Bildirim
Bedava bitki çayı isteyen ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tamam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
istersen dilenelim bir çay için.. nolur ver abi tivitırda rtledim feyste beğendim abi nolur bir çay -
fakirliğe luzum yok adresini pmden yolla milanodaki amcam sana bitki çayı yollasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 24 Ocak 2013; 23:39:15 > -
Ben gittm ne tivitiri ben 55 yasindayim oyle birsey gormedim dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
istersen dilenelim bir çay için.. nolur ver abi tivitırda rtledim feyste beğendim abi nolur bir çay
sen alma kardeşim -
gnc yok bizim burda -
Çayı içtikten sonra millet nereye? -
quote:
Orijinalden alıntı: toytonum
fakirliğe luzum yok adresini pmden yolla milanodaki amcam sana bitki çayı yollasın
amcan işi gücü bıraktı yurtdışına çay oralet falan yolluyor herhalde.. inanın beyler amcasını tanıyorum milanoda kahvehanesi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 24 Ocak 2013; 23:42:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: toytonum
yolladım
göndermeyen top olsunmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 24 Ocak 2013; 23:44:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
utanmadın mı he utanmadın mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X