Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.787
Cevap
746
Favori
1.016.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozmikdalga

quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaslar kizim aptamil1 i begenmedi galiba son 1 aydir zorla iciriyoruz. benzer durum yasayan ve mama onerisi olan var mi?

Aptamil (3-5 paket), Aptamil Conformil (8-10 paket), Bebelac Nutriconfor (1-2 paket), Bebelac AC (15-20 paket), Bebelac Gold (1 paket) ve en son Hipp Combiotic (6 paket) kullandık sırasıyla.
    İlk zamanlar gaz olayı olunca tavsiye üzerine Conformil e geçtik, memnunduk ama piyasada kolay bulunmayınca Nutriconfora geçtik.
    Nutriconfor kolay erimiyor, pütürlü kalıyor biberonda, emziğin ucu tıkanıyor, bebiş sinirleniyor falan, daha sıcak su falan denedik aynı.
    Bebelac AC den çok çok memnunduk, kaka her gün düzenli yapıyordu ve rengi sarıydı, ancak artık piyasada yok (Eczanemiz tüm Türkiyede depoları araştırdı, yok),
    Bebelac Gold çok az kullandık, 3 gün gitti bir paket, kaka yapmayınca devam etmedim ama bence biraz daha şans verilebilirdi.
    Hipp Combiotic ten de memnunuz, kaka olayı bunda da düzenli, sadece bir kez 2 gün yapmadı ama ertesi gün iki kez yaparak telafi etti Bu mamanın fiyatı pahalı yalnız. Ancak organikmiş.

Arkadasim bu forumu bu sekilde ki kendi deneyimlerini paylasan kisileri gordukkce seviyorum.
    Sizede tesekkurler...
    i love you forumdonanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kozmikdalga K kullanıcısına yanıt
    güzel bir paylaşım olmuş. benim gibi yeni baba olan biri için çok faydalı oldu, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorumuzun tavsiyesi ile bizde Hipp kullanıyoruz ve memnunuz. İlk 6 ayında çok zor durumda kaldığımızda mama verdik ama 6 ayı geçtikten sonra ek gıda ve mamayı fazlalaştırdık. Normal fiyatı 33,90 ama ucuz satan yerlerde buluyoruz. Hipp alacak varsa hipp2 numara 28 TL'ye satılan bir site tavsiye edebilirim. daha ucuzunu henüz bulamadım.Bulan varsa bende sizden yardım beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KİNJO -- 29 Mart 2016; 10:40:01 >
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    benimki de geldi hocam. aynı size geldiği şekilde. ancak şampuan bitmiş olacak ki bana yağ yollamışlar buna da şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendyyy

Resimde ekliyorum arkadaşım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

Yeni doğacak çocuğumuz için kaç adet 1 numara bez stoklamalıyım sizce? Ben de alacaktım bu paketten ama tereddüt ettim, çok olur mu diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Yeni doğacak çocuğumuz için kaç adet 1 numara bez stoklamalıyım sizce? Ben de alacaktım bu paketten ama tereddüt ettim, çok olur mu diye...

Hocam bebekler özellikle ilk doğduklarında çok sık kaka yaptıkları için fazla olacağını sanmam ama olacak dahi olsa eğer hesaplıysa alınabilir bence. sonradan 2. paketi alma derdine düşmektense dursun. tabi çocuğunuzu 4 kilo ve üstü bekliyorsanız o zaman fazla gelme ihtimali var.
    Bir de ben ilk 2 numaralar için beyaz paket premium care kullanmıştım, hem daha hassas olduğu söyleniyor, hem de bezlerin önünde bir çizgi var, bebek çiş yapınca o çizginin rengi değişiyor. küçük bebeğin çişi de az olacağı için bu yeşil bezlerde çiş olup olmadığını anlamak zor olabilir. Beyaz paketi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

quote:

quote:

Hocam bebekler özellikle ilk doğduklarında çok sık kaka yaptıkları için fazla olacağını sanmam ama olacak dahi olsa eğer hesaplıysa alınabilir bence. sonradan 2. paketi alma derdine düşmektense dursun. tabi çocuğunuzu 4 kilo ve üstü bekliyorsanız o zaman fazla gelme ihtimali var.
    Bir de ben ilk 2 numaralar için beyaz paket premium care kullanmıştım, hem daha hassas olduğu söyleniyor, hem de bezlerin önünde bir çizgi var, bebek çiş yapınca o çizginin rengi değişiyor. küçük bebeğin çişi de az olacağı için bu yeşil bezlerde çiş olup olmadığını anlamak zor olabilir. Beyaz paketi tavsiye ederim.

Sağolun hocam,

• quote:

quote:

1 Numara çok alma kordon bağı düşünce 2 dende devam edersiniz tabi kg alimida önemli

• dguoguz kullanıcısına yanıt
    Merhaba kusura bakmayın biraz geç cevap verdim. Benim ilk çocuktan tecrübeyle sabit olarak ilk ay günde 6 ile 10 bez arasi gidiyor. Bu kutuda 150 küsür var,1 ay yeterli olur gibi 2. Ayda bebekler genelde çok fazla kilo alırlar 2 numara beze geçmeniz gerekir. 1 numaeanın kg oranı kurtarsa bile genellikle sırttan taşma yapar.
    Rabbim yeni bebeğinize sağlık sıhhat ve mutlu bir hayat nasip etsin inşeallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trendyyy -- 30 Mart 2016; 0:55:07 >
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Bence 3-4 numaraya kadar bebeğin kendi durumu ve gelişimine göre karar vermek daha mantıklı olur, bizde de günde 10 tane gidiyordu. Bu hesaba göre kabaca dusununce az bile denebilir. fakat kilosu yüksek ve iyi kilo alan bir bebek olursa kısa sürede numara büyütmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bezden memnun olmama ihtimali olursa değiştirmek ya da en azından farklı bir marka model denemek isteyebilirsiniz, o zaman da elde fazla bez kalmış olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @byaahmet
    @Kuseyr
    Güzel sözleriniz için teşekkürler.
    Her şey bebişler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmikdalga

@byaahmet
    @Kuseyr
    Güzel sözleriniz için teşekkürler.
    Her şey bebişler için

Aynen Hersey bebişler için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_elo_bil

merhaba,

epttavm den 2x136 =272 adet 2 beden prima bez 78.9TL ücretsiz kargo ile aldım. tanesi 0.29TL=29krş
    ihityacı olan bakabilir.

hocam diğer sitelere pek bakmadım, diğer sitelere göre düşük mü fiyatı ? sizin aldığınızın üretim tarihleri yenimiydi ?

fiyatı 83 tl yapmışlar hemen.

• fotografya kullanıcısına yanıt
    merhaba,

evet güncel tarihi yeni

ama carrefour daha avantajlı
    aynı bez ve 156 adet (20 adet fazlası) 35TL

www.carrefoursa.com
    Prima Premium Care Aylık Fırsat Paketi 4 Beden 156'lı #30263027 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/prima-firsat-paketi-yenidogan-156-li

ben 1 paket aldım
  • quote:

merhaba,

evet güncel tarihi yeni

ama carrefour daha avantajlı
    aynı bez ve 156 adet (20 adet fazlası) 35TL

www.carrefoursa.com
    Prima Islak Havlu Hassas Ciltler İçin 3'lü Fırsat Paketi 156 Adet #30044923 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/prima-firsat-paketi-yenidogan-156-li

ben 1 paket aldım

sanırım internette o satış. oradan alamıyorum teslimat bölgesi değil çünkü. birde ben 2 beden alıcam

merhaba,

ben internetten almadım gidip bizzat aldım.

çok alan olacak diyede bir sürü dizmişler kutu kutu.
  • bende alamadım. neden acaba temin edilememektedir yazıyodu.
  • quote:

merhaba,

ben internetten almadım gidip bizzat aldım.

çok alan olacak diyede bir sürü dizmişler kutu kutu.

anladım o zaman mağazaya gidip bi bakayım sağolun
    www.carrefoursa.com
    Prima Premium Care Aylık Fırsat Paketi 4 Beden 156'lı #30263027 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/prima-firsat-paketi-2-beden-152-li
  • quote:

www.carrefoursa.com
    Prima Aktif Bebek Aylık Fırsat Paketi 6 Beden 102'li #30263025 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/prima-firsat-paketi-2-beden-152-li

sağolun bulmuştum. mağazada umarım vardır

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.