Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ColdStrom , atolyecen Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil2 iOS
5 sn
38.488
Cevap
1.421
Favori
2.592.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17441745174617471748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaptopril K kullanıcısına yanıt

    Aceleniz var mı bilmiyorum, bekleyince fiyat artar mı ona da garanti veremem. Dün Amazon'da 3800 e satılıyordu Besafe izi turn, karar sizin. Ben şubat ayını bekleyeceğim.

  • https://m.trendyol.com/xsilver/koruyucu-gumus-gogus-kapaklari-p-32125084?boutiqueId=548258&merchantId=115634
    50₺ de kuponla 100₺ civarına geliyor, bu göğüs kalkanların hepsi birbirine benziyor o yüzden çok bir fark yok aralarında. Almak isteyip kuponu olmayan benim hesaptan alabilir
    Eşi hamile olup burayı takip eden varsa gümüş kalkan çok faydalı, almadıysanız alın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 20 Ocak 2021; 17:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptopril K kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Sabit ip'ye gerek yok. Mi home üzerinden izlersiniz. 32 GB Sd kart takınca da 720p 5gün, 1080p 3 güne kadar kayıt yapılıyor. Fazlası takılmıyor sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 105 liraya geliyor Trendyol da 3 tane ıslak mendille. 9 ıslak mendil 34 liraya geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwhite23 B kullanıcısına yanıt
    https://market.babyturco.com.tr/dogadan-kampanya/

    Kendi sitesinden sipariş verin hocam
    6 paket bez 12 paket ıslak mendil. 139TL
  • Babymall da 250/50 indirim var kod seklinde. fiyatlar uygun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaana0 K kullanıcısına yanıt

    Baby mall da bebek bezi göremedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

    Ayni sayıda bez 105 lira ıslak mendil sayısı da az babyturco sitesinde pahalıya geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Link verebilirmisin hocam
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Temmuz bası gibi bizim de cocuk olacak bakalım, bugün konuyu görünce bir gireyim dedim. Henüz hiçbir şey almadık erken diye. Nereden baslamak gerek onu d bilmiyorum ama olsun. Bundan sonra takipteyim.

  • blackwhite23 B kullanıcısına yanıt
    6 numara bu 6 paket değil.
  • Besafe Izi Modular I-Size + Base Oto Koltuğu, Yeşil
    ₺2.376,72

    https://www.amazon.com.tr/dp/B08756RNMT/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_PrMcGb0JD0X17

    İyi gibi duruyor fiyat, yan dönmüyor ama ters dönüyor bu model. Sanırım bu renk eski seri olduğu için bu fiyat.
  • Uc numara beze ne zaman gectiniz? biliyorum kilolara yazili ancak mesela 4-6 kg 2 numara 6-9 3 numara gibi

  • Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi 2-3 ay öncesine kadar buralardan referans olarak ve yorumları okuyarak belirti ürünler almıştım oğluma. Allah'a şükür bugün 1. ayımızı doldurduk. Daha öncede aldıklarını liste olarak yapan arkadaşlar vardı. Ne gerekli ne gereksiz ordan bakarak az çok almıştım bende bütçeme göre. Şimdi aynı şeyi izninizle ben yapmak istiyorum. Kimi ürünleri ne olur ne olmaz diye ileride fiyat artışından etkilenmemek adına aldım.


    -İlk 6 ay anne yanında yatacağı için ilk işim anne yanı almak oldu; e bebekten, baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi - 799tl. Sallanır olması, yanının açılır olması ve özellikle eğimli yatış pozisyonu tercih sebebimiz oldu.


    -Hastanede de ilk günden itibaren kullandığımız Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden Yenidoğan bezi almıştık halada onu kullanıyoruz. Memnunuz. Bi ara deneme amaçlı sleepy aldık ama primaya nazaran dokusu sert geldi bize ve vazgectik. İlerleyen zamanlar ne gösterir, çocuk neyde rahat eder bilemeyiz ama şuan için Prima'dan devam.


    -Kanguru olarak Nuna Cudl Bebek Kanguru almıştım 299tl gibi bi rakamdı o zaman. Tercih sebebimiz 4 aydan küçük bebeklerle kullanım için entegre bebek güçlendirici bulunması ve Küçük bebekler için yenilikçi bacak açma düğmesi ayarıydı. Tabi giyilmeside manyedik tokalarından dolayı kolaydı.


    - Bebek arabası olarak Casual Cadillac Air Trona Travel Sistem Bebek Arabası almıştık. 11.11 indirimlerinde kuponla 1900'e gelmişti.


    -Malum kış ve kalorifer peterleri sürekli yanıyor. Evin havalandırması azda olsa yapılsada geceleri uyuduğu oda da hava kuruluğu olmasın nefes yollarını rahatlatsın diye Deerma F300 Üstten Dolum Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi (200tl) almıştım. Avantajlı yanı fiyatı ve üstten dolum olmasıydı. Üzerinde nem sensörü falan yok ama odaya Medisana HG100 nem ve sıcaklık ölçer almıştım (70tl) ordan nem oranını takip ediyorum.


    -Hasteneden çıkış ve kontroller için aile hekimine ve dr a giderken kullanmak için Kraft Tulip Portbebe almıştım (99tl). gayet iş görüyor. 180 derece düz yatış pozisyonu ile yattığı için tercih ettik. Yoksa aldığımız bebek arabasınında port bebe olayı var ama onla ufak yaşlarda özellikle ilk 3ay taşımayı düşünmedim. Çünkü 180 derece düz bi yatışı yok. Bebek içeride bi çukurdaymışçasına, kambur ve omuzları boynuna dogru toplu duruyor. Omurga ve kemik saglıgı için iyi bi pozisyon değil. Alıpta içerisinde ki o çukuru kat kat battaniyelerle dolurursunuz orası ayrı bi durum tabi.


    -Braun Prt 2000 Dijital Ateş Ölçer (140tl) almıştım.Temassız ateş ölçerlerin ucuz olanlarının yorumları hiç iyi değildi. En azından bebek için kullanımı sakıncalı. Biz büyüklerde sorun olmayabilir ama yeri geliyor 1-2 derece bile büyük önem arz ediyor. Braun un ateş ölçeri harika. Üzerinde bebeğinizin aylık bilgilerini bile girebiliyorsunuz. Koltuk altından ölçüm yapıyoruz.


    -Bebek çantası olarak EleleLife Nolita 2 Anne Bebek Bakım Sırt Çantası almıştım 100tl'ye


    -Babyjem Kundaklı Alt Açma minderi almıştım e bebekten. 90tl civarı bişeydi. İleriki aylar ve yaşlarda da elleri sabitleme cırtı ile kullanışlı olacağını sanıyorum.


    -Fisher-Price Smart Connect ile 2'si 1 arada Uyku Arkadaşı Ana Kucağı ve Otomatik Salıncak almıştım. Buda baya hayat kurtarıcı bi ürün. Gerek melodileri olsun gerek çift yönlü sallanma olsun, titreşimi olsun bizi çok rahatlattı. Biraz çukur evet, yeni doğan olduğu için o çukuru battaniye ve yastıklarla doldurum yine 180 derece yatış pozisyonunda kullanıyoruz. Biz çok memnunuz. 1000tl ye almıştım HepsiBurda'dan.


    -Çocuk odası olarakta montessori bir oda dizayn ettik. ürünleri netten beğendik. Sonra tanıdık marangoz usta eşliğinde her detayına kadar, kendimize uyarlayarak ince işçilikle yaptırdık. Doğal durmasını istedik. Ağaç olarak kavak çam vs gibi ağaç yerine özellikle Huş ağacını seçtik. Bunun için Edirne'den İkitelli organize sanayide ki keresteciler sitesine hususi gidip huş ağacının plakalarını ve özel verniğini aldım. Sağolsunlar marangozun adresine kadar gönderdiler ürünleri. Odanın görsellerini ekte paylaşacağım. 4 kapılı dolap, 100x200 ekstra yavru yataklı baza, ve 80cm sepet-çekmeceli şifonyer. İşçilik malzeme montaj herşeyi içerisinde 10bin liraya mal oldu. Bugün adam akıllı bebek odası beşikleri dolabıyla şifonyeriyle baksanız bile 5-6bine mal oluyordu.Beşikler sonradan yatak oluyor vs diyenler olacaktır ama onlarda çok sağlıklı değil ve yine ufak kalıyorlar. 5-10 sene sonra yine bi çocuk odası almanız gerekiyor. Biz beşik yerine uzun uzun yıllar kullanacağı bir set hazırladık.


    -Yatak olarak 100x200 ebatlarında Muyu bebek yatağı tercih ettik. Yanında yastığı dahil 2900'e aldık.


    Tabi bol bol zıbın, tulum, battaniye,ıslak mendil, ağız silme bezi, müslin vs... ;)


    Allah herkesin çocuğunu sağlıklı ve sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah.







  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt

    Hocam çocuğundan da biraz. Bizimki 10 sn yalnız kalsın oo bütün apartman kapıya gelir ne yapıyorsunuz diye.Gündüz hiç uyumuyor gecede aralıklı. Anne sütünden galiba. Mama yese böyle olmaz diyorlar bilmiyorum doğru mu? Keşke bizimki de uyusa . Ahh ahh


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeşim bizimki on aylık . Gündüz uyuyor gece problem . Yapacak birşey yok . Uyku eğitimi denedik biraktirdim başlamadan çocuğa eziyet başka birşey değil. Çaresiz biraktirip uyutmak gibi dayanılmaz o ağlamaya. Böyle birsekilde düzen tutturduk annem derdi sende 5 yaşına kadar uyumadın diye. Armut dibine düşer misali. Bu arada mama kullanioruz bı damla anne sütü de almadı oğlum. Kakamiz vs de yerinde. Hergun yıkanır uyku öncesi masajida yapılır ama bu uyku çok başka . Çok faktör var uyumamasi için ondanmi bundanmi dememek lazim. Sabırlı olmak lazım .
  • Bu iyiymiş görmemişim. Geçen akşam iptal ettiğime pişman oldum izi turn’ü. Bendeki koltuk öne yönelimli. Çocuğu arkaya dönük oturtmak istiyorum yoksa ne anlamı var ki? Kafa kocaman, boyun hassas.

  • alvarez kullanıcısına yanıt
    6 kg’de 3 numaraya gectik. Bez premium care. 2 numara sagindan solundan sizdirmaya baslamisti.
  • aldarisedr kullanıcısına yanıt
    Hocam montesorri yatak benim yatrığım yatakdan daha yüksek montossori mantığına ters.
  • 
Sayfa: önceki 17441745174617471748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.