Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1077. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.070
Cevap
1.450
Favori
2.693.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10751076107710781079
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam trilogye ben de takmış durumdayım. Önerdiğin iki ürün çin üretimi ve ağırlıkları aşağı yukarı İnglesina ile aynı. İnglesina sanki baston puset olarak bile kullanılır gibi geldi bana. tercih etmeme sebebinde yardımcı olabilirmisin. artıları eksileri nedir?
  • Ben de 2 gün önce bunu aldım ateş ölçer olarak. Fiyatı 12 dolar. Çok uzun araştırdım, kullananlar Braun'un temassız ile aynı değerleri verdiğini gösteren videolar yayınlamışlar. Braun 200-TL, bu 45-TL'ye geldi. Gelince inceleme videosunu çeker buraya atarım.
    Ürünün binlerce satışı var, Türkiye'den de çok alan olmuş. Olumsuz yorum yok gibi bir şey.

aliexpress.com
    US $15.53 32% OFF|Yeni Çok fonksiyonlu Bebek/Yetişkin Dijital Termometre Kızılötesi Alın Vücut Termometre Gun temassız Sıcaklık Ölçüm Cihazı AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/New-Muti-fuction-Baby-Adult-Digital-Termomete-Infrared-Forehead-Body-Thermometer-Gun-Non-contact-Temperature-Measurement/32559220307.html?spm=2114.13010608.0.0.Q3Yag2

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    bu sadece öne bakar. Çift yönlülerde isofix var ve en uygun Milofix. diğerleri hep 2000 bandında ort.
  • erkan_163 kullanıcısına yanıt
    Çinde üretim yapmayan bir tek inglesina kaldı zaten. Ama üretim kalitesi ile ilgili bir problem yok. Onda aklında soru işareti kalmasın.

36,5 x 97 x 48 trilogy nin kapalı ölçüleri.
    35 x 70 x 58 cybex iris kapalı ölçüler. Mamas papas da hemen hemen irisle aynı.

Şimdi 97 cm uzunluğu mu bagaja koymak kolaydır 70 cm olanı mı? Derinlikler zaten aynı. Genişlik de baston olmasına rağmen 48, diğeri enine katlanıyor ama 58. Trilogy çok yer kaplayan bir baston. Oturma ünitesiyle daha da yer kaplar mesela.

Trilogy i micraya koyamazsın, ama irisi veya armadillo flip leri koyarsın.

Ayrıca bahsettiğim 3 ürün de tek elle katlanıyor, o yandan da sıkıntı yok. Bence bu ürünleri beraberce görüp karşılaştır.
  • Arkadaşlar ;

Ateş ölçerler için alacaklar için Omron markasını önerebilirim, kendim alıp test ettim ürün gayet güzel ve Braun kadar fonksiyonlu ve yarı fiyatına. Alacak arkadaşlar Omron MC-520E modelini tercih edebilir. Işıklı lCD ekranlı, hafızalı ve 3 ölçüm foksiyonlu modeldir.

Fiyatta da %40 avantajlı gördüm şuan nette.

Bilginize..
  • Merhabalar

Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum.Ve 3 model aklımda kaldı

1- Cybex iris m-air ( Pusetli 1750 lira https://www.e-bebek.com/iris-bebek-arabasi-p-cyb-cybx515212005/ )
    2- Armadillo Flip XT modeli var 1900 TL anakucağı yok
    3- İnglesina 1400 Tl(Amazon.de) Ana kucağu yok Ana kucağıda alınınca 2000 tlye yaklaşıyor.

Sizce hangisi daha mantıklı
  • hassin kullanıcısına yanıt
    Cybex set değil. Tek araba fiyatı.

Ben 1 veya 2. seçeneği tercih ederim. Mamas Papas ın kumaşları daha kaliteli, Ama Cybex genel olarak daha iyi.
  • SkiP__ kullanıcısına yanıt
    Tek başına paraben içermemesi çok önemli değil. Boya, sls, sles vs. içermeyen ürünlere bakınız. Fiyat/performans olarak Rosmann organik ürünlerine bakabilirsiniz.
  • ermantpc kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam araçta şuan isofix yok ama kısa vadede aracı değişebilirim. Milofix alıp bir süre isofixiz kullanabiliriz değil mi? Arkaya bakar şekilde kullanmak daha iyi sanırım. 250 daha verip milofix alınır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsın hocam. kemerli bağlanmıyor milofix
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Selamlar uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ve aklımda oluşturduğum 3 adet model var

1- Cybex iris (3 lü set 1750 tl ebebekte) M-air 'la aynımı bilmiyorum
    2- Mamas Papas Armadillo Flip XT 1990 ebebekte anakucağı yok yalın hal
    3- İnglesina Trilogy(Amazon.de) 1400 Tlye geliyor Ana kucağı eklenince 2000 tl gibi bir rakam

Siz hangisini tavsiye edersiniz acaba ?

iris ve armadillo flip arasında kalmıştım,
    çok değil 5 ay önce iris 1250 lira, flip 1400 liraydı.

n11 in 11.11 indirimi ile flip xt yi 1370 liraya almıştım.
    şimdi fiyatlar çok yükselmiş. ama tavsiyem kesinlikle xt almanız yönünde. ayrıca kumaş kalitesinde xt fark atıyor irise :)
    biz doğumdan itibaren ana kucağı olmadan kullanıyoruz, gayet kullanışlı, kesinlikle ana kucağı almaya gerek yok, tam yatış pozisyonu olduğu için, hem çok portatif ve rahat açılıp kapanıyor.
    iris te tam yatış pozisyonu yok ancak doğal oturuş pozisyonu oldukça iyi.

erman arkadaşımız da cybex satışı yapıyor, güzel bir fiyat verebilir :) bana aton ana kucağı ile çok iyi bi fiyat vermişti ancak eşimin armadillo dan vazgeçmemesi üzerine flip xt almıştık :)

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    selamlar deneyimlerinizi paylaştığınız için çok mutlu oldum teşekkur ediyorum . Size bir sorum var ön barın olmaması bir eksiklik değil mi ?

• quote:

selamlar deneyimlerinizi paylaştığınız için çok mutlu oldum teşekkur ediyorum . Size bir sorum var ön barın olmaması bir eksiklik değil mi ?

şimdilik bir eksikliğini görmedik,
    alırken aynı konuda tereddütlerimiz vardı aslına ama dediğim gibi ön bar olsa ne olur? en fazla bebeğimiz ayaklarını koyar :D herhangi bir güvenlik önlemi değil zaten 5 nokta emniyet kemeri oldukça iyi.
    ön bara bence gerek yok, illa ön bar da olsun diyorsanız ve fiyat olarak biraz daha yükseğe çıkabilirseniz yeni ocarro çok şık duruyor :)

aciliyetiniz yoksa kampanya bekleyin, ben çocuğum olacağını öğrendiğim gün araştırmaya başladım, çocuğum doğduktan 1 ay sonra aldım çok güzel bir kampanya ile.
  • Kraft isofix baza kullanan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar 1-2 numara prima premium care için tane fiyatını 35-40 kuruş arasında getirebileceğimiz bir kampanya var mı?Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Merhaba arkadaşlar 1-2 numara prima premium care için tane fiyatını 35-40 kuruş arasında getirebileceğimiz bir kampanya var mı?Teşekkürler

Slepy öneririm bana göre prima ile aynı kalitede 16 lira 45 lisi

• Yavru doğduğundan beri Nuna Pepp kullanıyoruz (önce Pipa ana kucağıyla kullanıyorduk, yavru 18 aylık olduğu için çoktandır kullanmıyoruz doğal olarak), aslında genel olarak memnunuz ancak eşim ana kucaksız kullanımından çok memnun değil, araba en dik konumdayken bile yavrunun çok yatar durumda kaldığını ve bir süre sonra dik durmaya öne gelmeye çalıştığını bu olmayınca da sıkılıp inmek istediğini söylüyor. Bu sebeple normal oturuş pozisyonu dik olan, kullanımı rahat ve Nuna gibi ağır olmayıp katlandığında az yer kaplayan bir araba tavsiyesi rica edebilir miyim, fiyat bunlardan sonra geliyor yani önceliğim ucuz olması değil saydığım özellikler.
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ilk önerim maxi cosi noa olur. Daha sonrada cybex onyx öneririm.
  • quote:

Merhabalar

Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum.Ve 3 model aklımda kaldı

1- Cybex iris m-air ( Pusetli 1750 lira https://www.e-bebek.com/iris-bebek-arabasi-p-cyb-cybx515212005/ )
    2- Armadillo Flip XT modeli var 1900 TL anakucağı yok
    3- İnglesina 1400 Tl(Amazon.de) Ana kucağu yok Ana kucağıda alınınca 2000 tlye yaklaşıyor.

Sizce hangisi daha mantıklı

Valla inglesina bilmem ama ben de alırken cybex iris m-air ve armadillo flip xt arasında kalmıştım. Canlı canlı inceleyince kıyaslayarak bile hata yapmışım kesinlikle Mamas&Papas çok daha iyi

• hassin kullanıcısına yanıt
    Mamas&Papas konusunda merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim. 1 yıldır kullanıyoruz. Gayet memnunuz.
  • 
Sayfa: önceki 10751076107710781079
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.