yasaları sadece bizim belli şeyleri belli kalıplara oturttuğumuz zaman bir işe yararlar bu yüzden bana şimdi kimse çıkıpta devir daim makinesi yapılamaz veya yoktan var olmaz demesin; evet eğer enerji korunum denen 2-3 kanunu göz önüne getirirsek olamaz fakat o zaman bizde o yasaların dışına çıkarak başka yasalardan faydalanırız. Bu yasalarıda yeni yeni çözdüğümüz için ileri zamanda böyle cihazların çalıştığını gördüğümüzde bu seferde sakın olaki Newton amca bizi kandırmış demeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 7 Eylül 2009; 0:09:28 >

• Arkadaşlar,son aylarda tbmm bir kararname çıkarttı.Bu kararnameyle yanında akarsu,çay,dere olan işyerleri veya evler kendi elektriğini bedava olarak sudan elde edebilecekler.

www.akarsuenerji.com adresinden ayrıntılı inceleyebilirsiniz.
  • bence mıknatısın itme ve çekme kuvvetinden enerji üretimi mümkün
    http://www.vidivodo.com/313303/evde-miktanis-yapimi
    bu sitede $100'a yapılıyormuş ama dğru mu bilemem.
    http://www.33energy.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertmisin

bence mıknatısın itme ve çekme kuvvetinden enerji üretimi mümkün
    http://www.vidivodo.com/313303/evde-miktanis-yapimi
    bu sitede $100'a yapılıyormuş ama dğru mu bilemem.
    http://www.33energy.com/

Magniwork bedini projesidir ve şuan çalıştıran kimse görmedim. Fakat anlamadığım 20 sene önce keşfedilmiş birşey neden hala günümüzde bu kadar çok irdeleniyor. Şuan fizik bu cihazları mümkün olamayacağını öngörüyor. Ancak nükleer enerji gibi varolan bir potansiyelin gücünden yararlanabiliriz.

Bu enerjinin mümkün olmadığını çoğumuz biliyor olmamıza rağmen bir fantazi olarak görünür ve bir çekiciliği vardır. Fakat dünyamızın işleyişi için şart ve gerekliliktir ayrıca. Eğer bu makineler ucuza ve kolayca üretilebilseydi aklınıza ne gelirse elde edinilmesi kaçınılmaz olurdu! Bir pırlantamı istiyorsunuz? veya temiz su mu istiyorsunuz? Bir hizmetçimi istiyorsunuz? o zaman kimse çalışmaz ve tüketim yüzlerce kez artardı buda insanın iyice hantallaşmasına yol açar ve gelişemez. Bu nedenlerden ötürü bu makinelere kuşkulu yaklaşıyorum fakat birgün klasik fizik aşılıp kuantum fiziğini elde edebilirsek bu cihazların çok daha iyisinin yapılabileceğine inanıyorum.

Bedini motor yapmak için bu linklere bakabilirsiniz, uygulaması çok basit bir bilgisayar fanı ile yapabilirsiniz. Fakat akü olmadan deneyi gerçekleştirebilir veya akü haftalarca bitmeden çalıştırabilirseniz o zaman başarıya ulaşırsınız. Ben vaktim olmadığı için kafa yoramıyorum fakat uğraşmanızı tavsiye ederim en azından bir tecrübe olur.

http://forum.320volt.com/index.php/topic,56.0.html?PHPSESSID=6c6a2e044dbb9f5dcc57b5cec9459c4e
    http://www.facebook.com/group.php?gid=153668898987&v=wall&ref=mf
    http://acarkaptan-freeenergy.blogspot.com/2009/03/free-energy-bedini-projesi.html

• sihirli madde mıknatıs... çekiyor ya.
    bu çekme gücü sebebi ile mıknatısın başına gelen nedir ya.
    çektiğine çekeceğine pişman olmuştur zavallı.

alın size başka bir yöntem,
    her madde ağırlığı sebebiyle aşağı doğru çekiliyor. bu özelliği neden bedava elektrikçiler kullanmıyor?
    çünki buradaki mantıksızlık açıkca herkes tarafından görülebiliyor.
    oysa mıknatısdaki mantıksızlığı görmek için biraz daha çaba gerekiyor. ama o neden olamıyorsa mıknatıs da o sebeble olmaz.

bir adam bir kutudan sürekli tavşan çıkarıyor olsa, bu durum size ne kadar inandırıcı ve mantıklı geliyorsa,
    bir kutudaki mıknatısın sürekli elektrik üretmesi de o kadar mantıklıdır.
  • Bence bu kuralı koyan Allah bize bunu anlatmaya çalışmış kısacası Siz yoktan var edemezsiniz, var olanıda yok edemezsiniz sadece ben yaratabilirim.
  • ilginç bi konu
  • forum ölümü diye deneme yaptım
  • Bedini motoru bir bilgisayar fanını düzenleyerek yaptım ve denedim.
    Kaynak akü olarak 12 v 4.5 ah sıfır akü
    Şarj aküsü olarak 12 v 7 ah cıkma akü kullandım.
    Deney başlangıcında
    kaynak akü:9.85 v
    şarj aküsü:7.10 v idi.
    deney süresi 5 saat.
    Deney bitiminde
    kaynak akü:8.o1 v a düştü
    şarj aküsü:8:30 v a çıktı.
    ve son 20 dakika bu değerlerde nerdeyse sabit kaldılar.
    Yani bu proje bana biraz abartılmış geldi.
    Her iki değiştire değiştire şarj edilse bile kaybedilen enerjiyi kazanılan enerji karşılamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.