Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.990
Cevap
1.450
Favori
2.688.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemkacar

Sizin dediğiniz şekilde kesinlikle avantajlıda ben mi yanlış görüyorum ürün 999 tl!
    http://www.kiddy-shop.com.tr/oto-koltuklari/kiddyguardianfixpro2.html

İyi de sizin verdiğiniz hepsiburada linki isofixsiz model, kiddy de verdiğiniz link isofixli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

Prima pre.care Yenidoğan benek bezi 1 numara en uygun nereden alabiliriz..

Neredesiniz? Ben Ankara'da en ucuz Gimatta Nev Gross diye bir toptancı var oradan aldım. Markette paketi 28,90 dı (çağdaş) orada hangisini alırsan al 1-2-3-4 numara 22,90 paket başına. Şu anda 2 numara kullanıyoruz 54 lü paket onlar da 22,90. Yeni doğan 1 numarada 50 tane oluyor.
  • En hızlı migros olabilir 26,90 veya çoklu alım ile bonus kart kombinasyonu uygulandığın da markafoni sitesi tercih edileblir.

• tello2 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hacı şerifi bende inceledim ve çok beğendim fakat çikolata istemiyor benim hanım. Ama isteyecek olursa tercihim burası olacak muhtemelen.

Aslında istediğimiz şeker değil doğrusu ama bu şekilde isimlendiriliyor. Aşağıdaki ürünü gittigidiyorda beğendik fakat satıcı soruma cevap vermediği için bekliyorum.

Bebek şekeri yazınca google da oldukça fazla sonuç çıkıyor fakat burada alış veriş yapmış olan arkadaşların bildikleri önerebilecekleri site var mı onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHLiNeT -- 13 Ağustos 2015; 22:38:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tello2

quote:

Orijinalden alıntı: caver

Prima pre.care Yenidoğan benek bezi 1 numara en uygun nereden alabiliriz..

Neredesiniz? Ben Ankara'da en ucuz Gimatta Nev Gross diye bir toptancı var oradan aldım. Markette paketi 28,90 dı (çağdaş) orada hangisini alırsan al 1-2-3-4 numara 22,90 paket başına. Şu anda 2 numara kullanıyoruz 54 lü paket onlar da 22,90. Yeni doğan 1 numarada 50 tane oluyor.

Hepsibırada.comda kargosuz 4 paket 50lik : 200 adet pre. Care 1 numarayı 100 tl aldım, yarım sast önce

Markafoni daha uygunmuş 0.41 e geliyor jumbo pakette, bir dahakine oraya bakacağım, teşekkürler..

İzmirdeyim hocam gimat ters olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EHLiNeT

Teşekkürler hacı şerifi bende inceledim ve çok beğendim fakat çikolata istemiyor benim hanım. Ama isteyecek olursa tercihim burası olacak muhtemelen.

Aslında istediğimiz şeker değil doğrusu ama bu şekilde isimlendiriliyor. Aşağıdaki ürünü gittigidiyorda beğendik fakat satıcı soruma cevap vermediği için bekliyorum.

Bebek şekeri yazınca google da oldukça fazla sonuç çıkıyor fakat burada alış veriş yapmış olan arkadaşların bildikleri önerebilecekleri site var mı onu merak ediyorum.

www.birmax.com
    http://www.birmax.com

biz bu siteden malzemeleri alıp kendimiz yaptık dediginiz turden bebek şekerini.
    çikolata için de haciserif mantikliymis isimde yaziliyor.

• Hepsiburada da gun ici indiriminde 1+2 , 2+2 ve 2+3 ikili paket 47.90 liraya geliyor. Tanesi 50kr altina fiyat fena degil. 100₺ uzeri kargo bedava.

• Merhaba mama sandalyesine iihtiyacimiz var,biraz oturakli ağır bir model tercihimiz.yanı sadece yeme sırasında değil vakit geçirebileceği bir mama sandalyesi arıyoruz.kampanya ve daha önce kullananların ttecrübelerine ihtiyacimiz var.sşimdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: diablosvelos

Merhaba mama sandalyesine iihtiyacimiz var,biraz oturakli ağır bir model tercihimiz.yanı sadece yeme sırasında değil vakit geçirebileceği bir mama sandalyesi arıyoruz.kampanya ve daha önce kullananların ttecrübelerine ihtiyacimiz var.sşimdiden tesekkurler

chicco ların sıfırı 300 tl civarında olan modelleri var. 4-5 sene kullandım. sahibindende ikinci eli 100 tl ye bulunuyor
  • Merhaba; " Getir " uygulamasını google playden yada androıd playden ındırın
    uye olun ve kredı kartınızı tanımlayın sonra 20 tl lık alısverıs yaparsanız 5 tl odeyeceksınız 15 tl lık kampanyası var (KARGO BEDAVA) 15-20 dakıkada getırıyorlar..

http://getir.com/kampanyalar/

ben 46 lık huggies bebek bezını 28.90 ıken 13.90 a aldım ve 15 dakıkada getırdıler, bebek bezi baya uyguna geliyor sanırım sadece 4 numara var suan stoklarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 14 Ağustos 2015; 18:22:08 >
  • Şok markette 4 no prima yeşil 20 adet 8 TL. 15 TL üzeri raid elektro likit 7 TL ihtiyacı olanlara uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB de prima yeşil aylık pakatler çok uygun üstelik bedeava kargo. 100TL ve üzeri bedava desede yinede bedava kargo oluyor.

4 numara 99 adet 47.90'a aldım, ertesi gün geldi.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    şikayetvar.com a yaz kardeşim. ........... sitesi bana son kullanma tarihi geçmiş ürün gönderdi de. Seninle iletişime geçeceklerdir. Önemsiyorlar.
  • Arkadaşlar artık ihtiyaç olmadığından GNC Bira mayası tableti satıyorum. İhtiyacı olan günlük ve anlık indirim ile ucuza alabilir.

http://www.sanalpazar.com/Gnc-Brewers-Yeast-500-Mg-Bira-Mayasi-Tableti-250-Adet__isp49724024
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

HB de prima yeşil aylık pakatler çok uygun üstelik bedeava kargo. 100TL ve üzeri bedava desede yinede bedava kargo oluyor.

Çok uygun! Yerel marketlerde sıklıkla bu fiyata satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesl-i Fatihan

quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

HB de prima yeşil aylık pakatler çok uygun üstelik bedeava kargo. 100TL ve üzeri bedava desede yinede bedava kargo oluyor.

Çok uygun! Yerel marketlerde sıklıkla bu fiyata satılıyor

40 altına mal edemiyorsaniz pahalıya almisiniz demektir

• Bende onu demek istemiştim,siz diğer mesaji alıntı yapacaktınız @_MedicuS_

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesl-i Fatihan

Bende onu demek istemiştim,siz diğer mesaji alıntı yapacaktınız @_MedicuS_

Sana katılıyorum manasında senden alıntı yaptim

• Braun ntf 3000
    Visio focus
    Beurer jt90

Acil almam lazım hangisini öneriyorsunuz?

• Arkadaşlar 6 aylık oğlum için kanguru almaya karar verdim.

Uzun araştırmalar sonucu iki üründe karar kıldım. Kullanan arkadaslar varsa, yorum yapabilir mi ve tavsiyelerinizi önemsiyorum.

1) BOBA 4G

2) ERGO BABY 360 CARRIER
  • 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.