Şimdi Ara

BEDAVA Çok Amaçlı Soyacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pinigo.com/cok-amacli-soyacak-3u-bir-arada
    3 farklı bıçağı ile meyve sebzelerinizi burgulu,
    tırtıklı ya da jülyen tarzı soyup kesebilir, salata ve
    sos süslemelerinizi pratik ve kolay şekilde
    yapabilirsiniz.
    Gizli bıçakları sayesinde ellerinize zarar vermeden
    güvenle kullanabilirsiniz.
    Kullanımı
    Ortasındaki kilit düğmesine bastırıp dikey konuma
    getirin.
    Düğmeyi çevirerek bıçak seçimini yapın.
    Kilidi eski konuma getirin.
    Kargo ücreti:3.90tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava mı? Ödenen 4 lira kargo ücreti ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedava peynir fare kapanında olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylake

Bedava mı? Ödenen 4 lira kargo ücreti ne oluyor?

Ürün bedava kargo değil düştü mü jeton?

• almayın. 1tl etmez. kargoya yazık
  • Arkadaş zaten her gün bedava ürün diyerekten bu sitenin reklamını yapıyor.
  • zaten ürün 1 tl kargo da 3 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site sahibi değilsen her gün neden konu açıyorsun? Yok yani post kasıyorsun desem, bildiğin sanal dünya post kassan nolur kasmasan nolur? Ne bu arkadaş hergün saçma sapan pinigo konuları, tek başlıkta yap bari bu işi.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Bedava demek alacağın ürün karşılığında hiçbir ücret ödemeden o ürüne sahip olmak demektir. Büyük ihtimalle ürünün fiyatıda o ödenecek kargo ücretinin içindedir.

Bunun gibi ürünleri de Çin'den tanesini 50-60 sente, toplu alımlarda da tanesini 15-20 sent gibi fiyatlara almak mümkün. Hatta bırak Çin'i pazarlarda bile 1 liraya alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylake -- 16 Mayıs 2014; 1:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Arkadaş zaten her gün bedava ürün diyerekten bu sitenin reklamını yapıyor.

Amacım reklam yapmak değildi site ile hiç bir şekilde bağlantım yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Site sahibi değilsen her gün neden konu açıyorsun? Yok yani post kasıyorsun desem, bildiğin sanal dünya post kassan nolur kasmasan nolur? Ne bu arkadaş hergün saçma sapan pinigo konuları, tek başlıkta yap bari bu işi.

Hergün açmıyorum ki ! Ana konusu olsa yorumlar birbirine karışır sayfa kalabalığı olur sizcede öyle olmaz mı?

• bırakın bu ayakları neyin bedavası ? bedava olsada tırt bir ürün... zamanında bedava diye hortum aldık böyle kargo ücreti ödedik 1 kere kullandık Pardon kullanamadık direk depoya attık ürünü...

kaldı ki A101 de veya 1 milyoncu diye tabir ettigimiz dükkanlarda bu ürün 1 liraya satılıyor

Site sizin ise konunuzu biraz baltalamış gibi oldum kusura bakmayin gerçekleri yazmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylake

Bedava demek alacağın ürün karşılığında hiçbir ücret ödemeden o ürüne sahip olmak demektir. Büyük ihtimalle ürünün fiyatıda o ödenecek kargo ücretinin içindedir.

Bunun gibi ürünleri de Çin'den tanesini 50-60 sente, toplu alımlarda da tanesini 15-20 sent gibi fiyatlara almak mümkün. Hatta bırak Çin'i pazarlarda bile 1 liraya alınabilir.

Çin postasıyla kargoyu kıyaslamak yanlış olur işe yarar ürünleride bedava verdiği oluyor bu sitenin kargo fiyatıda sabip ve gayet makül boş yere lafı dolandırmaya gerek durum açık işine gelen alır gelmeyen almaz. Bedava demek kargosuda bedava olacak demek değil ben ihtiyacım olmayan bir ürünü bedava veriyorum kime lazım desem kargoyuda sen mi öde diyeceksin bana ? :) işine yarayan bir ürün olsa böle konuşmazdım ama başkasının işine yarayabilir. Biraz pozitif olamak lazım hemen saldırmayalım...

• Boyle ürünlere 1 kuruş vermeye bile değmez, soyacak arıyorsanız budur...

BEDAVA Çok Amaçlı Soyacak
  • Pinigo'nun ay'da bir cazip bedava ürünleri oluyor geçenlerde 3,90 kargo parasına mp3 player ve ondan daha önce gripgo araç tutacağı aldım çokta memnun kaldım fakat çok amaçlı soyacak için 3,90 tl ödemek saçma gibi yanında başka ürün alanlar için fırsat olabilir.

Konuyu açan arkadaşa fırsat takipçiliğinden ve yorumlara olan anlayışından ötürü teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNaN-24 -- 16 Mayıs 2014; 1:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashshow

quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Site sahibi değilsen her gün neden konu açıyorsun? Yok yani post kasıyorsun desem, bildiğin sanal dünya post kassan nolur kasmasan nolur? Ne bu arkadaş hergün saçma sapan pinigo konuları, tek başlıkta yap bari bu işi.

Hergün açmıyorum ki ! Ana konusu olsa yorumlar birbirine karışır sayfa kalabalığı olur sizcede öyle olmaz mı?

Basit basit ürünler,zaten konuya gelen mesajların yarısı ürünün gereksizliği ile ilgili yarısıda senin devamlı konu açmanla ilgili neyi karışacak?
    Tek konudan yaz gitsin...

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Hiçbir alışveriş sitesinin zararına ürün satacağını düşünmüyorum. Çin örneğini de bu gibi ürünleri nereden nasıl alındığının anlaşılması için verdim. Kargo ücreti adıyla ödenen ücrette bu ürün fiyatı, kargo ücreti ve sitenin bu üründen elde ettiği karı da dahildir.

Tabi ki isteyen alır istemeyen almaz. Ama bedava diye insanların kandırılmasını doğru bulmuyorum.

• Skylake kullanıcısına yanıt
    Dostum kandirilan bir durum yok kargo ucretleri pahalli olsa hak veririm gayet makul online satis yapan bir cok yerden dusuk, ihtiyacin olmayan bir urun olunca boyle konusabiliyorsun ihtiyacin bir urun ciksa cinde 1 dolar demezsin neden? Cinden 1 ayda gelir o da postada kaybolmazsa bira vicdanli olmak lazim. Tamam cin mallari cercptur ama ihtiyaci olan icin cazip...

• Tek başlık aç hergün ilk mesajı düzenle.

• arkadaşa bin kere söylesek fayda etmeyecek tek başlık aç demek. Yöneticilerin de salladığı yok şikayet etsen ne fayda.. gariban adam şurda bu şekilde konu açsa uzaklaştırırlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.