Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Epilepsi hastasıyım. Eve 1 tane kamare aldım. Bunuda evde bir yere koyduk. Asıl amacım geceleri neler yaptığımı görmek içindi. Yani kayıt yapması önemliydi benim için. Ama sabah kalktığımda bana mesaj olarak kaç defa kameranın hareket ettiği bilgisi ve o anda orada kim varsa video bilgisi geliyor. Ancak videoya tıkladığımda tf kart yok uyarısı yok veriyor. Baktım kamera da kart takacak yer zaten yok. Bu nedenle 1 aylık bulut depolama alarak acaba izleyebilir miyim diye düşündüm. Ama yine nafile tf card yok uyarısı veriyor. Yani ne yapsam o anda kayıt yapmayı bir türlü beceremedim. Anlayan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi acaba? Ürün adı HİEASY KAMERA < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bebek kamerası

-
-
tam model nosu nedir
-
Buyur hocam. İnşallah yardımcı olursun.
Heiman wifi ptz kamera
MODEL S4DB/39PHR-S/W
Sensör 3.0 mp
Model S4DB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 19 Mayıs 2025; 10:4:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu tarz kameralarda genelde hafıza kartı girişli oluyor kamerayı yeni aldıysanız hiç uğraşmayın bu marka modelle xiaomi anker fln alın onların gece görüşü fln fena değil bebek kamerası diye aratmayın normal kamera olarak alıp istediğiniz amaçlakullanırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 19 Mayıs 2025; 10:23:49 > -
Kart yerini buldum da. Geri mi iade ediyim sizce o zaman. Kart yeri de hiç beklemediğim Bi yerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta evdeki kedim için ben de bi kamera aldım. Aynı şekilde aylık 250 tl bulut yükleme ücreti istiyordu. Kamerayı en yukarı doğru açınca sd kart girişini gördüm ve 64gb lık sd kart taktım. Şuanda 7 24 kayıt yapıyor. Uygulamadan istediğim gibi izleyebiliyorum. Hareket algıladığı anların renkleri mor olarak gözüküyor
Benzer içerikler
- modem lan ışığı yanmıyor
- dinamik disk nedir
- internet yok güvenli
- toplu mp3 indir
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- dlss nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- komut istemi
- ekran videosu alma
- telefon wifiye bağlanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X