Şimdi Ara

Bedava 1 TB Bulut Depolama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
16
Favori
17.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freestylerr

süper derken

gelen onay mailindeki şu satır beni yıktı

If you are not registered with Dubox, or if someone has not authorized to register with your email address,

please contact dubox100@gmail.com

Aman diyeyim. Kendi domain'i ile mail adresi bile yok, cloud storage hizmeti veriyor. Paralı ya da ücretsiz farketmez. Verilerin güvende olduğu şüpheli.

• mobil uygulaması da çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna güvenip kim bişey yükler ki, Samsung cloud, Dropbox, one drive vs varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluefour

buna güvenip kim bişey yükler ki, Samsung cloud, Dropbox, one drive vs varken

cryptomator kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Ücretsiz 1 tb alan veren başka firma yok, upload hızları çok iyi.

• site isim degistirdi,

https://www.terabox.com/

redditte baya kullanan var, cryptomator kesinlikle kullanin arkadaslar

• Öncelikle güvenlik için bir taahhütleri yok. Ayrıca 1024 gb gerçekten de ömür boyu ücretsiz olacak mı belirsiz. 100 gb yükledikten sonra Download için para istenebilir. Upload bedava iken download ücretli olabilir.

• Torrent client var sitede... Siz dosyanizi eklersiniz dosyaniz kendi alaniniza iner bilgisayar acik olmasa da. Sadece bu ozellik icin bile kullanilabilir. Ustelik indirdiginiz dosyalar icin de bi media player da koymuslar siteye...

• kim ne yapıyor 1tbyı anlamıyorum. acami amatör bir kullanıcıysan al 1 tb disk olsun bitsin profesyonelsen nas kullanırsın

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Cryptomator'ı inceledim, videoları izledim. Anladığım kadarıyla yerel hdd'de istediğimiz dosyaları otomatik upload eden bir klasör olacak. Cryptomator bu klasördeki dosyaları şifreleyip upload olmuş olacak. Ama ben hdd'de yer tutmasın istiyorum dosyalar. Mantığı tam çözemedim.

• Bu @EvHero nickli zat konu konu dolaşıp "Dükkanın..." yazanlara laf yetiştirmek için yaşıyor sanırım. Bana da farklı bir konuda aynısını yapmıştı, bide engellemiş cevap vermeyeyim diye. Buraya da aynı şeyleri yazmış agresif ergen

• Bazı üniversiteler mezun olduktan sonra edu uzantılı mailleri kapatmaz öyle ise öne drive google drive 1 tb ile kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 22 Mayıs 2021; 9:39:0 >
  • Ya ne kadar boş yapan var. Winrar ile şifreleyip atarsın dosyalarını olur biter. Sanırsın adamlar para alıyor. Yükle geç işte bir yedekte orada dursun. Yedek almadan bulut sitelerini kullanmak zaten başlı başına saçma. Bugün Google Drive'ın bile garantisi yok.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Cem Yılmaz boşuna "... ne yapacak senin boklu hesabını" diye dalga geçmiyor bu güruh ile ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş yapan esas sizsiniz 🙂 Herkesin kullanım amacı farklı. Yedek almaya gerek olmayan dosyaları da yükleyen var benim gibi. Bulutunuzun şifresini versenize, önemli şeyler yoktur nasıl olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Torrent client var sitede... Siz dosyanizi eklersiniz dosyaniz kendi alaniniza iner bilgisayar acik olmasa da. Sadece bu ozellik icin bile kullanilabilir. Ustelik indirdiginiz dosyalar icin de bi media player da koymuslar siteye...
    Torrent client kısmını bulamadım hocam sitede. Nerede acaba?

Edit: Remote upload kısmında buldum. Bu sefer de dosyayı indirmiyor, failed yazıyor. Seed yapılıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt13 -- 22 Mayıs 2021; 16:10:53 >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Yalnız bilgi işlem bu dosyalara istediği gibi erişebilir. Kullanıcı sözleşmesinde yazar. Okul için verileni özel işlerinizde kullanmanızı tavsiye etmem.

• bu buluta ne koyuyosunuz ben çok merak ediyorum? ailenizle yaptığınız tatil fotoğraflarını az yiyinde alın bi 32 gb usb yükleyiverin. Ciddi iş için kullanım amacı ne olabilir beni bilgilendirin sevgili dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

bu buluta ne koyuyosunuz ben çok merak ediyorum? ailenizle yaptığınız tatil fotoğraflarını az yiyinde alın bi 32 gb usb yükleyiverin. Ciddi iş için kullanım amacı ne olabilir beni bilgilendirin sevgili dostlar.

32 gb mı?
    Sırf aileme ait video ve resimler 200 gb'ı geçiyor. Herkes asosyal değil hocam. Herkesin ihtiyacı farklı olabilir. Herkesi gereksiz yargılamak hoş bir davranış değil.

Düzenleme yapayım: Bu siteye özel bilgimi yükler miyim? ASLA. Bunu sadece sevdiğim dizi ve filmlerin kaliteli riplerini yüklemek için kullancağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt13 -- 22 Mayıs 2021; 16:14:38 >
  • Resimlerin tanesi mb boyutu geçmez. Ama sizin çok videonuz varsa az yiyin 1 tb bir disk alın, bozulur diye endişeniz varsa 2 tane alın, tabi eğer bu bedava bulutun güvenilirliğinden mızmızlanıyorsanız.

Edit: Düzeltmeyi yeni gördüm. Film için uygun olabilir bence de. Smart TV/ TV Box APP varsa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 22 Mayıs 2021; 16:30:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.