Şimdi Ara

Bedava 3 ay live kod

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle sizde benim gibi xbox live para vermek istemiyorsanız yazımı okumanızı tavsiye ederim. Bugün size para harcamadan nasıl xbox liveda 3 aylık üyelik alınır onu anlatmaya çalışacağım. İlk önce;
    www.freemyapps.com a mobil cihazınızdan girin unutmayın cihazınız ios veya android olmalı yoksa çalışmaz siteye girdikten sonra get startede basıp cihazımızı kaydediyoruz sonra yanında kilit resmi olan uygulama çıjacak karşımıza onu indirip içinde 30 sn bekleyin tekrar siteye girdiğimizde diğerlerininde kilidi açılmış olacak buradaki amaç oradaki uygulamaları indirip puan toplamak ve bu puanları çeşitli hediyelere dönüştürmek. Uygulamaları indirdikçe puan artar her uygulama kaç puan veriyor yanında yazmakta puanımızda sağ üstte yazıyor resimle göstermek istersek;
     Bedava 3 ay live kod

Uygulamaları indirdikçe puanınız artacak gift bölümünde puanlarla alabileceğimiz hediyeler bulunmakta hediyelerin bir kısmı;
     Bedava 3 ay live kod

Bedava 3 ay live kod

Bedava 3 ay live kod

Bedava 3 ay live kod

Her 1500 puan 5$ ediyor ve 7500 puana xbox live üyelik veriyor daha önce amazon gift card itınes gift card vd aldım güvenilir. Bu arada ref linki vermedim yasak olduğu için pm atarsanız ref linki veririm iki tarafta kazançlı çıkar iyi forumlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoruh -- 8 Aralık 2013; 2:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuanda deniyorum hocam umarım dediğim gibidir. Bedava xbox live üyeliği güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

Şuanda deniyorum hocam umarım dediğim gibidir. Bedava xbox live üyeliği güzel olur

Hocam günde 1000 puan civarı geliyor keşke refle başlasaydınz 200 puan bonus geliyordu aklıma gelmişken ekleme yapayım telefonunuza vpn indirin öyle daha çok uygulama gelir ama vpn ile inenlerin puanları 1-2 günde geliyor.

• Yapan yokmu güya live paralı live paralı diye sitem ediyordunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoruh -- 9 Aralık 2013; 11:58:38 >
  • Deneyeyim bakalim, tesekkurler paylastiginiz icin. Bu arada TR uyeliginde calisir mi kodlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Sekiz

Deneyeyim bakalim, tesekkurler paylastiginiz icin. Bu arada TR uyeliginde calisir mi kodlar?

O konuda fikrim yok usa ukfa çalışır

• 150 MB ilk bir uygulamaya 40 kredi veriyor ve uygulamalar telin azına s..çıyor.android için zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

150 MB ilk bir uygulamaya 40 kredi veriyor ve uygulamalar telin azına s..çıyor.android için zor.

Alakası yok galaxy s3 mini ve ip 4/s de eşzamanlı yapıyorum gayette iyi puanı aldıktan sonra siliyorum

• Yaşasın iphone

Twitter ve facebookta paylastim puan gelmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Aralık 2013; 18:08:17 >
  • Ben de facebook'ta paylastim puan gelmedi. Bu arada daha fazla puan veren oyun yok yaklasik 16 saattir bombos. VPN ile nasil yapiliyor anlatabilir misiniz ?

• quote:

Ben de facebook'ta paylastim puan gelmedi. Bu arada daha fazla puan veren oyun yok yaklasik 16 saattir bombos. VPN ile nasil yapiliyor anlatabilir misiniz ?

Puanın gelmesi için o linke birinin tıklsyıp kullanmaya başlaması gerekiyor vpn için app storedan hotspot shield indirin kurun

• Elinde fazladan kod olan var mı ?
  • Bana refli pm at kazançlı çıkalım bekliyorum pmyi

edit: key app i indirdim launch diyor ama hala diğer appler açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 14 Aralık 2013; 20:15:31 >
  • ben de alayım pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforg1ven

ben de alayım pm

http://m.freemyapps.com/share/url/c28d6ce0

Mobilden tıklayıp kaydolun

• İlk başlarda güzeldi her gün azda olsa yeni oyunlar programlar falan geliyordu.Ancak günlerdir puan yok adam akıllı,diğer VPN ile indirdiğim oyun/programların %50'ye yakınından puan gelmiyor zaten. 10 dolarlık gift cart alıp sileceğim programı.
    Program aşırı cilveli arkadaşlar,yeni başlayacaklara bulaşmayın derim.
  • quote:

İlk başlarda güzeldi her gün azda olsa yeni oyunlar programlar falan geliyordu.Ancak günlerdir puan yok adam akıllı,diğer VPN ile indirdiğim oyun/programların %50'ye yakınından puan gelmiyor zaten. 10 dolarlık gift cart alıp sileceğim programı.

Puanlar geliyor ama geç geliyor beceremiyorsanız neden baltalıyorsunuz?
    15$ amazon card 20$ da itunes card altım

• quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

quote:

İlk başlarda güzeldi her gün azda olsa yeni oyunlar programlar falan geliyordu.Ancak günlerdir puan yok adam akıllı,diğer VPN ile indirdiğim oyun/programların %50'ye yakınından puan gelmiyor zaten. 10 dolarlık gift cart alıp sileceğim programı.

Puanlar geliyor ama geç geliyor beceremiyorsanız neden baltalıyorsunuz?
    15$ amazon card 20$ da itunes card altım

Baltalıyor muyum? Öncelikle konuyu açtığınızda size teşekkür edenlerden ve referans isteyenlerden ilkiyim. Konuyu baltalayacak olsam şikayet ederdim,referans paylaşmanın yasak olduğunu bilmeme rağmen tek kelime etmedim.

Forumun iTunes bölümünde bu konunun tabiri caizse hayvani detaylı olan bir konusu daha var.Anakonu kendisi zaten.Orada bu programı ilk çıktığından beri kullanan insanların "artık bu programdan bir cacık çıkmaz" dediğini ve sildiklerini okudum.Girip bakmak çok zor değil. Referans alıp insanları sömürmek için baltalama yalan konuşuyorsun falan gibi yorumlamalar yapıp terbiyesizlik etmeyin.Doğru olanı söylüyorum.

• Çok uğraştırıyor ya bu zamanında 20 dolarlık xbox gift card vardı 1 tane alana kadar canım çıkmıştı. Uğraşmıyorum şimdi ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu

Çok uğraştırıyor ya bu zamanında 20 dolarlık xbox gift card vardı 1 tane alana kadar canım çıkmıştı. Uğraşmıyorum şimdi ama

Hocam siz hazır o üyeliği almışken sorayım,verdikleri kod sadece usa xbox hesabında mı geçerli oluyor? Benim hesabım TR ben kullanabilir miyim, freemyapps'e mail attım ancak soruyu anlamadıkları için kel alaka cevap verdiler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.