Şimdi Ara

Bedava bitki çayı isteyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GNC mağazalarına gidin. Twitter'dan GNC'yi takip ettiğinizi veya Facebook'ta GNC sayfasını beğendiğinizi söyleyin hediye bitki çayınızı alın. Başka bir şey yapmanıza gerek yok hemen veryorlar zaten.

Bedava bitki çayı isteyen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 24 Ocak 2013; 23:32:56 >

• tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istersen dilenelim bir çay için.. nolur ver abi tivitırda rtledim feyste beğendim abi nolur bir çay
  • fakirliğe luzum yok adresini pmden yolla milanodaki amcam sana bitki çayı yollasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 24 Ocak 2013; 23:39:15 >
  • Ben gittm ne tivitiri ben 55 yasindayim oyle birsey gormedim dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

istersen dilenelim bir çay için.. nolur ver abi tivitırda rtledim feyste beğendim abi nolur bir çay

sen alma kardeşim
  • gnc yok bizim burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Çayı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çayı içtikten sonra millet nereye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

fakirliğe luzum yok adresini pmden yolla milanodaki amcam sana bitki çayı yollasın

amcan işi gücü bıraktı yurtdışına çay oralet falan yolluyor herhalde.. inanın beyler amcasını tanıyorum milanoda kahvehanesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 24 Ocak 2013; 23:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

fakirliğe luzum yok adresini pmden yolla milanodaki amcam sana bitki çayı yollasın

yolladım

göndermeyen top olsunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 24 Ocak 2013; 23:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanmadın mı he utanmadın mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.