Şimdi Ara

Bedava - 25 TL Uçak Bileti Çeki Dağıtıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Çeki, saat 00:00 ve sonrasında en yakın zamanda ilk mesaj atana

2. Çeki, saat 00:05 ve sonrasında en yakın zamanda ilk mesaj atana

1 'er adet Yurtiçi ve Yurtdışı uçuşlarda geçerli 25 TL indirim çeki vereceğim. (Toplam 2 Kişiye)

(Çekler 25 Ağustos 2011 - 30 Mart 2012 tarihleri arasında yapacağınız uçuşlarda geçerlidir.Biletinizi en geç 27 Ağustos 2011 tarihinde almanız gerekmektedir.Pegasus ve Onur Air hariç uçuş firmaları için geçerlidir.)

Saat olarak, forum saati kabul edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 25 Ağustos 2011; 23:56:54 >

• 1
  • 2
  • 3
  • 25
  • 4
  • 50
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Arkadaşlar,

Bu konuya 25. ve 75. mesajı atana 1 'er adet Yurtiçi ve Yurtdışı uçuşlarda geçerli 25 TL indirim çeki vereceğim. (Toplam 2 Kişiye)

(Çekler Ağustos 2012 'ye kadar yapacağınız uçuşlarda geçerlidir.Biletinizi en geç 27 Ağustos 2011 tarihinde almanız gerekmektedir.Pegasus ve Onur Air hariç uçuş firmaları için geçerlidir.)

*Bugün 26 Ağustos.Yani 2 gün içinde uçak seyahati planınız yoksa bi işe yaramaz.

*İşin can alıcı noktasını banka misali şark kurnazlığı ile küçük fontta yazmak çok çakalca.

• quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

quote:

Arkadaşlar,

Bu konuya 25. ve 75. mesajı atana 1 'er adet Yurtiçi ve Yurtdışı uçuşlarda geçerli 25 TL indirim çeki vereceğim. (Toplam 2 Kişiye)

(Çekler Ağustos 2012 'ye kadar yapacağınız uçuşlarda geçerlidir.Biletinizi en geç 27 Ağustos 2011 tarihinde almanız gerekmektedir.Pegasus ve Onur Air hariç uçuş firmaları için geçerlidir.)

*Bugün 26 Ağustos.Yani 2 gün içinde uçak seyahati planınız yoksa bi işe yaramaz.

*İşin can alıcı noktasını banka misali şark kurnazlığı ile küçük fontta yazmak çok çakalca.

Adam zaten ücretsiz veriyor , neyin hesabını yapıyorsunuz ki ? İşine yarayacak olan alır kullanır.

8. mesaj sanırım bu.25. mesajı ben atarım umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

quote:

Arkadaşlar,

2 gün içerisinde önümüzdeki 1 yıl içerisindeki herhangi bir tarihe bilet alabilirsiniz ;)

yazı fontu okunmayacak veya gözden kaçacak kadar küçük değil, uzun olduğu için öyle yaptım, satın aldığım ama kullanamayacağım çekler olduğu için, parasını verdiğim birşeyi ihtiyacı olan kullansın diye bedava dağıtıyorum ;) cebime giren yok, çıkan var.

Not : Bu mesaj, katılımda sayılmayacaktır.

• quote:

Arkadaşlar,

dikkatli okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 25 Ağustos 2011; 23:50:23 >

• tarih hatası sebebiyle bir güncelleme yaptım, aklımda yanlış kalmış ;)

(Çekler 25 Ağustos 2011 - 30 Mart 2012 tarihleri arasında yapacağınız uçuşlarda geçerlidir.Biletinizi en geç 27 Ağustos 2011 tarihinde almanız gerekmektedir.Pegasus ve Onur Air hariç uçuş firmaları için geçerlidir.)

Not : Bu mesaj katılımda sayılmayacaktır.
  • Dostum mesaj sayısına göre yapma böyle çekilişlerde hep önceki kişiler mesajlarını silip ukâlalık yapıyor sen bence en iyisi saat ver öyle çok kişi tutturamaz. 00:00:00 da tam saniyesinde mesela en yakın tutturan kazansın diğeride gece 1 de yaptır yoksa böyle olursa başkası kazanmasın diye mesajlarını silecekler.
  • heyooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Dostum mesaj sayısına göre yapma böyle çekilişlerde hep önceki kişiler mesajlarını silip ukâlalık yapıyor sen bence en iyisi saat ver öyle çok kişi tutturamaz. 00:00:00 da tam saniyesinde mesela en yakın tutturan kazansın diğeride gece 1 de yaptır yoksa böyle olursa başkası kazanmasın diye mesajlarını silecekler.

haklısın aslında.

peki öyle yapalım.

1. Çeki, saat 00:00 ve sonrasında en yakın zamanda ilk mesaj atana

2. Çeki, saat 00:05 ve sonrasında en yakın zamanda ilk mesaj atana

vereceğim
  • Adresimi pmden atıyorum yolla bana kargoyla çeki

• Evet beyler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.