Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.019
Cevap
1.451
Favori
2.845.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Geçen senelerde joker.com.tr sitesinde ve mağazasında her 300 liraya 150 lira gibi bir kampanya vardı. Acaba bu sene oldu mu? Olmadıysa belli bir tarihi var mıdır? Konuyla alakalı bilgilendirebilir misiniz?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: GOXIN

Arkadaşlar bir sorum olacak. Geçen senelerde joker.com.tr sitesinde ve mağazasında her 300 liraya 150 lira gibi bir kampanya vardı. Acaba bu sene oldu mu? Olmadıysa belli bir tarihi var mıdır? Konuyla alakalı bilgilendirebilir misiniz?

Teşekkürler.

Arasıra oldu, hatta geçen hafta olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, en son İstanbul'daki bir awm'deki mağazasında olmuştu. Takip ederseniz göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rageofdynax -- 5 Kasım 2015; 17:16:39 >

Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Daha geçen marmara forum da oldu. Sana tavsiyem instagram sayfasını takip et genelde ordan duyuruyorlar. Ben orda görüp alışveriş yapmıştım.

Bebedecor Sallanır Karyola Krem Mobilya / Baloncuk Pembe Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bebedecor-sallanir-karyola-krem-mobilya-baloncuk-pembe-tekstil-p-AILEEGL00099
    bu beşikten almayı düşünüyoruz kullanan yada tecrübe etmiş arkadşlar varsa yorum alabilir miyim?

birde ne en uygun nerede bulabilirim=?

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

arkadaşlar merhaba daha doğuma 4 ay var beşik bakıyoruz
    www.hepsiburada.com
    Bebedecor Sallanır Karyola Krem Mobilya / Baloncuk Pembe Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bebedecor-sallanir-karyola-krem-mobilya-baloncuk-pembe-tekstil-p-AILEEGL00099
    bu beşikten almayı düşünüyoruz kullanan yada tecrübe etmiş arkadşlar varsa yorum alabilir miyim?

birde ne en uygun nerede bulabilirim=?

Su büyüyen besik denen seylerden alın bence 2 sene sonra tekrar masraf yapmayın,

• quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Oda sıcaklığı icin termometre önerisi olan var mı?

ben bunu aldım:

elime daha geçmedi yalnız ama burada alacağın oda termoteresi de çin malı olacak yüzde yüz. o yüzden ali expresten sipariş vermek daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar; anne sütü saklama gibi bir derdiniz olacaksa ( yani eşiniz çalışan bir hanımsa) anne sütünün sağılması dolapta saklanması ve bebeğe içirilmesi gerek.

bunun için gerekenler süt pompası ve süt saklayıcı şişeler veya torbalar.

böyle arayış içinde olan arkadaşlar ; amazonda 12 li medela anne sütü saklama şişesi kargoyla beraber 35,18 dolara geliyor. yani yuvarlak hesap 105 tl.

türkiyede sadece 3 şişesi 50 tl oda indirimdeki fiyatı

www.e-sumeras.com
    Medela Süt Saklama Kabı 3'lü Set, , Medela Süt Saklama Kabı 3'lü Set
    http://www.e-sumeras.com/Medela-Sut-Saklama-Kabi-3lu-Set,PR-52.html

uygun pompayla aynı şişeye sağıp, gene aynı şişeden medela emzikleri ile bebeğe içirebiliyorsunuz.

alışverişin hepsiburadadan alışveriş yapmaktan farkı yok, gene sanal kart oluşturup bilgileri yazıyorsunuz.

yanlız dikkat edin alışverişten sonra kart bilgileriniz bir sonraki alışverişin hızlı olması adına sitede kayıtlı kalıyor, girip silmeyi unutmayın.

hayırlı günler.

hocam bende medela almaya karar verdim. sizin tavsiyenizle kiddy almıştım.
    medela swingi nereden aldınız. ben şu an en uygun:http://www.kliksa.com/urun/medela-swing-elektronik-gogus-pompasi/902583101
    burada buldum. bir ara jokerde fiyatı 270 tl ye düşmüştü. keşke o zaman alsaydım.
    kliksa dan indirim çeki bulabilirsem, buradan alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cronos10

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar; anne sütü saklama gibi bir derdiniz olacaksa ( yani eşiniz çalışan bir hanımsa) anne sütünün sağılması dolapta saklanması ve bebeğe içirilmesi gerek.

bunun için gerekenler süt pompası ve süt saklayıcı şişeler veya torbalar.

böyle arayış içinde olan arkadaşlar ; amazonda 12 li medela anne sütü saklama şişesi kargoyla beraber 35,18 dolara geliyor. yani yuvarlak hesap 105 tl.

türkiyede sadece 3 şişesi 50 tl oda indirimdeki fiyatı

www.e-sumeras.com
    Medela Süt Saklama Kabı 3'lü Set, , Medela Süt Saklama Kabı 3'lü Set
    http://www.e-sumeras.com/Medela-Sut-Saklama-Kabi-3lu-Set,PR-52.html

uygun pompayla aynı şişeye sağıp, gene aynı şişeden medela emzikleri ile bebeğe içirebiliyorsunuz.

alışverişin hepsiburadadan alışveriş yapmaktan farkı yok, gene sanal kart oluşturup bilgileri yazıyorsunuz.

yanlız dikkat edin alışverişten sonra kart bilgileriniz bir sonraki alışverişin hızlı olması adına sitede kayıtlı kalıyor, girip silmeyi unutmayın.

hayırlı günler.

hocam bende medela almaya karar verdim. sizin tavsiyenizle kiddy almıştım.
    medela swingi nereden aldınız. ben şu an en uygun:http://www.kliksa.com/urun/medela-swing-elektronik-gogus-pompasi/902583101
    burada buldum. bir ara jokerde fiyatı 270 tl ye düşmüştü. keşke o zaman alsaydım.
    kliksa dan indirim çeki bulabilirsem, buradan alacağım.

ben pompayı medela almadım; yukarıdaki pompayı aldım, hatta bugün elime geçti, amazondaki yorumlarından medela şişeleri ile uyumlu lduğu yazıyor, ama şişeler elime geçmediği için deneyemedim.

şişeler elime geçsin size bildiririm gerçekten uyuyormu diye;

ben ebayden aldım totalde 120 tl gibi bir rakama geldi.

amazondaki yorumları gayet güzel özellikle amazon co uk taki yorumlar.

yani ürün amerika ve ingilterede satılıyor fda onaylı olduğu yazılmış olmasa satamazlardı kanımca amerika ve ingilterede zaten.

Toplamda 220 TL'ye süt meselesini hallettim umarım pompa gercekten yorumlardan gibidir.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Kasım 2015; 19:36:05 >

• mama sandalyesi için tavsiye verebilecek arkadaş var mı öyle çok pahalı şeyler istemiyorum maksimum 200tl yi geçmeyecek
    O indirimle 270'e alanlardan birisi de benim. Kullanmak henüz nasip olmadı, bebek yolda, en çok tavsiye edilen markadır. Tassel daha uygununu bulmuş benzer bir model fakat, garanti kapsamında olmadığını belirtmek gerek. Bozulur mu? Kısmet bilemeyiz, ancak sıkıntı yaşanırsa haliyle yurtdışından alınıyor ve garantisi yok.

• quote:

quote:

ben bunu aldım:

elime daha geçmedi yalnız ama burada alacağın oda termoteresi de çin malı olacak yüzde yüz. o yüzden ali expresten sipariş vermek daha mantıklı.

Hocam bu uluslararası sitelerden alışveriş yapmadım hiç. Güvenilir midir? Daha doğrusu sıkıntı yaşar mıyım? Kredi kartıyla mı alışveriş yapmak gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

O indirimle 270'e alanlardan birisi de benim. Kullanmak henüz nasip olmadı, bebek yolda, en çok tavsiye edilen markadır. Tassel daha uygununu bulmuş benzer bir model fakat, garanti kapsamında olmadığını belirtmek gerek. Bozulur mu? Kısmet bilemeyiz, ancak sıkıntı yaşanırsa haliyle yurtdışından alınıyor ve garantisi yok.

Evet o riski göze aldım 2 kere bile alsam medeladan gene ucuza geliyor, kendine göre değişik özellikleri de var
    Hem pilli hem elektrikli 9 ayrı basınç ayarı vb mevcut.

Orijinalden alıntı: rageofdynax

quote:

quote:

ben bunu aldım:

Hocam bu uluslararası sitelerden alışveriş yapmadım hiç. Güvenilir midir? Daha doğrusu sıkıntı yaşar mıyım? Kredi kartıyla mı alışveriş yapmak gerekiyor?

Amazon hariç paypal kullanman gerek bizdeki bkm Express gibi bir şey amazon direkt kredi kartı kabul ediyor, asla asla gercek kart numaranı verme. Sanal kart oluştur başın ağrımaz sonra.

• @tasshelhoff güzel günlerde kullanırsınız hocam :) gerçekten medelaya çok inanılmaz benziyor. yorumlar da çok iyi.

@rageofdynax bende baya bir bakındım. avent ve medela arasında gidip geldim ama medela bir adım daha önce diye düşünüyorum.
    bizimki de yolda bu ay sonuna kadar bekliyoruz kızımızı :) siz de güzel günlerde kullanın hocam.

aliexpress konusundahttp://forum.donanimhaber.com/m_97061378/tm.htm şöyle bir konu var hocam. güvenli sitedir. ben çok alışveriş yaptım ama gittigidiyor - n11 mantığı ile çalışıyor. alacağınız ürünü satan firmanın puanına, satış adedine, ürün yorumuna dikkat etmek gerekiyor. ortalama 20-30 günde geliyor. kargo ücretsiz genelde. 1-2 dolarlık ürünlerde bile kargo bedeva :) yalnız 40 gün gelen kargom da oldu.

• quote:

@tasshelhoff güzel günlerde kullanırsınız hocam :) gerçekten medelaya çok inanılmaz benziyor. yorumlar da çok iyi.

@rageofdynax bende baya bir bakındım. avent ve medela arasında gidip geldim ama medela bir adım daha önce diye düşünüyorum.
    bizimki de yolda bu ay sonuna kadar bekliyoruz kızımızı :) siz de güzel günlerde kullanın hocam.

aliexpress konusundahttp://forum.donanimhaber.com/m_97061378/tm.htm şöyle bir konu var hocam. güvenli sitedir. ben çok alışveriş yaptım ama gittigidiyor - n11 mantığı ile çalışıyor. alacağınız ürünü satan firmanın puanına, satış adedine, ürün yorumuna dikkat etmek gerekiyor. ortalama 20-30 günde geliyor. kargo ücretsiz genelde. 1-2 dolarlık ürünlerde bile kargo bedeva :) yalnız 40 gün gelen kargom da oldu.

Hatta enteresan hongkongtan sipariş ettim bana gelen kargo isviçreden geldi.bi ihtimal içi medela olabilir

• Arkadaşlar çanta tavsiyesinde bulunacak var mı?
    Bebedecor Angel Beşik Naturel Mobilya / Mavi Tekstil Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bebedecor-angel-besik-naturel-mobilya-mavi-tekstil-p-AILEEGL0009
    linkteki beşiği aldım , ancak henüz kullanmadık.
    Bir kere beşik kaliteli, kurması kolay, sallanma mekanizması sağlam. İçinden çıkan tekstil çöp.
    Tahminim bir yıldan fazla kullanılmaz.
    Ankara Acity'den 300TL'ye almıştım,kargo dahil.

• Alın size yok satacak bir baston bebk arabası:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TylerD. kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam sitesinden mi aldınız gidip yerinden mi aldınız?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.