Şimdi Ara

Beckham'ın ataları devrimci çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Victoria Beckham’ın, Karl Marx’ın yakın arkadaşı bir Alman komünistin soyundan geldiği bildirildi.

Alman tarihçi Hans Müller, ünlü futbolcu David Beckham’ın eşi olan Victoria’nın, Karl Marx ve Friedrich Engels’in yakın arkadaşları olan Alman komünist ve sanatçı Carl Heinrich Pfaender’in büyük-büyük-büyük torunu olduğunu söyledi.

Müller, DDP Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, 1819-1876 yılları arasında yaşayan Pfaender’in, Almanya’daki başarısız 1848 devrimine katıldığı için Londra’ya kaçmak zorunda kaldığını ve geçinmek için minyatürcü ve ressam olarak çalıştığını bildirdi.

Müller, Pfaender’in, sanatsal çalışmaları sonucunda yoksulluktan kurtulamadığını ve ’’eşinin yoksullar mezarlığına gömüldüğünü’’ kaydetti.
    Yaptığı araştırmalar sonucunda, işçi hareketinin öncülerinden biriyle günümüz pop yıldızlarından birinin akraba olduğunu belirleyince şaşırdığını belirten tarihçi Müller, bu bulgusundan sonra Victoria Beckham’ın annesi Jacqueline ile temasa geçtiğini dile getirdi.

Müller, anne Jacqueline’in, bulgularını doğruladığını ve kızına bu bilgiyi ileteceğini söylediğini kaydetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizy -- 5 Ağustos 2008; 0:25:21 >

• şok şok şok
  • Fiziki olarak bir devrim yapmış birisi zaten victoria...
  • Bir fotoğraf için 5 milyon dolar alan komünist.
  • ataları [
    quote:

Orjinalden alıntı: To die

Bir fotoğraf için 5 milyon dolar alan komünist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizy -- 5 Ağustos 2008; 0:32:53 >
  • tüm gündemi buna ayırmalıyız, bundan daha önemli ne olabilir ki??
  • Artık dünya üzerindeki devrimcilerin LA GALAXY'nin maçlarını kaçıracağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ariyan ırkı böyle birşey inanmıyorum ben kominist olduğuna
  • hahaha ne kadar komik bir haber...
  • Yalan..
    Ya da bunların ataları pabucumun devrimcisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

ataları [
    quote:

Orjinalden alıntı: To die

Bir fotoğraf için 5 milyon dolar alan komünist.

NE bileyim genetik diye düşündüm baba komünist ise çocukta komünisttir
  • Bu kadın spice girls grubundayken pek güzel biri değildi.Nasıl olmuşta bu kadar güzelleşmiş hayret vallaha.
  • dedesi böyle bi torunu olacağını bilseydi evlenmezdi eminim

wayy bee karl marx la arkadaş olmakda baya baba bişey olsa gerek
  • bu kadını bana verseler al istediğini yap deseler yapmam bile bechkam gibi bi adam nasıl bu kadınla birlikte anlamıyom
  • adama devrim olsun çamurdan olsun..bu haber bile yeter..
  • Hadi........................................ harbi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ciddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????

Ya ne büyük bi olaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy ya ne güzelll bi şeeeeeeeeeey.............

ne devirmişler peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

adama devrim olsun çamurdan olsun..bu haber bile yeter..

• ne alaka?
    sanane?
    quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

adama devrim olsun çamurdan olsun..bu haber bile yeter..
  • Süper önemli bir haber....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.